Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Mr. Grey og Miss Quinn skal have en Mini-Grey!

Kæreste læsere!

I 2 måneder nu, har Mr. Grey og jeg snakket om at få en lille Mini-Grey – både fordi vi endelig står i den situation, at vi nu har vores helt egen bolig og alt på tidspunktet kører rigtig godt.

Vi er som nyforelskede i den nye bolig, og alt ser meget mere lyst ud. Jeg har et år tilbage af uddannelsen, og Mr. Grey owner det nye job for vildt!
Det kunne ikke gå meget bedre for os, og det er som om, at tidspunktet for en Mini-Grey ikke kunne være mere belejligt!
Jeg ved vi sammen ville blive fantastiske forældre, og selv om folk fortæller os, at vi skal vente, og at det bliver et værre bøvl med børn, så tror vi ikke på dem, og kan næsten ikke vente!

En upcoming Mini-Grey!

Mr. Grey og jeg skal endnu ikke være forældre, men P-pillerne er droppet, og vi er da fuld i gang på det seksuelle plan – dog har jeg kun været af pillerne i ca. 1-1½ – de skal lige ud af mit system, men samtidig kan det jo også ske når som helst!
Vi er ikke typerne der planlægger et barn – sker det, så sker det, når skæbnen vil det! Vi har fået en eller anden idé om, at hvis man planlægger en graviditet, så stresser du kroppen yderligere, hvilket selvfølgelig vil nedsætte chancen for graviditet.

Selvfølgelig er der tænkt over den stress periode jeg går igennem lige pt., hvilket selvfølgelig også kan formindske chancen. Men jeg tager en dag af gangen, og lader mig ikke stresse af minimum tid i hverdagen eller et tog der ikke kører til tiden.

Efter vi er flyttet, er der faldet mere ro over mig, og jeg er endelig klar til igen at kunne tænke fremad.
Som I nok kan se på mine blogindlæg, er mine indlæg ikke så optimale som før, men de er på vej derhen af igen, og jeg øver mig virkelig i, at blive bedre!

Så snart der sker noget på baby-fronten, så skal I her på bloggen, selvfølgelig nok få det at vide, men indtil da, må I følge Miss Felicity, der har startet sit baby eventyr med Mr. Boyfriend <3 <3 (MUCH LOOOOVEEEE)

Vi har fundamentet, men mangler jo bare en Mini-Grey <3

Når alt er så soleklart, som det er her i vores lille hjem, så mangler vi jo bare en lille basse. En vi kan give vores sindssyge mængder af kærlighed til, og en som binder os endnu mere sammen, end nu.

Vi kunne selvfølgelig også bare tøjle sløjfen, men det er lige liiiiidt for tidligt – ikke fordi vi ikke har lyst, men fordi, at hvis der endelig skal være et bryllup, skal det være et vaskeægte et i en flot kirke, med 100 gæster og alt der hører til!

Som sagt, så snart der sker noget på baby-fronten, så er jeg klar her på bloggen til at lade jer komme ind i det nye univers det vil skabe.

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også