Valentins dag

udgivet:

Miss Lara giver dig: De bedste scorereplikker

Den dag i dag er det de færreste mænd, som benytter sig af de berømte scorereplikker. De fleste bruger dem nok mest for sjov. Og heldigvis for det. Dog oplever jeg stadig som oftest, at de lidt ældre mænd fra tid til anden stadig tror, at min østers er til salg for et par småmønter. Og en dårlig scorereplik. Men niks, den falder jeg ikke for. Og det er nok inderst inde også bare lidt for sjov.

Her må jeg dog alligevel krybe til korset og sige, at jeg en enkelt gang har ladet mig falde i med scorereplikken. Vil du med hjem og se min møntsamling? Da jeg var så stiv, at jeg knapt nok kunne se ud af øjnene, blev svaret selvfølgelig ja. Jeg tog med ham hjem. Og for at det ikke skal være løgn, så havde han fandme en møntsamling. Lidt vildt.

Men når det så er sagt, så optræder de berømte scorereplikker nok mest i den humoristiske form. Og der kan som oftest gå lidt sport i at battle om, hvem der har de bedste på hånden. Derfor giver jeg dig selvfølgelig de bedste/dårligste fra min samling. Til fri afbenyttelse.

Scorereplikker i højsæde

Stod solen op, eller smilede du bare til mig?

Ved du hvorfor der ikke er nogen stjerner på himlen? Det er fordi de sidder i dine øjne.

Jeg håber du er forsikret? For du har lige lavet en kæmpe bule i mine bukser.

Du er så sød, at jeg får huller i tænderne af at være sammen med dig.

Jeg har tabt mit telefonnummer. Må jeg ikke få dit?

Undskyld. Griber du mig ikke lige, når jeg falder for dig?

Du ser træt ud. Skal jeg ikke lige holde dine bryster?

Jeg er uddannet kok. Vil du smage mine løgringe?

Jeg kunne godt tænke mig at krølle dine lagner.

Dit tøj ville se godt ud ved siden af min seng i morgen.

Tror du på kærlighed ved første blik? Eller skal jeg gå forbi dig igen?

Kneppe her, eller med hjem?

Har du tisset i dine bukser, eller er du bare glad for at se mig?

Har du et spejl i lommen? Synes nemlig at jeg kunne se mig i dine bukser.

Vil du med mig hjem og have pizza og sex? Eller du kan måske ikke lide pizza?

Jeg har glemt hvor jeg bor. Må jeg ikke godt komme med dig hjem?

Personligt, så er jeg kæmpe stor fan af scorereplikker. Og jeg synes aldrig helt at de går af mode. Nu er jeg selvfølgelig også en kvinde, som er i stor besiddelse af en hele del sort “onkel-humor”. Men helt ærligt. Du må da give mig ret i at det både kan være lidt sjovt og charmerende, hvis det kommer fra den rigtige fyr.

HUSK at hvis du bliver spurgt: “Hvordan kan du godt lide dine æg om morgnen?”, er det nok en rigtig god idé at svare: “Ubefrugtet tak”

Jeg kunne godt tænke mig at høre dine bedste/dårligste scorereplikker, hvad enten du er kvinde eller mand. Og i så fald om du nogensinde har formået at scorer på nogle af dem. Smid gerne en kommentar under indlægget. Eller skriv en privat besked til mig på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend <3

Se Også