.. fordi mit hjerte gør til tider utroligt ondt i mit nuværende parforhold. Jeg er sikker på at langt de fleste af os kan nikke genkendende til at kærlighed sommetider kan gøre ufatteligt ondt. Især hvis vi i første omgang ikke lige finder prinsen på den hvide hest, men alting ender mere eller mindre i tårer, venindetrøst og alt for meget chokolade. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, om kærligheden virkeligt altid skal gøre så ondt?

Jagten på den perfekte mand

Jeg har egentligt aldrig rigtigt skænket det en tanke, det der med at finde den eneste ene og den perfekte mand. Ikke før jeg ramte tyverne. Nu kan jeg mærke en uro, en trang til at bygge rede. Til at finde en mand der passer på mig. Og langt hen af vejen, føler jeg at jeg har fundet denne mand i Mr. Teddy. Men jeg synes nogle gange at det gør utroligt ondt og er virkelig ondt at kæmpe for den her kærlighed.

Måske handler det ikke om at finde den perfekte mand, for han skal nok være derude et sted. Også selvom mange føler det er en endeløs jagt. Måske handler det om at mestre kunsten at kunne holde på ham, at kunne udholde alt det som kærligheden bringer med sig?

Fordi jeg føler at det er hårdt arbejde. Det er intet mindre end fantastisk langt hen af vejen, men det bringer mig også utroligt meget smerte. Nok ligesom når det engang kommer til at skulle have børn.

Men jeg kan ikke lade være med at tænke på om det er smerten værd. Er det kampen værd? Og hvad er det jeg mener når jeg siger, at det til tider bringer mig smerte at være i et forhold?

Når hjertet bløder og gør ondt..

Den berusende og altopslugende nye kærlighed, som kan vælte ind over dig og gøre dig følelsesløs overfor alle andre dårlige følelser i livet. DEN kærlighed er fantastisk. Men den varer ofte heller ikke særligt længe. I perioder kan jeg opleve glimt at denne fantastiske, altædende kærlighed – bare slet ikke som det var engang.

Nu er kærligheden blevet til noget dybere og mere meningsfuldt. Den fylder mit hjerte, og giver mig en følelse af tryghed i min livs partner. En følelse af at dine skuldre ikke skal bære hele livet selv, men du har en partner som upåklageligt deler livets byrder med dig.

Aldrig har jeg oplevet nogen kunne vække de følelser i mig som min partner gør. Men han hører også til en af de få personer, der med en enkelt handling eller et enkelt ord kan trække mig ned.

Når de evige problemstillinger bliver ved med at fylde, og når skænderierne er de eneste på dagsordenen. Egentligt ikke fordi at jeg føler vi skændes utroligt meget, men mere at vi som mennesker er utroligt passionerede og stædige. Intet kan dræne mig så meget for energi eller give mig så lidt selvværd.

Den evige kamp om at finde ud af hvor meget jeg skal give og tage i mit parforhold. Hvad kan jeg kræve af min kæreste, og hvornår er det okay at sige fra? Hvilke ting kan jeg acceptere, hvilke kan jeg ikke – og hvornår skal der falde konsekvenser?

For at give jer et konkret eksempel, så har vi begge en meget forskellig opfattelse af tiden. Mr. Teddy er altid for sent på den. Og det er et evigt dilemma for mig. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har ventet på en bænk, siddet udenfor min dør eller stået ved en cafe og ventet. Hvordan skal jeg reagere? Skal jeg acceptere at det er sådan han er som person? Sådan har jeg det ikke. Jeg bliver skide sur på ham, fordi jeg simpelthen synes det er mangel på respekt at lade andre mennesker vente!

Når enden er god så er ..

.. vejen dertil altså stadigvæk ikke altid lige nem. Selvom mange ting siger så meget ja, så kan det være svært når andre personlige ting siger nej. Men et eller andet sted så ved jeg at jeg vil fortsætte med at kæmpe. Fortsætte med at forsøge at finde den rigtige vej for os.

Jeg håber på at den vej ikke bringer alt for mange bump, men så tager vi også dem med. Jeg ved ikke om det er meningen at kærligheden skal gøre så ondt som den nogle gange gør på mig. Men jeg ved at store følelser går både den ene og den anden vej. Hvis jeg var ligeglad med hvad min kæreste sagde eller gjorde, så ville det nok også bekræfte mig i at jeg ikke længere følte noget for ham.

Måske kærlighed skal gøre ondt nogle gange, bare fordi det bekræfter alle de rigtige følelser der også er til stede?

Hvis du er enig eller uenig, så smid gerne en kommentar nedenunder. Du kan også sende en mail på mv@missgrey.dk! Tak fordi du læste med.

Much Love

Miss Vanilla

 

 

Find mig på instagram: Missvanilladk

Find mig på snapchat: Missgreydk

Skriv til mig på: mv@missgrey.dk

Find os på facebook: Missgrey

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here