sexnovelle-selvstændig-kvinde-af-mesterlære-davie-jones

udgivet:

SELVSTÆNDIG KVINDE: Sexnovelle fra Mesterlære af Davie Jones

I folkemunde er hun kendt som Øko-Birgitte. En energisk folkeskolelærerinde, med fokus på miljø og kvindekamp. Hun har sine meget fasttømrede principper og holdninger, og står ikke tilbage for at svare for dem til enhver tid. Hendes energiske vedholdenhed i at mene, at hun har et svar og en holdning til alt, efterlader hende samtidig også dybt frustreret, hvilket hun ikke er ret god til at indse. Mænd har aldrig sagt hende det store og hun har endog på et tidspunkt overvejet, om det var fordi hun var til kvinder i virkeligheden. Det fandt hun dog hurtigt ud af ikke var tilfældet. Pludselig møder hun en mand en dag til en fest, der uimponeret udfordrer hende på sine dogmer, hvilket ingen andre ellers tør gøre normalt. Han gør det på den mest irriterende, overbevisende og ikke mindst charmerende måde, der både får hende til at føle en tiltrækning som aldrig før, samtidig med, at hun bliver stødt og vanvittig provokeret af ham. Deres kontakt og diskussioner fortsætter lystigt efter festen på mails og telefon. Han bliver mere og mere direkte i sin kommunikation og lægger ikke skjul på, hvad han mener er det rigtige for hende. Alt i Birgitte larmer for, at hun burde løbe skrigende bort, men i stedet vælger hun at tage hans udfordring op og møder ham i hans skovhytte, ganske simpelt fordi hun ikke kan lade være.

Glade Hr. Hansen

”Flot, Birgitte! Nu ligner du for alvor en luder!”, sagde hun misfornøjet, da hun kastede et sidste blik på sig selv i spejlet.
Hendes figur stod nu skarpt, måtte hun erkende. Mænd, som de var flest, skulle nok hurtigt få hende klædt af med øjnene, når de så det her. Det var godt, hun kun lige skulle hen til bilen og ellers ikke færdes i offentligheden.

Hun havde for så vidt ikke noget imod at se feminin ud, men hun stejlede, så snart der kom snerten af en sexistisk undertone i kvindeopfattelsen. Især når det gjaldt visuelle kvindeidealer og dermed ikke mindst påklædning. Hendes helte var de kvinder, der havde brændt deres bh’er af i rødstrømpeoprøret i sin tid. Dog trimmede hun og barberede sig under armene. Alt med måde. Ikke at forstå som at hun var mandehader, for de fleste mænd hun kendte, var jo også søde og rare.

Når hun som folkeskolelærer havde seksualundervisning, gjorde hun meget ud af at advare specielt de unge piger om at seksualisere sig selv som en del af deres identitet eller for at opnå noget. Det bidrog kun til en fordummende og nedgørende opfattelse af kvinder og deres fortsatte undertrykkelse. Hendes skrækeksempler var barmfagre unge piger, der gjorde en karriere gennem reality-tv.

Hun havde kun lige rykket op i håndtaget i hoveddøren for at låse, da hun hørte et forsigtigt ”God aften” fra den anden side af det lave hegn ind til naboen. Hun boede i et almennyttigt rækkehusbyggeri, som husede børnefamilier, studerende, ældre og singler som hende selv.

Skæbnen ville, at det ældre Hansen-ægtepar var på vej ind ad deres dør, netop som hun var på vej ud ad sin.

Hun kunne næsten høre deres kæber ramme fliserne, inden hun flovt så over på dem og forfjamsket gengældte deres hilsen.
De stirrede måbende på hende, som hun stod der i sorte støvler med snører til midt på låret og i den stramme meget korte kjole, hvis udskæring gik til lige over navlen. Det var lige knap, at brystvorterne var dækket. Med de her støvler var hun noget højere end de 172 centimeter, der stod i hendes pas.

Det var ikke øko-Birgitte fra beboermøderne med sine markante holdninger til næsten alt, som de mødte her. De var vant til at se hende i jeans, store løse trøjer og flagrende hår, og bar hun lidt mascara, var det ekstraordinært.

Den ildrøde læbestift og det opsatte hår var ikke set før i området, når man mødte hende. Hun bildte sig ind, at hr. Hansen stod med et betaget glimt i øjet, som han studerede hende. Det bekræftede jo kun hendes fordom om, hvordan mænds tankegang var skruet sammen helt generelt. Gamle hr. Hansen var nu ellers altid så høflig, hjælpsom og venlig. Hans blik kom alligevel bag på hende.

I frygt for at skulle hilse på flere naboer hastede hun ned mod parkeringspladsen. Det var en hed dansk sommeraften, temperaturen var kun lige kravlet under de 30 grader i den nu tre dage lange hedebølge. I alle lejlighederne stod vinduer og døre åbne. Folk grillede, og børnene legede rundt omkring i de små haver. Hun følte, at alles øjne fulgte hende på vej ned til bilen.
På en måde var provokationen i det markante skifte også fascinerende. Hun tog sig i at smågrine lidt over Hansen-ægteparrets måben. Gamle hr. Hansen… måske var der alligevel stadig krudt i raketten.

Hvor fanden er Skovfaldet?

Hun rodede med sin telefon for at sætte gps’en til.
Djursland… Skovfaldet… det måtte være dér. ”Advarsel: Ikke asfalteret vej på ruten”, blev hun meddelt som det første.
34 minutter til destinationen. Det var pludseligt meget kort tid.
Hun overvejede et splitsekund at opgive og gå ind igen. Hvad var det lige, hun havde gang i? Hun anede jo hverken, om det var farligt, om han holdt det, han lovede, eller om han i virkeligheden var en psykopat.

Hun fattede sig. Det her var bygget op så længe i hendes hoved nu, at hvis hun ikke gjorde det, kunne det hele næsten være lige meget. På en underlig måde stod det hende klart, at hvis hun ikke fulgte denne plan, ville hun ende i dyb frustration. Hendes største angst var måske i virkeligheden, om hun endte et sted, hvor hun skulle til at revurdere hele sin identitet og se anderledes på nogle af de ting, som hun altid havde stået så urokkelig fast på. Måske var det i virkeligheden det, der også drev hende afsted nu. Netop fordi hun inderst inde godt vidste, at det var et fundamentalt behov for hende at flytte sig og komme videre?

Hendes tanker faldt tilbage på de mange pseudoforhold, hun havde startet gennem tiden, for så igen at skulle kæmpe sig ud af dem. Mange stakler havde tabt deres hjerte til hende. Hun var også både sød og rar, og hun var bestemt ikke grim. De havde bare ikke sagt hende noget, hvor meget hun end gerne ville have dem til det. En overgang havde hun sågar troet, at hun var til kvinder, og havde forsøgt at efterprøve den tanke, men det havde sagt hende endnu mindre og havde i stedet skabt nogle meget akavede situationer.

Hendes Yaris hybrid spandt lystigt ud ad landevejen på el. Det føltes altid ekstra godt, når hun kunne køre på ren strøm.

Det var dybt belastende, som omgivelserne igennem hendes tredivere havde presset mere og mere på, for at hun skulle møde en sød mand og få nogle børn og en familie. Nu var hun 39 år, og det var som om, at det hele var vendt, og hun var blevet opgivet. Hendes mor spurgte ikke længere til en mormor titel. Veninderne havde fået børn. Nogle var skilte, og andre levede i irriterende perfekte forhold. ’Jeg er bare ikke skabt til parforhold’, havde hun ofte slået sig selv og omgivelserne til tåls med.

Landevejen var blevet til en meget smal vej, og hun nærmede sig et skovområde. Få minutter til destinationen.

Hun havde kun set ham én gang tidligere til hendes venindes mands fødselsdag godt et halvt år tilbage. De var faldet i snak, og han havde gennem aftenen på en meget venlig og charmerende måde provokeret hende i mange af hendes markante holdninger. De havde udvekslet numre og havde siden hen skrevet sammen. Og pludselig havde debatten havde taget denne drejning.

Den smalle vej var blevet til to hjulspor i skoven. Hun passerede en skurvogn. Den var velsagtens stillet op til nogle skovarbejdere, for det virkede ikke som et område med meget aktivitet. Pludselig ville gps’en have hende til at vende om, men det var ikke muligt.
Hun svingede ind ad en sidevej, som mere lignede en gangsti.
Med fare for at køre fast i skovbunden fik hun bilen vendt i en mange punkts vending. Kom så igen ind i hjulsporet og kørte meget langsomt tilbage. Vejskilte var her ingen af. Gps’en var helt forvirret nu og kunne ikke finde ud af, hvor de var, indtil hun ramte den smalle asfalterede vej, hun var kommet fra. Og så ville den tilbage ad hjulsporet igen. Godt irriteret udbrød hun: ”Hvor fanden er Skovfaldet?”, imens hun fik vendt bilen endnu en gang og kørte langsomt tilbage. Det skulle ligge på højre side. Hun stirrede ind i rækken med træer langs sporet.

Pludselig fik hun under de lavt hængende grene øje på noget, som kunne minde om en sti eller vej, men som var næsten usynlig. Det, der fangede hendes opmærksomhed var, at det i bladene så ud som om, der havde kørt en bil fornyelig. Hun tog chancen og kørte ligeså stille ind under træerne. Hun trillede flere hundrede meter.
Det gik op for hende, hvor længe det var siden, at hun havde passeret et menneske eller bare havde set en bil. På hendes telefon var mobilsignalet væk. Hun gik næsten i panik, da det også gik op for hende, at ingen vidste, hvor hun var, og at det her ikke var et sted, nogen kom forbi eller sted, som nogen måske overhovedet anede fandtes.

Skoven åbnede sig pludselig. I en stor lysning lå en sort træhytte. Bagved den kunne man i træernes åbning se havet. Foran huset stod hans bil. Hun genkendte den fra festen tidligere på året.
Det hele så smukt og idyllisk ud i sommerens lave sol og varme.
På hyttens væg var det et fint udskåret træskilt, hvorpå der stod Skovfaldet.

Skovprinsessen

Hun måtte gå på den forreste del af foden, fordi støvlernes hæle sank ned i den bløde skovbund. Hun tog fat i håndtaget til hoveddøren, og den gik op. Med ben som gelé og bankende hjerte gik hun indenfor.

Hytten var hverken mondæn eller stor. Der var en åben stue udi ét med køkkenet. Til den ene side var der to lukkede døre. Hun tænkte logisk, at den ene nok var en form for badeværelse og den anden måske et sovekammer. Der var loft til kip med fritlagte bjælker. Ved køkkenet stod et lille spisebord med fire stole, og overfor det var der et hjørnesofa arrangement. En brændeovn gjorde hytteidyllen komplet. Gardinerne ved det store vinduesparti ud mod terrassen blafrede i gennemtrækken fra hendes entre.

På terrassens træ-dæk stod der to højryggede flettede stole vendt mod udsigten over havet. Han rejste fra den ene og gik hende smilende i møde: ”Velkommen Birgitte!”.

Han var iført en løs t-shirt og knælange shorts i army-look og havde bare tæer i et par klassiske badesandaler. Han var midt i fyrrene og var alt andet end overvægtig men heller ikke trimmet eller pumpet. Hans ansigt udstrålede livserfaring med små smilerynker ved øjnene, og med det korte hår og let gråsprængte tindinger osede han af ro og kompetence.

På trods af nerver og en stigende angst for aftenens fortsættelse følte hun sig stadig kraftigt tiltrukket af ham. Det irriterede hende grænseløst, for hun vidste jo, hvor meget han provokerede hendes holdninger og også nogle gange trængte hende op i en krog på dem. Det måtte hun erkende.

”Du bestod din første prøve”, grinede han, ”Du fandt Skovfaldet!”.
Hun rullede med øjnene. ”Det var nu lige ved ikke at lykkes. Hej!”, sagde hun og gav ham et venskabs- eller snarere et høflighedsknus. Han duftede godt.

”Nu har du mig så her, som du gerne ville have mig: klædt ud som en luder fra ’Red Light District’ i Amsterdam”, fortsatte hun i en let hånende tone.

Han havde bedt om hendes mål og størrelser og havde sendt hende påklædningen ugen forinden. Pasformen havde været overraskende god, og det var behagelige materialer. Tøjet virkede gedigent og af høj kvalitet. Ikke noget, som hun forestillede sig, var købt i en snusket sexshop, som man så dem i bybilledet rundt omkring.

Han gav ikke svar på tiltale, men tog sig tydeligvis god tid til at lade sit blik vandre op og ned ad hende. Fulgte hendes former, den afslørende udskæring og støvlerne, som fik hende til at strutte med numsen. Hun kunne godt lide hans begærlige blik på sin krop. Hun følte sig ikke længere udstillet og ubehagelig til mode i den udfordrende mundering, når hun tydeligt mærkede hans begejstring for hende. Men det ville hun aldrig have indrømmet for nogen.

Han lagde armen om hendes lænd, førte hende frem til kanten af terrassen, stillede sig bag hende, tog hende ved skuldrene og trykkede hende op mod sig.

”Se, hvor smukt her er! Vi er her helt alene. Ingen ved, vi er her, og intet vil forstyrre os”, hviskede han i hendes øre. Der var smukt, og det var rart at mærke ham op af sig, men samtidig lød hans ord lidt uhyggelige og nervepirrende skumle.

”Om lidt tager jeg din krop og dit sind med på en rejse”, sagde han lavmælt, imens de begge kiggede ud over vandet. ”Du er kun tilskuer og skal læne dig tilbage og nyde turen. Vi har aftalt, at du har én mulighed for at standse rejsen, men så er den også slut, og du tager hjem med det samme, hvis det sker. Er vi enige?”. Med dunkende hjerte nikkede hun. Hun var bange men ikke på en ubehagelig måde. Hun forstod ikke helt sig selv længere.

Han løftede hendes arme op og satte dem bag hendes nakke. Hun holdt dem der, imens han lod hænderne løbe blidt ned langs hendes hofter og følte hendes runde baller og op rundt om ydersiden af hendes bryster udenpå kjolen. Han kyssede hendes hals blidt. Små kuldegysninger løb hen over hendes hud ved hans nænsomme berøringer.

”Du er ikke min luder! Du er den smukkeste kvinde, jeg har turdet drømme om, skulle stå lige her hos mig. Jeg vil nyde dig med alle mine sanser. Jeg vil se dig, føle dig, dufte dig, smage dig og høre dig!” Hans tonefald var lidenskabeligt, og hans stemme dirrede svagt. Han pressede hendes krop tættere imod sin og fortsatte: ”Du er ikke min luder. Du er min prinsesse i skoven!”

Høsten

De sidste ord opfattede hun som både kærlige og dybtfølte, og de rørte hende. Hans lysende begær ved synet af hende og hans kærtegnende berøringer og tændte stemme fik hende til at føle sig speciel og sensuel.

Langsomt trak han hendes kjole op om hofterne. Lod sine fingre strejfe og flygtigt kærtegne hendes inderlår. Lod herefter hænderne glide op og greb fat om hendes bryster og klemte dem sammen i en fast men følsom bevægelse. Hun lagde nakken tilbage på hans skulder, og deres læber mødtes i små våde kys.
Han trak kjolen helt op, og hun løftede armene og hjalp ham det sidste stykke. Hun lod den falde, hvor de stod. Han trak hendes trusser ned, så de selv kunne falde det sidste stykke. Hun trådte ud af dem.

Han holdt hende tæt ind til sig igen, og de stod og nød øjeblikket en stund. Hun følte en helt fantastisk fri fornemmelse ved at stå her, kun i de lange støvler, ellers helt nøgen, midt i naturen og mærke sommervarmen på sin krop, med en mand op af sig, som hun begærede. Et begær hun ikke på noget tidspunkt havde oplevet lige så kraftigt.

Han vendte hende om mod sig, og deres læber mødtes i et dybt tungekys. Hun lagde sine arme om hans hals, imens de lod kysset fortsætte. Han tog et fast greb med hver sin hånd i hendes baller og trak hende op. Hun fulgte bevægelsen med et lille hop op på ham og låste sine ben fast om hans hofter. Imens de stadig kyssede, bar han hende ind i huset.

Han satte hende på spisebordets kant, kyssede hende en ekstra gang og pressede hende bagover. Hun lagde sig fladt på bordet, med numsen helt ude ved kanten og med benene hængende ned.
Hun kunne lige nøjagtigt røre gulvet med tåspidserne på støvlerne.

Han smilede, da han lod fingrene lege i hendes helt nyklippede kønsbehåring. ”Jeg tænkte det nok!”, grinede han. ”Lig helt stille!” sluttede han, før han gik over til en lille dragkiste, som stod et stykke fra brændeovnen. Hun kunne følge ham med øjnene, når hun drejede hovedet.

Da han åbnede kisten, kunne hun kun se ind i låget. Det var indrettet med holdere til det, der lignede en variation af piske og stænger med øjer og andre finurligheder. Hvad der var nede i kisten, kunne hun ikke se. Hun isnede, og det sortnede næsten for hendes øjne, da hun fik øje på alle redskaberne.

Frygten pirrede hende. Igen ville hun ikke kunne sætte ord på, hvorfor denne frygt tændte hende, hvis hun skulle have forklaret det til nogen.

Han fandt nogle ting nede i kisten. På vej tilbage startede han det lille anlæg som hang på væggen. Lyden af noget loungemusik fyldte sagte lokalet, og hvis hun lukkede øjnene, lød det næsten som at stå i receptionen på et hotel et eller andet sted.

Han lagde en lang sort stok på omtrent firs centimeter i længden og med store metalringe i enderne, på hendes mave. Hun fik lagt manchetter på hvert håndled og de blev klikket fast til stokkens ringe ved karabinhagerne. Herefter lagde han et bånd, som fæstnedes med velcro uden på støvlerne, rundt om hvert ben, lige under knæene. I hvert bånd var der også monteret en karabinhage. Han løftede hendes ben op og låste benene fast til ringene på stokken. ”Hold fast i stokken,” sagde han, og hun gjorde som ønsket. Det føltes naturligt og rart at følge hans instrukser. Han arbejde koncentreret og behændigt med sine redskaber.

Han fortsatte ud i køkkenet, lod vandet løbe et stykke tid og fyldte en skål med varmt vand. Med skålen og et viskestykke kom han hen til bordet igen.

Hun lå her foran ham med benene spredte, uden mulighed for at samle dem og med fødderne strittende ud i luften. Hun hadede at elske at ligge sådan her og være fuldstændig åben i hans vold uden at kunne gøre andet end at ligge dér. Stokken, manchetternes faste greb om hendes håndled og velcrobåndene, som var med til at bære hendes ben, hjalp til med at være i stillingen på en dejlig måde.

Hendes nøgne ryg svedte mod bordets lakerede overflade. Det var ikke bekvemt at ligge sådan, men det føltes helt fantastisk.

Han lod igen fingrene fra den ene hånd lege i hendes trekant af korte hår, inden han drilsk sagde: ”Nu hjælper jeg rødstrømpen videre til at blive en lækker moderne feminist.”

I samme øjeblik holdt han en lille trimmer op og tændte den.
Hun udstødte et forløsende lille grin og lod paraderne falde med et opgivende suk. Omhyggeligt fjernede han hårene med trimmeren, børstede dem væk og dyppede så viskestykket i det varme vand fra skålen og lagde det på hendes skød. Den sarte hud blev hurtigt varm og blød. En ny skraber blev taget ud af sin indpakning.

Det var med hele kroppen anspændt og fingrene knugende om gabestokken, at hun mærkede, hvordan en anden, med noget af det skarpeste værktøj, der fandtes, berørte et af kroppens mest sensitive steder. Hun lå helt stille med lukkede øjne og mærkede skraberen rundt fra skambenet, ned på de ydre skamlæber og helt ned på mellemkødet. Hvis nogen havde beskrevet denne situation for hende, inden hun kom her, ville hun have grinet hånligt ved tanken om at ligge fikseret og mærke sine safter flyde af, at en mand fjernede hendes kønsbehåring.

Med omhu gjorde han hende helt glat. Han sørgede for, at der ikke var så meget som en stub nogen steder og vaskede efter med det opskyllede viskestykke. Barbergrejet blev derefter lagt over i køkkenet.

Hun slog øjnene op, da han bukkede sig frem og kyssede hende midt på venusbjerget. Hun løftede hovedet og deres øjne mødtes.
”Bare rolig: Jeg er også barberet, så der er ligeberettigelse!”, grinede han og studerede veltilfreds sit arbejde.

I skovens dybe stille ro

Stadig med sit hoved anstrengt løftet stirrede hun ind i hans øjne. Hun kunne lige fange dem over sin let kurvede mave. Han stirrede tilbage, da han med fingrene spredte hendes læber.
De glinsede og var drivvåde. Hans tunge nærmest skrabede dem rene for saft i en blød jævn bevægelse. Hver gang han slikkede, kom der mere ud af hende. At få safterne helt væk virkede som et uendelighedsprojekt.

Han havde ingen manerer men smaskede højlydt og nærmest gryntede af velvære, som han slubrende hendes safter i sig.
I små drillende sekvenser lod han tungespidsen glide ind i hendes åbning og cirklede rundt langs kanten. Hendes markante klitoris strittede og var helt tydelig for ham. Den gjorde sig til og higede efter at komme med i tungelegen, men han ignorerede den.

Af ren refleks, og som hun nu var som person, forsøgte hun først at skjule sin nydelse og holdt vejret for ikke at kunne høres. Hun skulle ikke lyde som en billig pornofilm.

Hun var ikke en af de kvinder, der havde voldsomt svært ved at opnå et højdepunkt, men det var oftest i en moderat skala. De bedste hun havde haft, var faktisk ikke sammen med nogen andre, men med hendes ven ’Werner’ hjemme i undertøjsskuffen. Hun havde altid været lidt flov over, at det bedste sex, hun havde haft, var med sig selv. Ikke en gang hendes tætteste veninder havde hun delt det med.

For sent opdagede hun sin egen klynken. I det øjeblik hun kom til at slippe fokus fra sin selviagtagelse, kom lydene helt intuitivt.
Hun måtte lægge hovedet tilbage og lade det hvile på bordpladen igen. Hendes øjne lukkede sig, velværen tog for alvor fat i hende.
Hendes lyde forstærkede oplevelsen, måtte hun erkende, og hun holdt dem ikke tilbage længere. Det var der ingen grund til.

Med to samlede fingre følte han rundt langs kanten af åbningen, og med en skruende bevægelse gled de lige akkurat indenfor. Hun havde al sin opmærksomhed fokuseret på dem og vred sig lidt.
Den pirrende kilden og forventningens glæde efter deres videre passage syntes endeløst lang.

Fingrene cirklede rundt, som om de var i venteposition. Hendes greb med hænderne om stokken strammedes, og hun trak den ind mod kroppen, så hendes kusse blev skudt så meget frem til ham som muligt. Hun måtte snappe efter vejret, da de to fingre pludseligt stødte til og gled så langt op i hende, som de kunne. De havde fri passage og smuttede legende let i hendes rigelige safter.
Hun kunne ikke undertrykke et højlydt ”JA!” efterfulgt af et stort suk, da hun endelig kunne følge fingrene bane sig vej op igennem hendes skede.

Med fingrene pumpede han støt og hurtigt op i hende.
”Nå, det kan du lide, liderlige Birgitte!”, udstødte han lettere stakåndet. Hele bordet gyngede og knagede i takt med hendes klynk, som kom fra de insisterende bevægelser, som fingrene ubarmhjertig leverede ved at støde op i hende, igen og igen.
Hun kastede hovedet fra side til side. Det begyndte at bruse og summe, men med ét trak han fingrene ud igen.

Det var et antiklimaks. Hendes første reaktion var dyb skuffelse, og hun skulle lige til at begynde at skælde ud. Han skulle ikke fornægte hende en frembrusende orgasme, som havde et potentiale, som hun ikke kunne huske at have oplevet et sidestykke til. Hun kunne faktisk knap huske, hvornår hun sidst havde haft en.

Klitoris dunkede og stak, og hun forsøgte at spænde og rulle med musklerne i sit underliv for at ride videre på bølgen uden hans hjælp, men det lykkedes ikke. Hun var frustreret, og hun hadede ham i dette øjeblik.

Hun nåede ikke at udtrykke sin frustration, da han kom hende i forkøbet. Med et øredøvende smæld, fik hun et smæk med en flad hånd på den ene balle, der fik det til at runge i den idylliske skovhytte. Hele hendes krop gav et hop, og hun udstødte et hyl for bagefter at være fuldstændig paralyseret.

”Der skal være ligevægt i tingene,” sagde han roligt og uanfægtet, hvorefter et mindst lige så hårdt smæk faldt på den anden balle. Ballerne summede, og hun fik gåsehud, der løb helt op over ryggen.

Hun blev kaldt tilbage til nuet, var fuldstændig mundlam og forsøgte at finde en normal vejrtrækning.
Det var med undren, at hun mærkede, hvordan hendes frustration blev til øjeblikkelig ro, fordi hun blev sat på plads.

Han gik over til dragkisten og kom tilbage med en æske og nogle remedier. Det bed i hendes ene skamlæbe, og hun rejste forfærdet hovedet for at se, hvad der foregik.

Han satte tre tøjklemmer i hver læbe, vippede dem ud mod låret og tapede dem fast på hver side med lærredstape. Hendes kusse var nu spredt helt åben. Det piblede med safter fra åbningen, og hendes klitoris var stadig stenhård. Den strittede og dunkede i en næsten overfølsom pirring.

Hun så ham tænde for en magic-wand og lade kuglen flygtigt fugte ved hendes åbning, og så pressede han den hårdt mod klitoris. Den intense summen forplantede sig med det samme og vakte den brusen, som så brutalt var taget fra hende tidligere. Hun kom med det samme.

Hun forsøgte at samle sig efter sit højdepunkt, men det var ikke muligt, da han uden pause lod kuglen summe videre, hvor den var.
Hun ænsede ikke klemmernes bid i læberne længere. Den intense uafbrudte summen fra kuglen frembragte endnu en orgasme og denne gang mere anstrengt.

”Jeg har brug for en pause!” stønnede hun højt, men han fortsatte uanfægtet. Hun vred og hev i sin fiksering, som var nådesløs robust. Med den ene hånd greb han fat i stokken, for at holde hende fast på bordet, med den anden trykkede han kuglen endnu hårdere mod hendes skød.

”Vær sød at give mig en pause!”, tiggede hun, men hendes bedende klynken gav ham kun lyst til at blive ved. Hun kunne ikke gøre andet end at være i det. Selvom det var samme orgastiske følelser, der herskede, blev orgasmernes intensitet og uafbrudthed næsten til tortur. Hun fangede igennem tågerne i et blik hans nydende smil, imens han betragtede hendes reaktioner og pinefulde nydelse. Da hun var tæt på en hyperventilerende tilstand, tog han langt om længe kuglen væk og slukkede den.

Med to korte ryk, flåede han tapen af hendes inderlår. Klemmerne hang fast i tapen og fulgte med. De rivende stik i læberne fra klemmerne og den brændende fornemmelse på lårene, som når man rykker et plaster af, frembragte to små skrig, et for hver side.

Som blodet ligeså stille vendte tilbage, der hvor klemmerne havde bidt, begyndte hendes skamlæber at pulsere. Det var en rar fornemmelse at møde og følge den pirrende smerte, som den igen fortog sig.

Han løsnede hendes hænder fra stokken men lod manchetterne blive siddende. Ligeledes blev hendes ben frigjort og velcro båndende taget af. Hun lod benene hænge over bordkanten for at slappe lidt af.

”Du bliver dér!” befalede han, idet han hev sin t-shirt af, knappede sine shorts op og lod dem falde. Han havde ikke andet på. Pikken var hård. Han havde holdt ord. Hans kropsbehåring var trimmet og han var barberet ved skaftet og på kuglerne.

Han stillede sig hen til bordkanten foran hende, løftede hendes ben op og lod hendes hæle hvile på hans skuldre. Pikken kunne næsten uden hjælp selv finde vej ind i hendes våde åbning. Med armene i et fast greb rundt om hendes ben stødte han roligt ind i hende. Han fandt et blødt og langsomt tempo.

Hun tændte på ham. Han var smuk at se på, som han stod her nydende og i fuldstændig kontrol. Hun nød hans let sammenknebne øjne, der begærligt vandrede rundt på hendes krop. Det var et rart og blødt modstykke at mærke hans pik glide roligt i kussen i forhold til den intense stimulans fra før.

Hans bevægelser intensiveredes. Han var på vej. Han fortsatte med at kneppe hende, til han var lige ved at sprøjte. Standsede så brat og slap hendes ben. ”Læg dig på knæ her foran mig!” sagde han forpustet, og pegede ud på gulvet.

Adlydende kravlede hun ned fra bordet og satte sig. Hun nød hans kommanderende tone og styring. Der var frihed i at skulle adlyde og blive styret. Hun var bare med på rejsen, som han havde formuleret det, og sugede indtrykkene og stimulanserne til sig i fulde drag.

Han stillede sig med pikken lige foran hendes ansigt. Rejsningen var begyndt at fortage sig en smule. Hun vidste godt, hvad hun skulle, men afventede hans befaling.

”Sut min pik ren for dine egne safter!” beordrede han. Velvilligt tog hun fat i hans kugler med den ene hånd og legede blidt med dem mellem fingrene, imens hun omsluttede ham. Hun mærkede, hvordan den med det samme voksede og blev hård igen i hendes mund.

At sutte pik havde aldrig rigtigt tændt hende, og hun havde egentlig mest gjort det af pligtfølelse, og fordi det var forventet.
Smagen og duften af hans pik og hendes egen kusse og følelsen af, at han fyldte hendes mund og svælg, tændte hende helt enormt, og den pirrende kriblen i underlivet tog til igen.

At sutte hans pik var pludselig blevet det skønneste, hun kunne forestille sig i dette moment. Hun var holdt op med at undre sig over sig selv og nød bare sin rejse.

Han holdt en hånd om hendes baghoved og styrede hendes tempo. Hun blev mere og mere liderlig og stønnede om kap med ham. Igen blev hun mindet om, hvor stor betydning lydene havde.
Hun blev mere højrøstet, og han stemte i.

Pludselig greb han med begge hænder om hendes hoved, hold det stille og pumpede med hoftestød ned i hendes hals, hårdt og vildt, kort og koncentreret, lige indtil han måtte trække sig ud igen for at holde stand.

Han strøg hende blidt over håret, imens de begge fik vejret. Han fattede sig efter nogle minutter. Hun fornemmede, at der skulle ske noget nyt.

Solen var gået ned, og mørket var begyndt at sænke sig. Hun havde mistet enhver tidsfornemmelse, men var også fløjtende ligeglad med tiden lige nu.

”Bliv siddende!”, befalede han og gik igen hen til sin værktøjskasse, dragkisten. Hun forsøgte at følge med i, hvad han foretog sig, men kunne mest af alt kun se hans nøgne krop bagfra. Det var dejligt at se på ham, og det var med et smil, at hun stjal nogle blikke af ham.

Han vendte sig om, og hun slog skyndsomt blikket ned. Det faldt hende naturligt i situationen. Et blødt sort silkebånd eller nærmere tørklæde blev bundet for hendes øjne. ”Kom, op at stå!”, hviskede han ved hendes øre og hjalp hende op.

Det lød som noget reb eller tov, han smed over den fritliggende bjælke i loftet over hende. Hun genkendte kliklydene, da stokken igen blev sat på manchetterne imellem hendes håndled. Den var fastgjort til rebet, hvis kurrende lyd forklarede, hvorfor hendes hænder blev trukket op over hovedet.

Han lagde manchetter på hendes ankler og fikserede også dem med en stok imellem dem. Justerede så højden ved at trække lidt mere i rebet, til hun lige nøjagtigt kunne nå gulvet med fødderne.
Hun stod nu udstrakt i en X-form.

Han trådte tilbage og nød synet af hendes positur og smukke former. Hendes bryster med stive vorter og den smukke kurve hendes struttende numse skabte. Man kunne tydeligt se en rød aftegning af hans hånd på hver af hendes baller. Synet frembragte et skævt og stolt smil på hans læber.

Hendes øvrige sanser skærpedes, nu alt var sort for hendes øjne.
Hun kunne høre ham bevæge sig rundt i rummet og pusle med nogle forskellige ting. Hun dannede sig et indre billede af ham og hans gøremål, som hun prøvede at gætte, hvad kunne være.

Hun klemte ballerne sammen i refleks, da hun pludseligt ænsede en finger indsmurt i glidecreme løbe ned imellem hendes baller. Den fangede stjernen og banede sig forholdsvis let adgang. Hun prøvede at lukke den ude, men han trykkede bare til, og med cremens hjælp kunne hun intet stille op.

Hun havde fortalt ham i deres samtaler, at hun absolut ikke mente, at det anale var en seksuel legeplads, og at det på ingen måde kunne tænde hende. Han havde, hver gang emnet var vendt altid bragt på bane af ham i øvrigt, provokerende sagt noget i retningen af, at hun jo ikke vidste, hvad hun gik glip af.

Lidt af den gamle Birgitte kom nu alligevel op i hende, og hun blev vred og følte, at det var respektløst af ham at pille ved hende på den måde. Hun sagde dog ikke noget, men lagde sin mund i en stram mine i stedet.

”Du har ikke noget valg, bare slap af i din muskel,” sagde han fuldstændig nøgternt. ”Du kan mene og tro, hvad du vil, men som kvinde har du behov for at få brugt alle dine indgange!” Hun kogte indeni, han forstod lige at provokere og så provokere noget mere igen.

Hans glidende finger forsvandt og afløstes af en konisk genstand. Den var endnu mere indsmurt, end hans finger havde været. Hun accepterede sin magtesløshed og forsøgte at slappe af i musklen, idet hun udstødte et opgivende suk.

Han gav sig tid, for at hun kunne følge med i processen. Han lod spidsen glide et lille stykke ind og drejede den lidt til hver sin side. Da han så, at hun slappede mere af, lod han den koniske form langsomt udspile hendes stjerne og trak den lidt tilbage for så igen at trykke den længere ind. Således blev den fingerlange butt-plug arbejdet op i hende analt. Da musklen samlede sig om indsnævringen i enden, tændte han for den på laveste niveau.

Det var på ingen måde ubehageligt at blive penetreret analt. Han var god til at gøre det uden den smerte, som hun egentlig havde forventet, der ville være. Det var nok mere tanken, der fik hende til at lukke af i en fordom om, at det var noget beskidt og ulækkert.

Nu stod hun her med en udfyldt anal fornemmelse og med en meget svag vibreren. En sagte brummen, der ikke kunne høres – kun føles.
Vreden var afløst af forundring over, hvordan den anale følelse og dens summen havde så stor indvirkning og øgede hendes pirring endnu en gang.

Han stillede sig helt tæt foran hende. Lod sin næsetip strejfe hendes hals før han nappede i den med læberne gentagne gange.
Med ét rykkede han to krumme fingre op i hendes kusse og greb fat om hendes skamben. Hun var mere våd end før. Flere dråber havde fortættet sig og var begyndt at løbe ned ad hendes ben.

Med næsten sammenbidte tænder snerrede han liderligt ind i hendes øre: ”Den butt-plug langt oppe i røven på dig gør dig så pisse liderlig, at dine safter driver ned ad benene på dig. Er vi så enige om, at du er en kvinde med behov for at blive stimuleret i alle dine indgange!?”

”Ja! Undskyld! Jeg vidste ikke, hvad jeg snakkede om, du har ret!” klynkede hun. Hans to krogede fingre klemte hårdt og fik hendes ord til at vrænges ud.
”Du må aldrig mere sætte spørgsmålstegn, ved om det, jeg gør ved dig, også er det rigtige for dig. Forstået?!”

Hun nikkede. Hans bydende form og kontrol over hendes krop og seksualitet føltes helt fantastisk. Hun søgte i blindhed med sine læber efter hans mund for forsoning. Hun higede efter noget kærligt og nært fra ham. Han forbarmede sig og kyssede hende. Først små lette kys og så lod han sin tunge voldtage hendes mund og bearbejde alle steder, den kunne komme til.

Sitrende og med hans spyt løbende ned ad mundvigen, blev hun efterladt. Hans energi og påvirkning af hende havde rystet hende. At stå her spændt ud, klargjort til at blive brugt og udnyttet efter hans forgodtbefindende, sammen med angsten for, hvad hun kunne blive udsat for, holdt hendes liderlighed på et konstant højt niveau.

Hun havde lyst til at tilfredsstille ham og høre hans vilde orgasme forårsaget af begær efter hende og frembragt af hendes krop.

Hun var fuldstændig paf, da det gik op for hende, at hun stod midt i en pulserende orgasme, alene frembragt af disse tanker. Hendes underliv tilfredsstillede sig selv, ved de knibende muskelsammentrækninger, hendes reflekser skabte.

Den umiskendelige lyd af en ridepisk, der susede i luften lige ved hendes øre og sendte en svag vind ned over hendes nøgne ryg, bragte hende tilbage i nuet. Hun blev skræmt fra vid og sans.
”Åh nej,” udbrød hun næsten hulkende. Angsten fik adrenalinen til at pumpe ud i hele hendes krop. Hendes liderlighed blev på ingen måder mindre.

Hun slap med skrækken for ridepisken i første omgang men kun for at få den afløst af noget andet. Hun ænsede læderstrimlernes susen, lige inden de ramte hende. Med svingende bevægelser gik han rundt om hende og lod snerterne fra floggeren bearbejde hendes hud.

Hurtigt og uafbrudt regnede læderstrimlerne ned over hende. Først på ryggen, så ned over numsen, på baglårene, om på lårene foran, på maven og op over hendes sarte bryster. For hver gang, han havde gået en runde om hende, intensiveredes styrken.

Hun hulkede højlydt i en blanding af lidenskab, forudindtaget reaktion og konsekvensen. Hendes krop blev varmere og varmere, som pisken bed hårdere og hårdere. Forpustet af den fysiske aktivitet i den hede sommeraften holdt han langt om længe inde.
Hun fik sat en flaske for munden og fik lov til at drikke vand. Hun kunne høre ham tømme flasken helt efter hende.

Hun fik ikke meget fred, før hun følte en klemme bide i hver sin brystvorte. Hun jamrede sig højlydt. Hun kunne høre hans dirrende vejrtrækning over hendes reaktion. Den gjorde ham endnu mere liderlig.

Han tog igen fat med sit jerngreb om hendes skamben med fingrene oppe i kussen og lod sin tunge forcere hendes mund kortvarigt. Hun elskede at smage hans spyt og pressede sit underliv frem mod ham, for at han kunne få bedre fat. Han slap sit greb igen og tog i stedet fat om hendes baller og pressede sin stive pik imod hendes venusbjerg og mave. Hun åndede tungt. Hun ønskede, at han ville jage den op i hende, hårdt og uden nåde.

Hun fik dog hurtigt andet at tænke på, da den velkendte lyd fra ridepisken, hvis susen i et splitsekund, inden den ramte, varslede den bidende koncentrerede svien, der nu forplantede sig over hendes baller. Hun vred sig og gav et hyl så højt, at det gav ekko i skoven gennem den åbne terrassedør.

Han gav hende et par sekunder til at sunde sig, før det næste svirp landede lige over det foregående. Reaktionen var den samme, og skovens stilhed blev igen brudt.

Hun nød at glæde ham ved at lade ham bruge hendes krop. Den brændende fornemmelse i hendes hud gjorde hende godt. For hvert slag, der faldt, holdt hun sig ikke tilbage med højlydte udbrud, som ekkoet i skoven trofast besvarede.

I roen mellem slagene og hendes klynkende skrig spillede loungemusikken roligt videre i baggrunden. Det var næsten en bizar polaritet imellem skovduft og vellyd, der med få sekunders mellemrum blev afløst af intens fysisk påvirkning og lidenskabelige skrig.

Hendes underliv arbejde på højtryk. De pulserende læber, den dunkende klitoris og talrige saftige dråber, der løb ned ad inderlårene, gjorde scenen komplet.

Da pisken daskede klemmerne af brystvorterne og bearbejdede brysterne i kortere moderate svirp, kunne hun ikke holde tilbage længere. Intensiteten var enorm. Hendes krop og hendes sind var aktiveret til det yderste. Hun rystede og sitrede.

Slagene holdt inde og blev afløst af de to velkendte fingre, der nu i stedet for at klemme fandt hendes punkt i skeden og arbejdede hurtig op og ned over det.

I forening med den uafbrudte anale summen gav hendes underliv slip og aktiverede enhver nervespids i hele hendes krop. Alle naturlige reflekser om at holde noget tilbage var borte. I kaskader af saft, der blev skudt afsted, græd hun sin orgasme ud. Det var, som om den ingen ende ville tage. Tiden stod stille, og for hver gang hun troede, den var ved at fortage sig, kom den i stedet tilbage med fornyet styrke. Hun var ikke nærværende men i en anden verden. Hun stod ikke længere men hang i sin fiksering og vred sig halvt besvimet halvt ved bevidsthed.

Refleksion

Langt om længe kom hun ligeså stille tilbage. Hans fingre forlod hendes kusse, og med begge hænder om hendes ansigt kyssede han hende dybtfølt.

Hun hulkede stadig sagte, da han tog bindet fra hendes øjne.
Lokalet var oplyst af stearinlys og i deres skær, så hun hans beundrende kærlige øjne fordybe sig i hendes. Han smilede, og hun smilede forløst tilbage med strålende øjne.

Han løsnede først hendes ankler fra stokken ved gulvet og derefter hendes hænder fra stokken over hendes hoved. Hun faldt ind i hans favn. Begravede næsen ved hans skulder og snuste hans parfume ind. Følte hans nøgne overkrop mod sin og bemærkede hans hamrende hjerte. Forsigtigt befriede han hende for den anale hjælper og lod den falde på gulvet.

”Jeg står med mine bare tæer i en vandpyt”, brød han stilheden efter lidt tid. Hun kiggede ned og kunne i det svage lys ane en mindre sø på gulvet fra hendes sprøjt. De kom begge til at grine.
”Det er din egen skyld!”, svarede hun kækt. ”Pas du nu på, hvad du siger!”, sagde han i en drilsk men alligevel advarende tone. Hun slog blikket ned og smilede.

Han løsnede hendes lange smukke hår, så det faldt ned om skuldrene. Rettede lidt på det og smilede over hendes umiddelbare skønhed i stearinlysenes skær.

”Sæt dig”, sagde han blidt og pegede på sofaen. Han løsnede snørerne og hjalp hende af med de lange støvler. Det havde været sin sag at få dem på, men var det også at få dem af igen.

Han lod blidt sine fingre kærtegne de røde hævede streger på hendes bryster og ben. De var ømme og sved ved hans berøring. Hun nød følelsen og var betaget af, hvordan han betragtede hendes mærker som sit kunstværk.

Hun havde altid haft afsky for hård sex, s/m, bdsm, eller hvad der nu fandtes af fine betegnelser. I hendes verden havde det kun handlet om bestialsk og afstumpet torturvold udført af afstumpede, usympatiske og amoralske sadister, som underkastede sig følelsesmæssigt ødelagte og misbrugte modparter. I bund og grund havde hun ikke vidst ret meget om det – bare haft afsky.

Hendes rejse havde intet med dette at gøre. Aldrig før havde hun været et så himmelsk sted, hvor hun havde fået og givet så meget begær. Hun mærkede dybt inde i sig hvor meget energi, kærlighed og lidenskab, der var i det både for hende og ham. Hun forstod nu udmærket, hvorfor han hellere brugte ordet stimulans end smerte.

Det her havde intet med kvindekamp og ligeberettigelse at gøre, tværtimod. Hun havde fundet sit ultimative seksuelle eventyr, hvor hun ved at stå ved nydelsen blev en endnu mere moderne, frigjort og stærk kvinde.

Det handlede om at være den bedste version af sig selv og åbent søge og følge sine behov – også i det seksuelle. Når hun tænkte efter, var det lige præcis det, han havde sagt mellem linjerne, hver eneste gang han havde anfægtet hendes forudindtagede synspunkter i deres samtaler og lange skriverier.

Hvordan han kunne være så sikker, på at det her var den rigtige vej for øko-Birgitte, var hende en gåde. Han måtte kunne læse og se lige gennem hende. Det var dejligt, at der endelig var én, som kunne det.

Det gik op for hende, hvor tryg hun havde været igennem hele seancen. Ikke et eneste sekund, havde hun overvejet at benytte sin udvej og stopord. Hun skulle faktisk tænke sig om en ekstra gang for overhovedet at huske, hvad det var.

Hun så på ham knælende på gulvet foran sig ved sofaen. Hun følte nære varme følelser spire bare ved hans nærvær. Han rejste sig op, greb hendes hænder og trak hende op at stå. De havde det varmt, og sveden løb af dem begge.

Med et fast greb fik han fat om hendes baller. Hun gav et lille hop og slog benene om hans hofter. De kyssede dybt og vådt, imens han bar hende ud på træterrassen i den svale natteluft. Han satte hende ned, tog en hynde fra den ene af stolene og smed den på dækket.
Han lagde sig ovenpå den på ryggen, og hun skrævede over ham, uden at sige noget. Bøjede sig frem og kyssede ham på munden og ned langs halsen. Imens kærtegnede hans fingerspidser hendes ømme ryg.

Med sin ene hånd gjorde hun hans pik hård igen og førte den op i sig. Hans hænder legede kærtegnende med hendes bryster, som hun satte sig op og gik i gang. Langsomt med rullende hofter red hun ham. Først stille, roligt og sensitivt.

Hun holdt øje med hans reaktioner og koncentrerede sig om hans stive pik oppe i sig. Hun sørgede for at spænde og slippe alle muskler i skeden i takt med bevægelserne.

Han stønnede højlydt, og hun øgede tempoet, som han nærmede sig sit højdepunkt. Hun holdt sig tilbage, men kunne komme med ham, så snart han var klar.

”Bliv ved!”, stammede han. Deres hænder mødtes, og de flettede fingre. Hun red alt, hvad hun kunne, og de kappedes om at stønne højest.

”Jeg sprøjter!”, brølede han. Orgasmen brusede igennem dem begge i den lune sommernats lidenskabelige finale.

Træt, udmattet, øm, forløst og lykkelig lagde hun sig ned ovenpå ham med hovedet på hans bryst og lyttede til hans hjerte. Han slog armene om hende, og det eneste, der kunne høres ud over deres sukkende åndedrag, var havets brusen og træernes susen.

Snap

Hun kastede et blik i spejlet. Nød den stramme røde corsage med snørerne i siderne. Brysterne stod blottede og lige frem. Hofteholderen og strømperne matchede den perfekt. Det var tydeligt, at det var de klassiske pikanterier, han kunne lide.

Hun havde glædet sig som et lille barn inden juleaften, til at måtte åbne pakken fra ham denne eftermiddag. Tøjet var jo kun begyndelsen, og forventningens glæde var alt overskyggende i hende.

Alene det igen at få lov til at se hans forelskede, betagede blik kærtegne hendes krop fik hendes hjerte til at hamre. Igen lade ham bruge hendes krop til at male sit kunstværk.

Hun glædede sig også til efterspillet, mærkerne og ømheden, som kunne tænde hende i dagevis efter. Følelserne og nærheden i nuet. Det blev en perfekt aften, kunne hun mærke.

Hun var ramt, og det var hun tydeligvis ikke alene om. Han forgudede hende og det blev gengældt.

I dette øjeblik var han nok i gang med at forberede sig. Hun prøvede at forestille sig, hvad han ville igennem denne gang, men vidste også godt, at det kunne ikke regnes ud. Han overraskede hende jo hver gang.

’Werner’ i undertøjsskuffen havde altid travlt i dagene efter hun havde besøgt Skovfaldet. Hun funderede over, om den lokale købmand havde bemærket stigningen i salget af batterier. Møderne i skoven gjorde hendes lyst umættelig.

Som en nyforelsket teenager nynnede hun med på radioens toner, imens hun lagde sin makeup. Hun svævede så meget, at hun nær var kommet til at tage afsted kun i undertøjet. Smågrinende tog hun sin løse kjole på. Hun skulle nødigt give hr. Hansen et slagtilfælde, når hun gik ud.

Hun slog kjolen op bagpå og fangede en snap af numsen inde i spejlet. ”Er på vej”, tilføjede hun med en smiley og sendte.

Se Også