Tør du like sex på de sociale medier

udgivet:

Tør du like sex på de sociale medier?

Kære Læser!

Jeg tillader mig indimellem at komme med et opråb – eller blande mig i debatten, hvis der er en god grund til det. Også selvom, det er Miss Grey pigerne, som er drivkrafterne bag det skrevne her på bloggen.

For tiden undrer jeg mig nemlig over, om du tør like sex på de sociale medier?

Min teori er ganske klar. Det tør du ikke (det gør jeg ikke selv altid). Det kan selvfølgelig godt være, at du hører til den lille gruppe af mennesker her i Danmark, som tør at give udtryk for sine holdninger – og like uanset om det er sex eller opskrifter på proteinboller, som er på menuen.

Men mere sandsynligt er det, at du hører til flertallet, som hellere går i det skjulte og læser med fra sidelinjen. Helt uden at blande dig tydeligt i debatten.

Jeg har selvfølgelig ikke lyst til at tvinge andre til at like sex og MG på de sociale medier. Det kunne jeg aldrig finde på. Jeg mener det er folks egen sag, hvad de støtter.

Men… hvis du begynder at like sex på de sociale medier, så gør dine venner det også…

Problemet er ikke, at folk ikke liker sex, hvis ikke sex siger dem noget. Problemet er derimod, når du læser om sex, fordi du synes det er fedt, nyder det og eksperimenterer med det, men holder det for dig selv.

Du tør ganske enkelt ikke vise det offentligt, at du synes sex er fedt og spændende.

Shit, hvad nu hvis dine forældre skulle finde ud af, at du har et helt normalt sexdrive? For de har jo aldrig dyrket sex selv. Det var jo sådan du kom til verden… du ved, ved at dine forældre stod og kiggede på hinanden med benene over kors.

Hvordan er holdningen derude i DK?

For ikke længe siden havde Miss Lara et indlæg i Metroxpress med overskriften: “Derfor bør du sprede ben noget oftere”.

Da blogindlægget kom på Metroxpress Facebookside, tog debatten virkelig form. Det interessante var her, at kvinderne i debatten faktisk var gode til at støtte op om hinanden og kvinders trang til et frigjort sexliv. Omvendt var mændende meget trodsige og brugte citater som: “Der er jo ingen, som har lyst til at tage en tur på landsbyens brugte cykel”. FLOT. Virkelig flot, at diskussionen stadig ikke er kommet videre.

Mit opråb er derfor, at du skal like sex på nettet, når du har lyst. Du skal ikke gøre det for at være first-mover. Men du skal gøre det, når du falder over noget godt læsestof eller noget, som du kan genkende dig selv i. Hvis du rent faktisk synes noget er fedt og passer på dig, hvorfor så holde det tilbage, fordi du mærker skammen snige sig op på skuldrene af dig? Hvis Missgrey-pigerne tør, så tør du vel også? Og tør du, så tør dine venner på samme måde.

Har du lyst til at blande dig i debatten, så kommenter herunder (hvis du tør) eller skriv ind til mig på: Mette@missgrey.dk. Og hey, tør du stadig ikke gå ind og like med på Facebook?

KH Missgrey Redaktøren

sex på de sociale medier

Se Også