Miss Lara - Missgrey

udgivet:

Stærke smerter, store bryster og plastikkirurgi

Her får du lige en lille opdatering. I sidste uge smed jeg et indlæg op på bloggen, omkring mit store ønske om at få opereret mine bryster mindre. Jeg skrev lidt om, hvilke ulemper, der følger med, når man som jeg har meget større bryster end gennemsnittet. Og om hvorfor det er vigtigt for mig at få dem lavet mindre. I ugen som er gået, er jeg kommet et lille skridt tættere på det, som jeg betegner som de perfekte bryster (for mig).

Men jeg er dog stadig SÅ LANGT FRA – og det er vildt frustrerende.

Stærke smerter og mammografi

Jeg har i denne uge været en tur ved lægen, da jeg igennem en længere periode har haft stærke smerte i min barm uden at kunne finde ud af hvorfor. Lægen havde sine bekymringer. Jeg blev derfor sendt på sygehuset i onsdags for at få lavet en mammografi (Skanning af brystet). Heldigvis var der intet negativt at komme efter på den front, og jeg kunne derfor ånde lettet op igen. PYHA“.

Men hvor kommer disse ulidelige smerter så fra? Jeg tog i formiddags af samme grund tilbage til min egen læge, for at få lidt mere klarhed over hele situationen. Og da det hverken er knuder, cyster eller andet, var svaret meget enkelt. Mine bryster er ALT for store.

Længe leve plastikkirurgien

Min søde læge har nu undersøgt mig på forskellige leder og kanter, og har konstateret, at vægten fra mine bryster simpelthen tynger og slider på hele min krop. Netop det kan give mig store problemer i fremtiden, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Derfor har min læge nu besluttet at henvise mig/ansøge om en brystreducerende operation. “Så langt, så godt“. Kravet er dog, at jeg taber mig 8 kg. først. Så nu er kampen sat ind, og så er det bare at håbe på, at jeg bliver godkendt til operationen hurtigst muligt.

Jeg opdaterer dig løbende her på bloggen omkring vejen til mine perfekte bryster, så husk at følge godt med. Skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer på: ml@missgrey.dk De kærligste hilsner fra Miss Lara <3

Se Også