kysses

udgivet:

Sådan vil jeg gerne kysses!

Kære læsere.

Så er det igen tid til et indlæg fra den modne Miss Robinson, og netop dette emne, er der stort fokus på i hele verden pga. den uhyggelige Corona Virus. For skal vi stoppe med at kysse, kramme og røre hinanden? NEJ, hvis du spørger mig. Jeg vil stadigvæk kysses, krammes og røres ved!

Hvordan kysses der i fremtiden?

Da jeg sad og summede lidt over indholdet og emnet i dette indlæg, røg mine tanker over på de Sci-fi og fremtidsfilm der er lavet. Bl.a. Demolition Man med Sandra Bullock, Wesley Snipes og Sylvester Stallone. Det foregår selvfølgelig i fremtiden, og ALT berøring er forbudt pga. tidligere perioder med virusepidemi osv. Så ingen kys, ingen kram, ingen high five og ingen SEX. Sex foregår virtuelt UDEN berøring. Man får så også tildelt bøder når der bandes og lov og orden er i stort fokus! Virkelig sjov film der giver stof til eftertanke. Men ender det med, at det bliver sådan i fremtiden? Er det der vi er på vej hen med alt det virus-snak?

LÆS OGSÅ: Hvorfor elsker vi at Kysse

Kys, kram og berøring udløser endorfiner

Vi ved jo alle, hvor vigtigt et hormon endorfiner er. Det er det der giver os lykkefølelse. Det udløses bl.a. ved kys, kram, sex, latter, motion osv. En vigtig del af vores eksistens. Berøring…hvis ikke vi er i berøring, kærtegner og nusser hinanden, kan vi ende i depression pga. hudsult. Nogle har fx. specialiseret sig i at være “krammeterapeuter”. Så hvis du er alene, så kan du betale for kram og kærtegn og tanke op på den konto. For at det ikke skal være løgn, så forbrænder vi også kalorier, når vi kysser. SÅ… vi skal kysse, tungeslaske, kramme så længe vi kan, uden at det er sundhedsskadeligt selvfølgelig.

https://giphy.com/gifs/kiss-marvel-spider-man-nxNwAJqEty4py

Hvordan vil du kysses?

Har du et favoritkys? Skal det være lidenskabeligt, kærligt, vådt, hurtigt, langt, passioneret, fyldt med ømhed eller skal det være hårdt og voldsomt? Vi er alle forskellige, og der er MASSER af måde at kysse på. Med tungen, tantekys, med åben mund, med lukket mund, bide lidt osv. Situationen du er i, gør også kyssene forskellige. Farvelkys, elskovskys, trøstekys, tantekys, kindkys, fingerkys, kys hen over huden, på munden, på panden, på hånden, intimkys…. der er mange af slagsen!

Kig forbi MissgreyClub

Herhjemme har vi kysseregler

Herhjemme har vi en kysseregel. INGEN forlader huset uden at kysse. Ingen går i seng og sover, uden at kysse. Vi kysser, når vi komme hjem. Vi kysser foran børnene og vi kysser vores børn (også på munden – tantekys self.) Selv den store der er flyttet hjemmefra får kys. Kys forsejler kærlighed, ømhed og troskab. Det er jo ikke for sjov, at der skal kysses under vielse. Det første kys… ja, det husker du ALTID. Første gang du kyssede din partner, det glemmer du heller ikke. Kys har enorm stor betydning for resten af dit liv. Du kysser også farvel ved dødsfald. Jeg kyssede min mormor på panden, da hun døde og jeg skulle sige et sidste farvel. Hun var helt kold, men et farvelkys det skulle hun have med på den sidste rejse.

kysses

Sådan vil JEG kysses

Jeg ELSKER at kysse og at blive kysset. Sjusker Mr. Handy når han kysser, brokker jeg mig, og så må han stramme op. Ingen fedtede kys, han skal mene det og have lyst til det. Sensuelle kys i nakken og ned ad ryggen er vildt ophidsende. Våde intense tungekys er jeg tosset med, det giver absolut fugt i fundamentet. Mest af alt, elsker jeg, når vi kigger i øjnene på hinanden når vi kysser. Tungekyssene skal være våde, intense og langsomme. Ikke noget med at køre rundt i munden som et piskeris. Hårde kys kan også være ophidsende, specielt hvis vi er igang på lagnerne. Det pifter ofte intensiteten op, når vi kan se hinanden og kysse hinanden, når vi elsker. Det er piv frækt.

LÆS OGSÅ: Start morgenen med et knald

Global kyssedag

Den 6. juli er det Global Kyssedag over hele verden. Denne dag skal der kysses igennem… hvis det er tilladt til den tid… det håber jeg? Men det handler jo om at sprede kærlighed og nærvær, så sæt X i kalenderen. Det er kyssedag og vi skal kysse :-*

YOLO og KÆMPE KYS fra

Miss Robinson

Se Også