Missgrey Miss Lara

udgivet:

Sex allerede på første date

Det er meget forskelligt om jeg har sex på første date eller ej. Jeg er meget kræsen, når det kommer til mænd og gider ikke at have sex bare for at have sex. Der skal være noget mere i det. Derpå ikke at sige, jeg ikke laver one nights, for det gør jeg helt bestemt og især som single – men kun hvis manden har noget at byde på. Jeg skal gerne have en hele pakken selvom at jeg måske bare smider ham ud dagen efter igen. Bare fordi at han ikke er en jeg kunne tænke mig et forhold med, er der jo ingen der siger, at jeg skal have dårlig smag i mænd bare fordi jeg kun har tænkt mig at gå i seng med ham en enkelt gang. Nej, jeg vil ikke nøjes lige meget hvad.

Faktisk har jeg et princip, der er, at hvis jeg er på date med en fyr som jeg godt kan se noget ægte kærestepotentiale i, så venter jeg gerne en måned eller to med at dyrke sex med ham, for så er det ikke det vigtigste. Det hele handler for mig om hvilken kemi der hænger i luften. Jeg kan godt gå på date med en super lækker fyr som har hele pakken, men hvor kemien bare ikke finder sted og så er det lige netop der jeg nøjes med at tage ham med hjem for en enkelt nat fordi han enten er pisse lækker eller bare gør mig mega liderlig.

Nu skal jeg selvfølgelig ikke sidde her og gøre mig alt for hellig, for har da også haft sex med en fyr eller 5, som måske ikke har været helt optimale af hverken udseende og væremåde – men så er det sprutten, der har spillet mig et puds. Udover det, kan det heller ikke altid deles op i de mænd som er kærestepotentiale og de mænd som bare er fuckable. Nogle gange er man faktisk så heldig at møde en mand, som har begge dele, og så kan man jo ikke andet end at lade sig rive helt med, hvis i forstår hvad jeg mener.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk 

Se Også