Missgrey Miss Lara

udgivet:

Sådan er det at være på sexmesse

Som I alle ved, så har Miss Grey pigerne og jeg været en tur til sexmesse sidste lørdag, og hold da op for en oplevelse. Jeg har aldrig været på sexmesse før, så for mig var det både nyt og super spændende. Jeg synes det var så skønt at møde så mange mennesker, som var så åbne og frisindede, som de var, på messen. Som I godt ved, er jeg ikke lige typen der pakker noget ind og er på samme tid også meget åben omkring mine lyster og mit sexdrive, så derfor var det for fedt at træde ind i den verden som sex, som messen netop åbner dørene for. For mig var det ligesom en lille pige, der var blevet sluppet løs i en slikbutik og jeg åd det hele råt.

Udover den kæmpe oplevelse, som det var, blev der på samme tid også flyttet en hel del grænser, og flyttet forskellige fordomme, som jeg end måtte have haft. Jeg synes at messen tog sig rigtig godt ud den dag, både på oplevelsen og på udsigten. Aldrig har jeg da set så mange lækre og frække mennesker samlet på ét sted, der var alt lige fra lækre mandestrippere, smukke nøgne kvinder, der gav den gas på scenerne, til folk der hang bundet oppe under loftet. På en eller anden måde, var det super surrealistisk, men på sammen tid super fedt at være en del af.

Dette gav mig det største indtryk

Bland andet havde jeg den udsøgte fornøjelse af at møde den såkaldte voksenbaby. Og her til må siges at mine fordomme lå meget højt grundet at dette er en fetich, som let kan misforstås og som jeg i den grad havde misforstået og set skævt til før jeg ankom til messen. Men hvis der er noget der er vigtigt for mig, så er det at være åbensindet og lære det ukendte at kende før jeg dømmer, så selvfølgelig blev jeg nødt til at møde Hr. Voksenbaby. Og sikke da en omvæltning det blev. Jeg har sjældent mødt så rart og varmt et menneske som ham. Han var så ligeglad med hvad alle andre mennesker tænkte om ham, og jeg har så stor respekt for at den mand tør være det og at han tør bryde tabuet omkring det som han godt kan lide. Folk kan tænde på at blive bundet nøgne til et kors og pisket, så hvorfor se skævt til en mand, som bare godt kan lide at gå med ble og få læst godnathistorier i sin tremmeseng?

Sexmesse interview med voksenbaby

Sprøjteorgasmer på helt nært hold

Det absolut vildeste der skete for mig var, at jeg fik lov til at se en kvinde få en sprøjteorgasme på helt nært hold. Det havde jeg dog aldrig troet at jeg skulle opleve, men der lå hun. Miss Grey pigerne og jeg sad i et helt afskærmet rum, hvor vi fik et intimt foredrag omkring hvor en kvindes G-punkt sidder, hvor man skulle tage ved og hvilke muskler der skulle benyttes for at få en kvinde til at sprøjte. Det var enormt lærerigt og helt vildt spændende. Men hvor er det bare en vild følelse at sidder der, 1 meter fra sengekanten, og se en mand give kvinden en sprøjteorgasme af den anden verden. Men igen så har jeg kæmpe respekt til dem der tør gøre sådan noget. Vi mangler nogle som kan gå forrest og som tør at lære fra sig, trods de til tider dømmende blikke.

At træde ind på sexmessen er som at gå ind i en helt anden verden. En verden, som jeg rigtig godt kan lide at opholde mig i, har jeg fundet ud af. Denne her meget løsslupne stemning, som er der, er helt unik. Her er det lige meget hvad du er til og hvad du ikke er til. Her kan du få lov til at tale åbent, se på lækkert sexlegetøj, frækt lingeri og opleve ting, som du måske aldrig troede at du skulle opleve og få udforsket dine lumre fantasier. Jeg er så glad for at jeg fik lov til at oplevede denne verden, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager på sexmesse. Vi ses til næste år.

Miss Lara

Se Også