Uge 18: Temasøndag #13: Forbudte sexfantasier. Har du også haft disse?

0
1464

Kære Læsere

I denne temasøndag, tager MG Pigerne fat i noget måske tabubelagt. Nemlig mørke, og farlige sexfantasier, som ikke altid tåler at se dagens lys. Og det gør det netop ikke fordi de er fantasier. Men er der et fællestræk imellem de fantasier, som vi har eller er de meget forskellige fra person til person?

Som MG Redaktør har jeg været meget interesseret i at finde ud af dette. Og netop derfor, er temasøndage så super gode. Her får du som læser fire forskellige synsvinkler fra fire forskellige piger. Pigernes største fællestræk er nemlig deres åbenhed omkring sex, det store sexdrive og selvfølgelig, at de er super dygtige bloggere, som skriver super godt. Det er nogle piger, som gør mig stolt og som jeg håber, kan lære dig som læser, en masse om sex og at det er helt okay, at have hver sine lyster. For selvfølgelig er det mere end okay.

Her er de forbudte og mørke sexfantasier ifølge MG Pigerne

Jeg vil aldrig afsløre alt for meget, når det er temasøndag. Det skal du selv have lov til at læse dig klogere på. Dog kan jeg nævne, at der er et fællestræk imellem pigernes fantasier. Og det handler om at blive overfaldet og domineret totalt. Og når jeg skriver totalt, så mener jeg på en måde, som minder om voldtægt. Jeg ved ikke, om dette er et fællestræk for mange kvinder, men som pigerne skriver, så handler det om total dominans. Og som de også allesammen skriver, så må det ikke sættes i relation til en godkendelse af voldtægt (voldtægt er en forbrydelse og kan ALDRIG retfærdiggøres). Det er en fantasi og pigerne skriver også, at de ikke er sikre på, at de vil udleve fantasien. Miss Quinn, Miss Lara, Miss Vanilla og Miss Felicity er alle ret enige denne søndag. Derfor kan jeg ikke lade være med at spørge jer læsere, om I har samme fantasi?

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Derfor udlever jeg ikke min mørkeste sexfantasi

Miss Lara: Min mørkeste sexfantasi

Miss Quinn: Det hér, er min absolut mørkeste sexfantasi

Miss Vanilla: Mine forbudte sexdrømme

KH Miss Grey Redaktøren

Tidligere artikelTemasøndag #13: Det her, er min absolut mørkeste sexfantasi!
Næste artikelTemasøndag #13: Mine forbudte sexdrømme
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here