Gagball

udgivet:

Stearinlys, vand og en gagball

Sikke en kombi, men det skete!

Jeg havde i en længere periode skrevet frem og tilbage med en fyr, hvor der var en gennemtrængende seksuel undertone. Jeg turde ikke mødes med ham, men han forsikrede mig om, at når vi en dag mødtes ville han rive mig rundt. En onsdag aften sad jeg og fik et par øl med en veninde, og blev møg hamrende liderlig lige pludselig. Jeg besluttede mig for at skrive til ham fyren, og han ville komme efter arbejde – jeg talte minutterne til at han skulle være her, for det var et stykke tid siden at jeg var blevet revet rundt af en fyr. Jeg havde aftalt med min veninde, at jeg ville stå ude i badet, omgivet af stearinlys og musik og hun så lukkede ham ind, og smuttede hjem til sin kæreste derefter. Efter at have stået et stykke tid under bruseren, ringede det på døren og min veninde lukkede ham ind og forklarede, at jeg stod i badet – tankerne fløj rundt i hovedet på mig, og han bankede på badeværelsesdøren – ”Shit, ingen vej tilbage nu”

Første møde

Han kom ind, og der stod jeg splitternøgen, under det varme vand – jeg kunne se hvor meget det tændte ham. Vi havde aldrig mødt hinanden før, og nu stod jeg der – liderlig og nøgen, og ventede på han tog mig. Han smed tøjet, mens jeg iagttog ham, og da hans pik kom frem, fik jeg hurtigt øje på, at det måske ikke lige var det jeg håbede på (en smule kræsen har man altså lov til at være!)
Men han bevægede sig ind i badet, og klemte mig op af væggen, mens han kyssede mig og rørte mig overalt på kroppen. Efter kort tid løftede han mig op, pressede mig op af væggen og førte sin dunkende og stive pik op i mig, og tog mig hårdt – det akavede var dog at jeg måske ikke lige er et lille nips, og der var glat, så inden han tabte mig, måtte jeg beordre ham til at sætte mig ned i stedet.
Men han vendte mig så om og pressede min front op mod væggen, mens han ivrigt ragede mig på det ene bryst og klemte om min hofte. Han hamrede hårdt i mig, og blev ved, mens han skiftevis ragede på mig og rev mig i håret. Jeg må blankt erkende – jeg nød det! Jeg stønnede højt og måtte bide mig i armen for ikke at skrige og genere naboerne.

Fræk overraskelse – gagball

Kort tid efter fortalte jeg ham, at jeg havde en overraskelse og rev ham med ind i soveværelset. Helt gennemblødte af vand og sved, kastede vi os ned i sengen, og jeg bad ham om at kigge til højre. Jeg havde sat min lille fine kasse med S/M legetøj frem, og han gav mig en blindfolder på, håndjern og stoppede en gagball i munden på mig – jeg har aldrig været så ophidset før. Her var en ’fremmede’ nøgen mand i mit soveværelse, som havde magten fuldstændigt over mig! Han tog pisken og slog mig forsigtigt på fissen – jeg mumlede hårdere og han adlød.
Han vendte mig om, og klaskede mig alt hvad han kunne i røven med pisken og blev ved. Jeg skreg af nydelse, og han hamrede mig igen med pisken hvorefter han hamrede sin pik i bund igen, og havde hårdt fat i mit hår. Han blev ved og ved, og efter noget tid fik jeg endelig lov til at være øverst – yes! Jeg fik blindfolderen af og satte mig op på ham.

En skuffet Miss Blair

Jeg red ham alt hvad jeg kunne, og kunne se hvor tændt han var. Sengen rykkede sig midt ud på gulvet, jeg borede neglene ned i hans brystkasse og jeg red ham indtil han kom. Dog nåede jeg aldrig selv at komme, hvilket ikke helt faldt i god jord hos mig – da han nu ellers havde givet udtryk for, hvilket seksuelt rovdyr han var. Æv!

/Miss Blair

Se Også