chance

udgivet:

Skal han have en chance til?

Kære Læsere

Hvis du ikke er fast læser her på Missgrey, så er det ikke sikkert du er klar over de ting der er sket i mit parforhold. Ellers kan du læse her om “Er vi slet ikke kærester mere?” eller her om “Sådan kan I starte forfra med jeres forhold”. I dette indlæg giver jeg jer læsere en lille opdatering på hele situationen.. Nyt år, nye ting – men ikke ny kæreste.

Tør jeg tage springet, og give det en chance?

Jeg tror ikke vi kan undgå at blive mærkede af de ting, vi går igennem i livet. Vi kan lære af dem, men det ville være dumt at glemme dem. Så det lover jeg mig selv, aldrig at glemme, hvad der er sket – men at lære af det hele. Jeg må indrømme at 2017 af mange årsager ikke var mit år. Det er selvfølgelig personlige ting, men jeg har alligevel delt en hel del med jer, kære læsere.

Og jeg glæder mig til at dele endnu flere ting med jer i 2018!

Og jeg håber, at jeg også kan dele en masse ting med Mr. Teddy i 2018. Jeg har været SÅ bange. Så utroligt bange for at lukke mig selv op igen, og starte på et nyt kapitel med Mr. Teddy og give det hele en chance til. Efterhånden har vi været så mange ting igennem. I sommers flyttede vi fra hinanden, og valgte at have nogle måneder hver for sig. I december besluttede jeg, at vi måtte tage en beslutning. Vi kan ikke bare gå rundt, og ikke være kærester, men heller ikke have sagt farvel.

Så vi mødtes og snakkede .. og det var mere eller mindre hjerteskærende..

Jeg er mere forelsket end nogensinde!

Kort sagt så var julen og nytår ret magisk for mig denne gang. Oven i købet havde jeg også fødselsdag. Da jeg mødtes med Mr. Teddy for at snakke, besluttede vi os for at begynde at se hinanden igen. Der var ingen, der heldigvis nævnte ordet kærester endnu. Julen var fantastisk, og Mr. Teddy gjorde min fødselsdag til noget helt specielt, med champagne og caviar. Det var en magisk tid, og jeg mærkede lysten og forelskelsen finde vej frem på ny.

Til nytår sprang vi ind i det nye år sammen. Holdende hænder. Og jeg håber at han aldrig giver slip.

Og skulle han give slip, så er det sådan. Men det kan godt være, jeg bliver en lille smule mopset så, efter alt det lort vi efterhånden har overlevet. Jeg håber at dette betyder vi nu kan se frem, nyde vores tid sammen og den chance vi giver det nu. Og jeg glæder mig til at tage jer med hele vejen.

Fortiden gør så ufatteligt ondt, men jeg vælger ikke at lade den definere mig eller mit parforhold. Jeg kunne godt fortælle jer langt mere om alle de ting, vi har snakket om, og alle de løsninger, vi er kommet frem til. Men det må blive en anden gang. Nu vil jeg bare nyde mit parforhold, og den nye chance det har fået.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også