Hos Missgrey.dk, samarbejder vi med relevante brands, mærker og virksomheder, som ligger under kategorien sex og samliv. Derfor kan vi nu åbne op for et samarbejde med Dildo-priser.dk – et site, som gør det muligt at få et hurtigt overblik over priser på sexlegetøj.

Foruden denne virksomhed, arbejder vi også godt sammen med Sinful.dk. Det gør det muligt for os at give dig nogle gode anbefalinger, og rimelige bud på et mere spændende sexliv. Vi håber derudover på flere gode samarbejder med andre brands på sigt. Det er nemlig dét, som gør, at vi kan drive Missgrey.dk som en forretning.

Sådan fungerer det

Den måde, som vi bruger Dildo-priser.dk, er ved hurtigt at kunne danne os et overblik over prisen på et stykke legetøj. Det er samme funktion, som du for eksempel ser hos Pricerunner.dk – her er det bare koncentereret til sexlegetøj. På forsiden trykker du dig ind under en relevant kategori. Og så vælger du herfra forskellige produkter. Under hvert produkt, vil der komme et forslag op med tre bud på, hvor du finder produktet, samt hvor det er dyrest og billigst.

En super nem måde at spare penge på. Og det er jo ikke så dårligt.

Derfor er det blevet godt at holde øje med prisen

Grunden til at det er smart at holde et vågent øje med prisen på sexlegetøj, er, at der efterhånden er kommet mange udbydere ind på markedet. Markedet for sexlegetøj er i vækst, står der hos Ekstra Bladet, og det skyldtes flere ting.

Fifty Shades bøgerne har banet vejen, men så er vi også blevet bedre til at snakke om sex via en sober og “ligetil” måde. Vi går til emnet med nysgerrighed – og det behøver altså ikke være ved at gøre det kinky hver gang, eller snakke “under bæltestedet”.

Vi ser frem til et godt samarbejde. Dette indlæg er derfor også lavet i samarbejde med Dildo-priser.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here