Trekant

udgivet:

Lets do this: Trekant

Jeg har altid været lidt fascineret ved tanken om to mænd på én gang i en trekant, og samtidig er der mange usexede tanker forbundet med det: “Kysser de?”, “Rører de ved hinanden?”, “Hvad nu hvis de ikke kan blive enige om, hvem der gør hvad?”, “Hvad nu hvis klunkerne pludselig rammer hinanden, bliver det så akavet eller?” – mange spørgsmål, som jeg troede jeg aldrig ville få besvaret, men måtte affinde mig med, var spekulationer jeg måtte gå med for altid.

Sådan skulle det ikke gå, for en lørdag morgen, efter arbejde, byder muligheden sig. Jeg mødes med to venner, og vi skal lige have et par øl og en dans inden vi skal hjem og sove – eller det troede jeg i hverfald.

Den ene af gutterne har jeg flirtet lidt med i en periode, og da jeg så ham den aften tænkte jeg: “Man skulle være et skarn, hvis man ikke lige fik det der afprøvet!” 😉

Det går hverken værre eller bedre, end at jeg og flirten sidder og kysser lidt. Pludselig udbryder hans bedste ven: “Må jeg ikke også være med?” Jeg nåede lige at tænke: “HVAD?!” men sagde så: “Du kan da bare komme over og være med :)”. Dette resulterede i, at han kom over og begyndte at kysse med mig, imens at flirten tog på mig og det blev ret intenst ret hurtigt. Vi byttede lidt tilbage, og jeg kyssede med flirten igen, og sådan gik det på tur et par gange, indtil bedstevennen hev fat i flirten og sagde: “Vi skal fanme også snave!” – der sad jeg så, med to fyre, hvor jeg lige havde snavet med dem begge to, og nu sad de så og snavede, som om det var det mest naturlige i hele verden.

Nu var det på tide at tage hjem, og jeg troede, at jeg skulle hjem alene, og lige få oplevelsen på plads i hovedet, fordi det på en eller anden mærkelig måde, faktisk havde fået rykket lidt ved mig, at de her to gode venner, sad og snavede..

Vi cykler hjemad, og skal følges noget af vejen – da vi kommer til, hvor vores veje skilles, stopper vi for at sige farvel, hvor så flirten spørger: “Skal vi ikke med dig hjem?” – her tænkte jeg så det knagede, for hvis jeg sagde ja, var der en mulighed for at få en trekant med to drenge (og endda to virkelig flotte drenge). Samtidig var kl.7 om morgenen, og jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet kunne overskue den opgave, der ligger i at tilfredsstille to fyre, da jeg på dette tidspunkt havde svært ved at se mig selv tilfredsstille en.

“Jo det skal I da!” ryger det ud af munden på mig, og jeg kan ikke forklare, hvor meget det hele kørte rundt i hovedet på mig, og om det her overhovedet var noget jeg havde lyst til. Vi kom hjem foran min opgang. Jeg gik i gården med min cykel, og nåede at tænke der: “Hvis jeg går op af bagtrappen, så står de derude foran og så går de nok hjem på et tidspunkt.” Men det var alligevel for tarveligt at gøre mod dem, så jeg gik ud til dem, og vi gik op i min lejlighed.

Heldigvis, for alle, var min roomie ikke hjemme og vi går ind på mit værelse. Jeg efterlader drengene, og går ud og lige får samlet mig, en tandbørste i munden, og lige må tænke situationen igennem en sidste gang.

Jeg går ind på værelset, og i min seng ligger to drenge i underbukser, ved siden af hinanden og venter på mig. Jeg tager tøjet af, og flirten siger så: “Du er nødt til at ligge i midten, ellers bliver det alt for intimt mand til mand” med et smil på læben. Jeg lægger mig i midten og straks strømmer opmærksomheden ind over mig. Flirten kysser mig, mens han tager mig på brysterne, mens bedstevennen kæler for mig, og begynder at give mig oral sex – det er en fuldstændig vild følelse, at snave med en, mens en anden slikker en, og to sæt hænder der kærtegner en – det er helt vildt fantastisk, mærkeligt og kunne godt gå hen og blive vanedannende.

Da jeg er blevet godt våd, hvilket ikke tog særlig længe, penetrerer bedste vennen mig, imens flirten stadig kysser mig og tager på mig – hvilket er nok noget af det mest mærkelige jeg længe har prøvet, for på trods af mit meget afslappede forhold til sex, så var det virkelig noget af en omgang at kysse og blive kærtegnet af en, samtidig med at man har en anden mands pik oppe i sig.

De fik byttet lidt rundt, og jeg må ærligt indrømme, jeg ikke kan huske alt hvad der skete, både fordi det var meget overvældende, og sindssygt frækt, ligesom jeg også var pænt træt og ret beruset.

Pludselig ligger flirten under mig, og jeg “rider ham” – eller jeg har stadig benene liggende bagud, fordi at bedste vennen tager mig bagfra, og Gud hvor var det intenst – og samtidig må jeg bare erkende, at jeg aldrig bliver en numsepige – så hellere have den ene i munden, hvilket så også var tilfældet størstedelen af tiden, som dog blev afbrudt af at drengene lige synes de skulle give hinanden en high-five (og dermed lave det såkaldte Eiffel-tårn), hvor min reaktion var: “Ej seriøst venner?” hvortil de grinene svarede “Det er vi da nødt til!” – true, det hele skulle prøves af, nu hvor muligheden bød sig. Det hele ender ud i, at vi alle er helt flade, og falder i søvn i en stor bunke af tre nøgne, fulde og meget trætte mennesker.

Vi vågner morgenen efter, jeg vågner i ske med flirten, og med bedstevennen der krammer rundt om mig – dobbelt opmærksomhed, det var altså ret fedt!

Jeg sæter mig op i vinduet, og ryger en cigaret, mens drengene ligger nøgne i sengen, hvor bedste vennen siger: “Meget har vi delt, men vi har da aldrig delt en dame, og slet ikke samtidig – Nå, jamen så er vi jo alle tre kærester, jeg kan kun om torsdagen, så resten af tiden må I to finde ud af det selv.” Det lyder helt grotesk, når man skriver det ned, men i øjeblikket var det simpelthen så komisk, og gjorde en situation, som hurtigt kunne være mega akavet, til super afslappet og meget behageligt at være i.

Om drengene havde aftalt det på forhånd, tør jeg slet ikke tænke på – for jeg er egentlig skide ligeglad 🙂

Vi havde en fantastisk hyggelig nat, og en skøn morgen, hvor vi grinte af det hele. Alle hæmninger var sluppet og vi snakkede bare og slappede af, hvilket virkelig var befriende og rart, taget i betragtning af, hvad der var sket mellem os tre.

– Miss May

Se Også