Miss Merle Anmelder Penisring med vibrationer

udgivet:

Test og Anmeldelse: Penisringen fra Palora gør min partner hårdere og fyldigere

Endnu en gang vil Miss Merle teste og anmelde sexlegetøj, så du kan få mest muligt gavn af det mest populære sexlegetøj på markedet lige nu. Læs hvordan det gik, da hun skulle præsentere denne Palora Penisring med Vibrationer for sin partner og hvad de fik ud af at prøve en penisring i lidt anderledes design end man har set før.

Hvad er en penisring?

En penisring benyttes til at give manden en hårdere erektion, og gør at han kan holde længere under samleje. Penisringe er et hjælpemiddel til mænd der har problemer med at opretholde erektion og til mænd med for tidlig sædafgang. Her kan det være en god ide at træne alene med penisringen, for at kunne holde længere under samleje.

En penisring kan også bruges omkring testikler og fås i mange forskellige størrelser, nogle i let fleksibelt materiale – andre i meget elastisk materiale, andre med og uden vibrator og de fås også i metal. (Metal penisringe er til de mere hardcore brugere)

Da jeg åbnede den sorte æske med penisringen, blev jeg overrasket, da jeg synes den så stor ud. Ikke kun selve ringen, men også den indre diameter som penis skal igennem. Penisringen er kun en lille smule fleksibel.

Min oplevelse med Penisringen fra Palora

Jeg elsker det silkebløde sorte materiale penisringen er lavet i. Den er sort med tekstur og sølv omkring en lille sort on/off knap.

Nu skulle jeg have opladet penisringen, så min kæreste kunne blive præsenteret for vores nye legetøj. Hullet hvori man skal isætte opladerkabel er så diskret at jeg ledte lidt tid inden jeg fandt det… (Jeg kunne jo også bare have kigget i brugsanvisningen, det har jeg sjældent tålmodighed til)

Min kærestes første indtryk af penisringen var, at den så stor ud i både ydre diameter, tykkelse og indre diameter. (udvendig diameter 7,3 cm. og 1,9 cm tyk og 4,2 cm indre diameter)

Min kæreste påførte penisringen med en smule vandbaseret glidecreme (inden fuld erektion), så var det lettere at få den helt ned til roden. Han fik den altså på penis, uden de store udfordringer.

Vores førstehåndsindtryk af den ret store indre diameter ændrede sig hurtigt, da han først fik den på. Den strammede lige tilpas…ikke for meget og ikke for lidt.

For mit vedkommende, kan jeg tydeligt mærke at en penisring giver penis mere fylde og hårdhed, en helt anderledes følelse, som jeg er vild med. Min kæreste bliver meget følsom på penis under berøring og ved blowjob, hvilket han enormt godt kan lide, og han holder længere under samleje. Han er fan af penisringe og vi bruger det ofte.

Vibrationerne i penisringen gjorde ikke den store forskel for min kæreste. Vi prøvede alle de 10 forskellige vibrationsmønstre. Den er nem at håndtere og nem at betjene på én enkelt knap.

Vibrationerne gjorde heller ikke det store for mig under samleje, jeg kunne mærke en smule vibration, men ikke noget der stimulerede mig. Ringen fylder meget mellem mig og min kæreste (1,9 cm tyk) så den fungerer faktisk som en buffer, så han ikke kommer for langt op.

Selvom vibrationerne i denne penisring ikke gør den store forskel for hverken min kæreste eller jeg, vil vi begge anbefale mænd at bruge en penisring, med eller uden vibrator. Det vil gøre en forskel for både mand og kvinde at der bruges en penisring under samleje.

Da jeg selv er stor fan af klitorisvibratorer, skulle jeg lige prøve at holde penisringen på klitoris. Måske min nye klitorisvibrator, for vibrationerne gjorde meget mere for mig ved at placere den direkte på klitoris. 😉

Praktisk Info

Penisringen er lavet i silikone, så benyt kun vandbaseret glidecreme. Silikone kan ikke tåle andet end vandbaseret glidecreme – Silikonen bliver ødelagt.

Rengør den med lunkent vand og mild sæbe før og efter brug.

Fordele:

 • Giver mænd hårdere og længerevarende erektion
 • Stimulerer penis med sine vibrationer
 • 10 vibrationsmønstre
 • Nem betjening på en enkelt knap
 • Genopladelig med USB (Kabel medfølger)
 • Brugsanvisning medfølger
 • Lækkert materiale som føles silkeblødt
 • God kvalitet
 • Enkelt design

Ulemper:

 • Ringen er næsten ikke fleksibel
 • Der kan kun benyttes vandbaseret glidecreme

Tak fordi du læste med – Husk at følge mig på instagram og Facebook for flere anmeldelser og for fræk inspiration. Kærlig Hilsen Miss Merle 💖

Se Også