sådan-begyndte-jeg-at-sugardate

udgivet:

Sådan begyndte jeg at sugardate

*OBS: Missgrey.dk opfordrer ikke til sugardating*

Jeg husker tydeligt den sommerdag, hvor jeg oprettede profiler rundt på diverse sugardate sider. Det skulle bare være NU!

Jeg havde længe haft et ønske om at opleve, hvordan det virkelig var at sugardate.
Medierne var begyndt at ligge mere og mere fokus på emnet. MEN det var bestemt ikke derfor jeg gjorde det. Tværtimod. For det gav mig en følelse om jeg i virkeligheden burde lade være. For hvis fokusset var så stort – kunne jeg jo blive opdaget. 

Men en sommerdag besluttede jeg mig alligevel for at opsøge at sugardate alligevel. Trods den store omtale i medierne.

Grundet den store omtale (tror jeg), var der kommet en del datingsider, der henvendte sig direkte til Sugardating. Og jeg tilmeldte mig hver og en, men fandt hurtigt en favorit.

Det var vigtigt for mig, at have nogle principper inden jeg gik igang. For jeg vidste godt, at man hurtigt kunne miste sig selv, når det omhandler to store faktorer som sex og penge.

Mine sugardating-principper blev således:

 1. ALDRIG hav sex med nogen
  du ikke kunne finde på,
  at have sex med udenfor sugardates.
 2. Beløbet skulle ALDRIG være afgørende.
  – Hvis jeg havde lyst til at ses med nogen,
  så skulle det være uanset om
  det var for 500kr. eller 3.000kr.
 3. Find et neutralt sted og mødes.
  Hotel eller restaurant alt efter
  hvad mødet skal gå ud på.
 4. Sørg ALTID for, at mærke efter.
  Hver kun sammen med
  nogen du har kemi med.

For mig var det vigtigt, at det ikke skulle handle om “nemme” penge. Det skulle handle om seksuelt samværd og intet andet. Pengene var udelukkende en bonus, der gjorde at begge parter var 100% enige i, at der ikke skulle være følelser indblandet.

Mine sugardates skulle handle om SEX og intet andet

Jeg må indrømme, at nogengange kom mine grundprincipper virkelig på prøve! For når man er på SU og en mand tilbyder 5.000 kr. for at han må prøve sit nye sexlegetøj på dig, er det altså virkelig svært, at sige nej til pengene.
På samme tid tænkte jeg, at det jo kunne være, at han havde noget virkelig lækkert sexlegetøj, der ville tage mig til nye højder. MEN nej. Sådan skulle det ikke være. På grund af regel nummer 1. Jeg kunne overhovedet ikke tænde på hans udseende. Så jeg måtte takke nej tak til en potentiel himmelsk oplevelse og 5.000 kr.

Jo længere hen jeg kom igennem min sugardating rejse, jo mere kunne jeg også mærke, at regel nummer 1 var begyndt at blive mere og mere besværlig. For der var faktisk ikke særlig mange mennesker inde på datingsiderne, der tændte mig.

Mine krav for mine sugardates:

 1. Vedkommende skulle tænde mig.
 2. De måtte MAX være 55 år og ikke ligne en dag over 40 år.
 3. Det var ligemeget om det var mand, kvinde eller par.

Så med de krav, troede jeg virkelig, at jeg ville vælte mig i mulige sexpartnere. Og især når jeg ikke var kræsen med “prisen“. For mig handlede det altid om de blot sagde et beløb – jeg ville aldrig selv vælge, hvad det var “værd“.

Læs også: Den store guide til SUGARDATING

Sex og oplevelsen af at sugardate var nok i sig selv. 

Jeg vil indrømme, at det var ikke så fancy, som jeg havde forestillet mig. Jeg havde en forestilling om (som de fleste nok har), at det gik ud på fine restaurantbesøg, rejser og gaver. Altså virkelig en forkælelseoplevelse.

Men det handlede mere om sex. Og de fleste mænd ville faktisk for det meste bare gerne have, at jeg blev og sov ved dem. Uanset om det var på et hotelværelse eller hjemme hos dem (efter at have mødtes et par gange).
Det handlede rigtig meget om nærvær og samtaler. De ville fortælle alt fra deres fine chefstillinger til hvor skønne deres kone og børn er.

Yes… De fleste af mine sugardates havde kone og børn!

Det er virkelig en ting, man skal lære at lægge til side, hvis man vil sugardate. For man er nødt til at indse, at de allerfleste har en der hjemme. På samme tid med at de fleste af mændene virkelig bare har brug for en at snakke med.

Og selvfølgelig en ung pige og have sex med. Jeg oplevede flere gange, at mændene lige frem var stolte over at have haft sex med en ung pige (selv velvidende at han lige har betalt mig 3.000 kr. for det). Men det gav virkelig noget til deres selvtillid.

Igennem sugardating lærte jeg virkelig meget om mig selv. Både seksuelle præferencer, men også personlighedsmæssigt. Jeg lærte virkelig mine egne grænser at kende. Jeg oplevede også, at gå over en grænse, jeg ikke skulle have gjort, og det udgjorde enden på min sugardate oplevelse.

Kys, Miss Rabbit

sugardate

Se Også