kvinde

udgivet:

Så mange må du have sex med, hvis du er kvinde!

Kære læsere!

Vi kan jo ikke komme udenom den meget omtalte debat, nemlig antallet af sexpartnere hos mænd og kvinder, og hvordan dette definerer dem som personer. Jeg oplever nemlig virkelig ofte den umiddelbare forskel der er, når jeg diskutere antal sexpartnere med en kvinde og med en mand. Hvorfor er vi så forskellige?

Er det feminisme?

…når man ønsker ligestilling, når det kommer til tankegang og handlinger? Eller også må vi bare erkende, at der simpelthen er forskel på mænd og kvinder? Jeg ved snart ikke længere, hvad jeg skal tænke, men jeg ved dog, at mange af mine veninder er meget forsigtige med at snakke om hvem og hvor mange de har haft sex med.

Det er ikke noget vi diskuterer særlig ofte, og mest kun indenfor den tætte venindekreds. Det hænder nemlig, at vi kommer til at dømme hinanden på antallet af vores sexpartnere. Og hvorfor egentligt? Hvad kan der overhovedet sammenlignes med, hvor mange jeg har været sammen med, og min identitet?

Jo vel, hvis du har været sammen med 200 mænd kan det da godt definere dig ligeså vel, som hvis du har været sammen med ingen. Men efter min mening, så er det ens helt eget valg, ligeså vel som hvis jeg vil farve mit hår blåt eller flytte til USA.

Jeg er sikker på at der er rigtig mange holdninger, når det kommer til dette, og især fra mange mænd jeg kender. De kan ofte ikke lide, hvis deres kæreste har haft mange sexpartnere før dem, men ærligt, vi har jo alle en fortid. Hvad der definerer jeres forhold er ikke fortiden, men hvad der kommer efter at I mødtes.

Så hvor mange må jeg have sex med?

Hvis du går rundt og stiller dig selv det spørgsmål, hvor mange må jeg egentligt have sex med? Så vil jeg råde dig til at svare dig selv med, ligeså mange du har lyst til! Møder du en person, og har du lyst til at være sammen med denne person – så gør det!

Jeg har “kun” haft 3 sexpartnere, og jeg oplever tit at folk tror jeg har været sammen med flere. Det tror de ofte fordi at jeg er ret frisindet når det kommer til at snakke om sex. Jeg snakker tit og gerne om det, men det er åbenbart ensbetydende med at jeg har stor og bred sex erfaring med mange partnere.

Jeg har derimod også veninder, som har været sammen med langt flere end mig, på den anden side af 20. Men de er slet ikke ligeså sexglade som jeg er, deres sexliv er simpelthen bare blevet udformet anderledes, ligesom alt andet i livet. 

Når vi snakker om mænd og sexpartnere, ja så er det jo det absolut modsatte af os kvinder. Jo flere erobringer, jo bedre, og er det i virkeligheden en ur-gammel tankegang vi holder fast i? Tradition og kultur vi endnu ikke har fået gjort op med?

Hvad tænker du om antallet af sexpartnere hos kvinder og hos mænd? Jeg ville elske at høre din mening i en kommentar nedenunder eller på en email til mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også