Hos Missgrey PLUS kan du læse reportager fra Danskernes sexliv. Mange af vores reportager er historier, som vi selv støver op, mails til Redaktionen eller anonyme indsendelser fra vores Facebookgruppe: “Danskerne Under Dynen”. Bliv selv medlem af vores Facebookgruppe HER.

Denne historie er indsendt af en anonym kvinde.

“Du øhh skat, der noget, jeg gerne vil snakke med dig om.”

Sådan lød det en aften midt i oktober. Jeg satte mig straks tilrette i sofaen, og var meget lydhør.

“Jo altså det sådan lidt grænseoverskridende at sige.” Han drak en tår af sin vin.

“Skat vi kan snakke om alt, så fortæl det nu,” svarede jeg nysgerrigt retur.

“Men det er sgu svært det her. Jeg bliver nødt til bare at sige det, men du må altså ikke dømme mig,” sagde han.

Nu var min nysgerrighed virkelig vagt. Min ellers så åbne og snaksaglige kæreste, ville fortælle mig noget virkelig slemt om sig selv.

“Det er altså temmelig perverst. Nå, men jeg ville sådan ønske, at du ville tisse på mig. Og du skal gøre det for at straffe mig.”

Sådan cirka startede vores hemmelighed en oktober aften. Min kæreste åbnede sig op, og fortalte mig sin dybeste hemmelige fantasi. Jeg husker samtalen ret tydeligt, for den var på et helt andet plan end det vi før havde talt om. Først sad jeg helt stille og kiggede på ham, og sagde intet. Han gik i forsvarsposition, og undskyldte hans perversitet, rømmede og forsøgte at slå det hen med, at det bare var en spøj.

Men jeg kunne godt se, og høre, at det var det bestemt ikke. Så jeg stoppede ham, og sagde, at han ikke skulle undskylde. Og spurgte mere ind til hans fantasi. Vi fik en lang snak, hvor han forklarede, og fortalte om sin årelange fantasi, som han aldrig havde turde fortælle andre. Derefter gik vi i seng og dyrkede helt almindelig sex for den skulle lige bundfalde sig i min bevidsthed.

Vi brugte mange dage på at snakke om det, og en tanke begyndte at spire i mig. Kunne jeg godt det her? Kunne jeg indfri hans ønske? Kunne jeg ligge mine pæne manerer til side og tisse på ham?

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.