Sig det med blomster

udgivet:

Sig det med blomster: 5 gode grunde til at kvinder ELSKER at få blomster!

Hvis du er kvinde, så vis den her til din kæreste. Måske er det på høje tid, at du får blomster.

Sig det med blomster: Derfor elsker vi blomster. Også selvom, vi siger, at vi ikke gør.

1. Vi kan godt lide, at de er “meningsløse”.

Nogle fyre tror, ​​at det at give blomster er meningsløst, fordi blomsterne i sidste ende alligevel skal smides ud. Tja, guess what? Det er faktisk det, som vi godt kan lide.

Selvom vi elsker idéen om en slags evig kærlighed, kan vi stadig godt lide idéen om at modtage noget, som er flygtigt og spændende. Og selvom det lader til, at pengene går til at blive smidt ud igen, så ved vi, at det er brugt på os – og på at få vores smil frem.

2. Vi tror, ​​de afspejler, hvem vi er.

Kald det overfladisk, men mange kvinder tror, ​​at blomster afspejler, hvem vi er. Hvis vi modtager blomster, føler vi os nemlig vigtige og set, og det er nok til at få vores selvtillid lidt i vejret. Er blomsterne tilmed ekstra dyre og flatterende, ved vi også, at vi i giverens øjne betyder noget EKSTRA særligt.

3. Vi kan godt lide, hvordan de stopper tiden et kort øjeblik

Vi kan faktisk godt bruge et minut eller to på at beundre de blomster, som vi har modtaget, og måske lige gå hen og dufte en ekstra gang. Seriøst – de kan stoppe tiden. Hvis du er mand, vil du så ikke gerne være årsagen til dette øjeblik af lykke?

4. Vi kan godt lide at huske, hvordan vi fik dem.

Tilstedeværelsen af ​​blomsterne minder os om den person, som gav os dem. Blomster er altså en superfin måde at få fat i en kvindes opmærksomhed på, og gøre at hun hele tiden tænker på modtageren.

5. Vi fortjener dem. Punktum.

Vi er (næsten) ligeglade med, hvor meget eller lidt de koster. Vi er ligeglade med, om der er købt online eller hentet i den lokale blomsterbutik. Pointen er, at vi bliver super glade for opmærksomheden. Vi føler hurtigt, at vi har fortjent den, og hvilken kvinde vil ikke gerne føle sig speciel og være bare lidt i rampelyset?

LÆS OGSÅ: Det er ikke kun blomster, som kan gøre noget særlig ved os. Lingeri har også en slags effekt – både på os, men også på mænd!

Sig det med blomster

Sig det med blomster

Sig det med blomster

Sig det med blomster

Sig det med blomster

Se Også