Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

Sex giver mig selvtillid

Kære Læsere!

Velkommen til det nye Miss Grey.

I mit første indlæg på vores nye forbedrede hjemmeside, vil jeg blogge om emnet sex og selvtillid som er en del af min identitet som blogger!

Som sexblogger kommer jeg til at skrive en del om forholdet mellem kvindekroppen og sex. Jeg kommer til at dele min egne tanker og erfaringer, og fortælle jer om hvordan mit forhold til min egen krop ødelagde mit sexliv.

Det hele startede egentlig i dagene efter jeg mistede min mødom. Det tog min ekskæreste og jeg tre dage at få hul, og jeg kunne hverken gå eller sidde i en hel uge. Jeg endte faktisk med at tage en pude med mig i skole, haha.

For mig gav dette nye indblik i sexverdenen en helt ny følelse i kroppen. Jeg følte mig mere kvindelig og feminin, og jeg blev opmærksom på alle vinkler af den. Dette resulterede i at jeg blev ekstremt usikker over hvordan jeg så ud under sex. Jeg trak mig væk fra min daværende kæreste, forsøgte at skjule min krop under lag på lag af tøj, og hvis vi endelig endte med at skulle i gang med lidt sjov og ballade, blev lyset slukket og dynen trukket op over. Jeg husker ikke mine første sexoplevelser som specielt gode, og jeg fornemmer at dette er grundet i mit dårlige forhold til min krop. Jeg var så usikker at jeg ikke kunne omfavne den nylige kvindefølelse der var opstået med sexen, og jeg kunne ikke acceptere at min krop begyndte at ændre sig.

Efter jeg mistede min mødom gennemgik min krop en process fra stankelben – til lidt mere fyldige kvindelige former. Jeg havde svært ved at hylde jeg lige pludselig røg op i en C skål og at min røv blev for stor til mine bukser. I stedet for at dette ville understøtte min selvtillid, og give mig en følelse af kvindelighed, oplevede jeg kun at min usikkerhed blev større. Dette varede igennem hele mit gamle forhold.

Mit forhold til min krop idag

Idag ser jeg ret anderledes på min krop. Dette skyldes udelukkende min kæreste Mr.Teddy, jeg giver ham den fulde ære. Han er en mand der elsker former og en frodig kvindekrop, og selvom jeg næppe ville kalde mig selv for frodig så har han brugt det sidste år på at fortælle hvor meget han elsker min krop.

Mr.Teddy har givet mig selvtilliden tilbage. Jeg tør ride ham vildt og voldsomt, mens mine patter flyver ud over hans hoved uden at ænse det. Jeg spekulerer ikke længere på bumsen på min balle, eller om man kan se mine strækmærker på mine lår. Jeg skal ikke længere have fuld makeup på under sex og mit undertøj behøver ikke matche for jeg ved han er ligeglad.

Kan kærlighed virkelig gøre dette?
Svaret er JA! i hvert fald i mit tilfælde. Mit første forhold var destruktivt. Hans manglende fokus og omsorg for mig, fik mig til at se ned på mig selv. Mr.Teddy bruger hver eneste dag på at bekræftige mig, der går ikke en dag uden at han fortæller han elsker mig.

Hvad har det gjort ved vores sexliv?

Som sagt spekulerer jeg ikke længere på hvordan jeg ser ud under sex. Det gør jeg stadig i et vist omfang da han stadig er min kæreste, og jeg gerne vil se godt ud foran ham. Men jeg tænker ikke længere over om min næse ser stor ud når jeg guffer ham, eller hvilken vinkel jeg skal ligge i for at se bedst ud. Nu gør jeg det bare, og kan leve mig fuldt ind i det. Det har givet os en dybere følelse i vores sexliv, og en følelse af at uanset hvad jeg gør synes han stadig jeg er lækker smækker at se på.

Much Love!

Miss Vanilla

Se Også