Urinsex

udgivet:

URINSEX: Kom med under dynen hos et par, der dyrker GOLDEN SHOWER

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”48774″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hos Missgrey PLUS kan du læse reportager fra Danskernes sexliv. Mange af vores reportager er historier, som vi selv støver op, mails til Redaktionen eller anonyme indsendelser fra vores Facebookgruppe: “Danskerne Under Dynen”. Bliv selv medlem af vores Facebookgruppe HER.

Denne historie er indsendt af en anonym kvinde.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1580814244657{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]”Du øhh skat, der noget, jeg gerne vil snakke med dig om.”

Sådan lød det en aften midt i oktober. Jeg satte mig straks tilrette i sofaen, og var meget lydhør.

“Jo altså det sådan lidt grænseoverskridende at sige.” Han drak en tår af sin vin.

“Skat vi kan snakke om alt, så fortæl det nu,” svarede jeg nysgerrigt retur.

“Men det er sgu svært det her. Jeg bliver nødt til bare at sige det, men du må altså ikke dømme mig,” sagde han.

Nu var min nysgerrighed virkelig vagt. Min ellers så åbne og snaksaglige kæreste, ville fortælle mig noget virkelig slemt om sig selv.

“Det er altså temmelig perverst. Nå, men jeg ville sådan ønske, at du ville tisse på mig. Og du skal gøre det for at straffe mig.”

Sådan cirka startede vores hemmelighed en oktober aften. Min kæreste åbnede sig op, og fortalte mig sin dybeste hemmelige fantasi. Jeg husker samtalen ret tydeligt, for den var på et helt andet plan end det vi før havde talt om. Først sad jeg helt stille og kiggede på ham, og sagde intet. Han gik i forsvarsposition, og undskyldte hans perversitet, rømmede og forsøgte at slå det hen med, at det bare var en spøj.

Men jeg kunne godt se, og høre, at det var det bestemt ikke. Så jeg stoppede ham, og sagde, at han ikke skulle undskylde. Og spurgte mere ind til hans fantasi. Vi fik en lang snak, hvor han forklarede, og fortalte om sin årelange fantasi, som han aldrig havde turde fortælle andre. Derefter gik vi i seng og dyrkede helt almindelig sex for den skulle lige bundfalde sig i min bevidsthed.

Vi brugte mange dage på at snakke om det, og en tanke begyndte at spire i mig. Kunne jeg godt det her? Kunne jeg indfri hans ønske? Kunne jeg ligge mine pæne manerer til side og tisse på ham?

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Der gik lang tid, og en dag vi havde dejlig sex, hørte jeg mig selv sige: “Skal jeg tisse på dig?”. Hans ansigt sagde det hele.

Jeg satte mig oven på ham, og der skete intet. Jeg kunne ganske enkelt ikke give slip og tisse på ham.

Bagefter snakkede vi om det, og blev enig om, at vi måtte gribe det anderledes an. Igen gik der lang tid, men tanken var stadig i mit hoved. En aften han var i bad, gik jeg ud til ham, tog tøjet af, og gik ind i brusekabinen til ham. Jeg var fast besluttet på, at nu skulle det altså være. Jeg slukkede for vandet, og beordrede ham ned på knæ. Han gjorde hvad jeg befalede, og så tissede jeg på ham, lige der midt i bruseren.

Aldrig har jeg set ham blive så hård, og jeg skal da love for, at jeg blev belønnet bagefter.

Sådan begyndte vi at lege. Senere blev det mere naturligt for mig, og vi rykkede ind i sengen. Her var udfordringen desværre, at alt var vådt bagefter, og vi måtte finde en løsning. Jeg viste fra mit job, at der findes vådliggerlagener til dobbeltsenge, så vi fik købt et par stykker, som ligger fast under lagnet. Det beskytter madrassen. Og det er nemt lige at tage de to ting af, og smide til vask.

Vores store hemmelighed er, at vi nyder at have urinsex, som en del af vores seksuelle legekuffert.

Hvad er det, som tænder min mand og jeg?

Hvad er det så, der tænder min mand? Det er den våde, varme og gyldne væske, der løber ud over min hans krop, for det er nemlig kun mig der tisser. For ham er det den ultimative ydmygelse og samtidig belønning. For mig er det magten. Magten i at bestemme, hvornår og hvor jeg skal tisse på ham. Det bedste jeg ved, er, når han tigger om det. Så føler jeg virkelig, at jeg har magten til at give ham forløsning.

For os er det en del af herskerinde/slave-legen. Og nej, det er ikke en straf, men en god belønning. Hvis han har slikket mig ordentligt, ladet mig kneppe ham med en strap-on eller noget helt tredje, jeg har befalet. Hvis han har været rigtig god, får han besked på at slikke mig ren bagefter, og det er endnu en belønning. Har han ikke hørt efter, ja, så får han det ikke.

Nu der nok nogen der tænker “klamt”, det kan man da ikke. Og det helt OK, men i vores legetime, er det fantastisk. Og urin er ikke farligt. Skulle du tænke waoooooo, det må jeg prøve, så husk at spørg din partner først. Det jo ikke sikkert han/hun tænder på det. Start langsomt op, slip hæmningerne og være åben. Prøv jer frem. Og nej, vi dyrker ikke altid s/m, men bruger det som leg.

Tak fordi, at du læste med.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_14 category_id=”2969″ limit=”3″ td_ajax_preloading=”preload_all” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Se Også