mere

udgivet:

Skal I have mere sex i jeres forhold?

Kære Læsere!

Det evige spørgsmål om, hvorvidt hvor meget sex vi skal have i vores forhold, har rumsteret en del herhjemme. Ligesom med sikkert alt andet, så er der et utal af forskellige holdning. Det er heller ikke særlig svært at gå på nettet og læse en smækker sexopskrift på præcis hvor meget sex I skal have for at blive lykkelig, eller en som giver dig alle de gyldne svar, når det kommer til den perfekte sexmængde.

Jeg kan allerede afsløre nu, at dette indlæg ikke bliver en skræddersyet opskrift til jer og mængden af jeres sex. Jeg vil derimod gerne snakke lidt om hvor forskellige vi er som mennesker, og derfor ikke alle passer ned i samme “sådan-gør-I-sex-kasse”.

Mere sex: Det er helt op til jer

…præcis hvor meget sex I ønsker at have. Jeg har flere venskaber, hvor pigen er i et forhold og deres månedlige knald er højdepunktet. Og intet ironi der – for det er virkelig alt, hvad de har behov for. For sådan en som mig selv kan jeg muligvis slet ikke forstå at hun kan leve med så lidt, men hun er fuldt ud tilfreds.

Og det er netop tilfredsheden, jeg vil have fat i.

Fordi hvis I begge er tilfredse med mængden af jeres sex (og I selvfølgelige er ærlige om det), hvorfor så have mere bare fordi en eller anden ekspert derude siger det gør jer lykkeligere?

Så ved du at du og din kæreste er helt tilfredse (99,9% af tiden), sådan som I nu kan være, jamen så behøver du skam ikke læse længere kære læser!

Men hvad så hvis I ikke er tilfredse?

…eller at den ene af jer mangler noget? Faktisk siger min erfaring mig at de fleste forhold indeholder et individ som egentligt er nogenlunde tilfreds, eller i hvert fald har fundet ro i den sexmængde, der bliver praktiseret. Mens der muligvis går et andet individ rundt i dette forhold og er knap så meget i ro. Nærmere rastløs.

Her kan der så ske to ting, nemlig at personen der ønsker mere sex ikke tør sige det til det andet individ. Eller at det er blevet sagt, men ikke imødekommet.

Den sidste situation er klart den sværeste. Vi er nemlig forskellige som mennesker. Og hvis man er i et dejligt forhold med en person som slet ikke har samme sex drive som dig selv kan det give problemer.

Her bliver man nok nød til at gøre op med sig selv om hvorvidt man kan leve med det sex niveau.

Eller også kan du gøre som mig: Jeg har nemlig været utroligt frustreret over ikke at have sex nok med Mr. Teddy. I starten lod jeg det gå ud over vores forhold, ud over ham. Men jeg har valgt at finde ro i det, og give ham plads til at mærke sin lyst igen. Og i mellemtiden så tager jeg sagen i egen hånd. 

Så for at besvare det spørgsmål du sikkert sider med efter at have læst dette indlæg. I skal have præcis så meget sex som det passer jer og jeres forhold. Om det så er fire gange om dagen eller en gang hver halve år. Der er ingen retningslinjer og ingen kasser at putte jer ned i, for I er individuelle og helt perfekte som I er.

Much Love

Miss Vanilla

Ps. Husk I altid kan sende en email på mv@missgrey.dk eller smide en kommentar nedenunder.

Se Også