*Indeholder reklamelinks*

Du får her min anmeldelse og oplevelse med Real Feel kondomer + glidecreme fra Durex. Jeg fortæller mine ærlige mening om produkterne + giver dig historien om, hvordan vi har brugt dem. Enjoy!

Læs mere om – Real Feel Kondomer her

Læs mere om – Real Feel glidecreme her

Hardcore test af kondomer for en nybegynder

Ivrigt flår jeg Real Feel pakkens pap fra hinanden for at undersøge indholdet. Jeg har tidligere ringet til min kæreste og bedt ham komme og lege forsøgskanin for en helt ny slags kondomer, som jeg har fået lov at eksperimentere med. Jeg hopper næsten op og ned i sengen af bare begejstring. Dette, da jeg aldrig før har knaldet rigtigt med et kondom. De første gange jeg havde sex, forsøgte vi at bruge et kondom. Men jeg er altid slået ud af dem, eller fået andre allergiske reaktioner. Derfor har jeg altid været på p-piller og har været nød til at lægge min dårlige samvittighed med at fylde min krop med hormoner væk.

Mine tidligere oplevelser med kondomer…

På grund af mine tidligere erfaringer med kondomer, er det ekstra interessant for mig at afprøve denne nye form for kondomer. Stadig ivrig trækker jeg grinende bukserne af min kæreste og smider ham på sengen. Til en start læser jeg instruktionerne, som følger med pakken, som er ret oplysende. Især hvis man nu skulle være førstegangsbruger som jeg. Hurtigt sutter jeg hans pik en smule stiv og river pakken op. Både instruktionerne og min kæreste gør mig opmærksom på, at det er vigtigt kondomet vender rigtigt.

Nem påførsel

Heldigvis er Durex Real Feel kondomer rimeligt nemme at finde ud af og hurtigt smutter jeg over denne forhindring for at gå videre til den næste – nemlig påførelsen. Jeg klemmer dutten for enden af kondomet sammen, som det så fint er illustreret på instruktionerne, og forsøger at putte det på. Det går overraskende nemt. Min kæreste har en del mere erfaring med kondomer end jeg, og selv han bliver overrasket over, hvor nemme de er at putte på.

Sådan føles Real Feel kondomer

Nu da kondomet er placeret korrekt, hiver jeg ivrigt min kæreste over mig, og op i mig af ren spænding over dette nye eksperiment. Med andre kondomer har jeg med det samme kunne mærke min allergiske reaktion, men med disse mærker jeg ingenting til start og heller ikke ellers. Jeg ved jeg er allergisk overfor latex og Durex Real Feel lover på siden af pakken også at være latexfri – og dette lever de jo fint op til.

Læs mere om – Real Feel Kondomer her

Durex kondomer + glidecreme til analsex

Desuden afprøvede vi også lige kondomerne analt, og der fungerer de også rigtig godt! De er et super alternativ her, hvis man som mig er sensitiv og heller ikke vil have anal uden kondom. Efter vi afprøvede kondomerne gik vi ivrigt videre til Durex glidecreme, som jeg også har fået fornøjelsen af at afprøve. Allergimæssigt scorer den også topkarakterer. Den var rigtig behagelig og lugt – samt smagsneutral – hvilket er rigtig lækkert!

Gelen er rigtig god som et supplement eller starter. Men vi var dog enige om, at man skal bruge temmelig meget hvis fissen er endt i tørkeland. Derfor er det også svært at bruge gelen analt. Dog synes jeg gelen er rigtig behagelig efter endt samleje. Især da den ikke føles så fedtet, som mange andre glidecremer hurtigt kommer til at føles. Alt i alt kan jeg varm anbefale Durex RealFeel kondomer til særligt sensitive fisser.

Læs mere om – Durex glidecreme her

Den endelige dom og test af Real Feel Kondomer

Personligt havde jeg en rigtig god oplevelse uden allergiske reaktioner og er henrykt over at have fundet et kondom, jeg kan tåle. Jeg spørger så min kæreste om hans mening: Han påpeger, at det er det rareste kondom han har haft på og at det virkelig giver en bedre føling. Men at han stadig foretrækker uden. For os som par, har vi dog helt sikkert fundet et rigtig godt alternativ, hvis jeg vælger at droppe mine p-piller. Hvilket er en rigtig rar tanke, da jeg helst gerne vil ud af dem på et tidspunkt!

Du kan få fingrene i Real Feel kondomer lige her

Much love
Miss Vanilla

 

Dette er et sponsoreret indlæg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here