Erotisk Sexnovelle - Prøverummet

udgivet:

Prøverummet

Hvad der sker i prøverummet, bliver i prøverummet? Har du ikke altid ønsket dig at prøve sex i offentligheden? Men alligevel på et skjult og oplagt sted som i et prøverum? Læs denne kvalitetsnovelle af Miss Robinson

Kapitel 1

Der er hul i spidsen på mine løbesko. Måske er det på tide, at jeg få købt nogle nye, inden de går helt fra hinanden. De har trods alt, løbet mange kilometer, så de trænger også til en udskiftning. Den nye sportsbutik på Hovedgaden åbner i morgen, så det vil jo være en oplagt mulighed. Jeg kunne også godt bruge en langærmet løbetrøje og nogle reflekser, så det gør jeg i morgen.

Man skal ikke gå ned på udstyr.

Det er ved at være mørkt om aftenen, dagene er blevet kortere og efteråret har for alvor sat ind. Men min løbetur, den skal jeg have. De må ud på en tur mere, de gamle løbesko, af sted på 10 km i regnvejr, igen i dag. God musik skal der til, så jeg finder den gode spilleliste frem, putter musik i ørerne, og så af sted på den sædvanlige rute.

Det er ligesom om, at man er artsfæller, når man sådan kommer løbende og møder andre der er ude og motionerer.

Motionsfolket hilser altid på hinanden med et vink, et smil, et ”hej” eller ”god tur”. Det er ligesom folk med hunde eller børn. Man finder altid på noget at tale om. Man taler mere med fremmede mennesker, man møder på løbestien eller legepladsen, end med sin egen nabo.

Jeg møder også næsten de samme motionister på min sædvanlige løbetur. Men en enkelt skiller sig ud fra mængden. Vi er stødt på hinanden nogle gange her på det sidste, og hilser også. Han smiler altid så sødt og vender sig om, når han løber forbi mig. ”Nydelig popo,” sagde han til mig her forleden. ”I lige måde,” nåede jeg lige at råbe, inden han var væk. Håber jeg møder ham igen i dag.

På med skoene og afsted.

Pulsen er ved at være godt oppe, og jeg nærmer mig den stejle bakken i parken. Den er styg og stejl, men mine lår og baller elsker den. Musklerne ryster helt vildt, da jeg når toppen. Jeg danser en lille sejrsdans, da jeg endnu engang snupper den i en spurt. Det er en vildt fed fornemmelse. På vej ned ad bakken går det mindre godt. Jeg snubler i mit løse snørebånd og falder lige så lang jeg er, med et ordentligt brag. Kæmpe fjols! Tænker jeg, mens jeg sidder på jorden og ømmer mig lidt.

”Kom du noget til?”

En behagelig mandestemme fanger min opmærksomhed og da jeg kigger op, ser jeg ind i de smukkeste grågrønne øjne. Jeg ømmer mig lidt, for jeg slog mig i faldet. De skide snørebånd, og så er der også kommet et kæmpe hul på mine løbebukser. Lækkermåsen med de grågrønne, lækre øjne går ned på hug foran mig, og tager fat i mit knæ.

”Du har da slået dig lidt, du bløder på dit knæ.”

Jeg ømmer mig lidt for det svier og smerten er så småt begyndt at indtage sig.

”Ja, det har jeg, det gør sgu ondt.”

Jeg forsøger at rejse mig fra jorden. Mine håndflader gør også ondt, der er kommet lidt hudafskrabninger, og de er fyldt med småsten og jord.

”Nej, bliv lige siddende stille, så skyller jeg lige dine knæ.”

Jeg bliver siddende og raser indvendigt. Havde jeg da for pokker bare købt de nye løbesko, så var det her ikke sket. Men næ nej, jeg skulle have de gamle slidte møgsko på. Han tager en af sine drikkedunke, der hænger i hans mavebælte og skruer hætten af. Langsomt hælder han vand på knæet. Det svier og jeg ømmer mig.

Blod, grus og sten løber ned på jorden, og væk fra mit blødende sår.

”Det må du vist nok hellere hjem og vaske med sæbe, så det bliver renset ordentligt. Der skal helst ikke gå betændelse i. Bor du langt herfra?”

Han rækker mig sin hånd, for at hjælpe mig op fra den kølige grussti.

”Ja, det må jeg hellere. Jeg bor kun et lille stykke herfra, så det går nok. Tak for hjælpen, det var pænt af dig.”

Jeg smiler forsigtigt, men alligevel lidt flirtende. Mine øjne spiller på lidt medlidenhed. Det gør virkelig ondt i knæet, jeg kan næsten ikke strække det ud. Han ser faktisk rimelig godt ud, nu jeg er kommet op i menneskehøjde. Han står stadigvæk parat til at hjælpe mig, hvis jeg skulle komme i problemer igen. Falde igen, det kunne ligne mig.

”Klarer du den hjem, eller skal jeg hjælpe dig? Du skal helst ikke falde igen.”

Jeg kigger på ham, mine tanker er alle andre steder, end hvor de skal være. De løber lidt afsted med mig, for jeg er allerede i gang med at tage løbetøjet af ham, og står i badet og æder ham råt.

”Øhhh, nej tak jeg klarer mig, det går nok. Mange tak endnu engang, det var sødt af dig.”

Han bliver stående og kigger bekymret på mig.

”Jeg er altså ok, jeg skal nok klare mig.”

Jeg lægger an til at humpe hjem, som en såret kriger. Men han bliver stående, som om han ikke vil slippe mig.

”Du løber tit den her rute, gør du ikke? Jeg har hilst på dig nogle gange.”

Han har vist ikke tænkt sig, at lade mig gå lige med det samme, men det passer mig fint, for jeg har lige brug for at finde balancen og modet til at komme hjem.

”Jo, jeg løber denne rute gennem parken, hver anden dag, hvis jeg kan slippe af sted med det. Det er min yndlingsrute. Der er mange muligheder for intervaltræning på de stejle bakker og forhindringer.”

Han kigger meget opmærksomt på mig, og sender mig et pragtfuldt smil.

”Du må vist hellere komme ned til mig i butikken på Hovedgaden, og få dig noget nyt løbetøj og sko, de trænger vist voldsomt til en udskiftning. Du skulle jo nødigt komme mere til skade.”

Jeg smiler og rømmer mig, for han rammer jo i den grad en nerve med de ord.

”Det er sjovt du siger det, for inden jeg tog afsted i dag, blev jeg lige enig med mig selv om, at det vist er ved at være på tide med en udskiftning.”

Vi griner i kor begge to og han griber ud efter min arm, for at kærtegne den. Han klemmer forsigtigt om min overarm.

”Jeg håber vi ses, pas nu på dig selv. Ikke falde mere. Jeg vil løbe videre inden mine muskler bliver alt for kolde.”

Han lægger an til at løbe videre på sin tur.

”Ja, det vil jeg ikke være skyld i.”

Jeg smågriner imens jeg børster mine hænder, fri for løs sand, sten og grus. Han vender sig om, og begynder at løbe videre. Med ryggen til mig afslutter han samtalen. Jeg bemærker at der er monteret en veltrænet røv på lækkermåsen.

”Kom ned i butikken!”

Det lyder spændende. Han arbejder altså i den nye sportsbutik på Hovedgaden. Så skal jeg bestemt derned og shoppe, eller bare for at nyde den røv og kigge ind i de sexede øjne igen. Jeg små smiler for mig selv, og begynder at humpe hjemad, med et blødende knæ.

Da jeg endelig kommer hjem, får løbetøjet af og vurderet skaderne, kan jeg se, at det ikke er så slemt som først forventet. Jeg tager mig et langt varmt bad, og får vasket mit knæ og håndfladerne godt med sæbe. Lige en dags pause og så er jeg klar til en frisk løbetur igen i overmorgen.

Klokken er ved at være mange, og jeg gider egentlig ikke lave mad, så jeg tager mig en skål havregryn og hopper ind i seng med en god bog. Det er svært at koncentrerer sig om at læse, og da jeg har læst samme sider 3 gange, giver jeg op. De der dejlige grågrønne øjne hjemsøger mig hele tiden. Jeg kan ikke få ham ud af hovedet. Mine tanker flyver hele tiden hen på vores samtale. I mine tanker mærker jeg hans berøring, da han skyllede blodet af mine knæ. Hans ømhed og bekymring varmer dybt inde. Den var ægte nok, og han havde lagt mærke til mig og min popo, på hans tidligere løbeture.

Han har altså kigget efter mig den frækkert.

Jeg ligger og bliver helt liderlig og opstemt, af at tænke på ham. Hans lækre krop, veldrejede røv, smukke øjne, omsorgsfulde hænder, maskuline stemme og forførende smil. Langsomt begynder jeg begynder at nulre mine brystvorter lidt, og de reagerer hurtigt og bliver hårde. De er følsomme og vil have mere, så jeg tager godt fat om dem, og slikker lidt på dem med tungen. Mine bryster er en dejlig stor E skål, så jeg kan heldigvis selv nå. Det er pisse frækt at kunne selv, og de mænd jeg har været sammen med, elsker at se på jeg gør det.

Min hånd glider hurtigt ned til trussekanten og langsomt ind under trusserne. Da jeg strejfer en meget hævet og følsom klitoris, kilder det i hele kroppen. Jeg lader fingeren glide ind i skedeåbningen, hvor jeg allerede er godt våd, bare ved tanken om ham. Min finger trækker lidt safter op til min lille ært, som jeg langsomt begynder at masserer i små cirkelbevægelser. Det er ophidsende at fantaserer om ham, mens jeg onanerer. Jeg hiver lidt i min brystvorte, mens jeg stikker fingeren ind og ud af min skede. Mit åndedræt bliver heftigere og hurtigere. Det er vist ved at være dildotid.

Jeg griber ud efter min skuffe i sengebordet, for at finde min yndlingsdildo, der heldigvis ligger øverst. Jeg tænder den på styrke 3 og fører den ind i min våde skede. Åh, det er skønt med vibrationerne, samtidig med, at jeg masserer min klitoris. Jeg ligger bare og tænker på ham, hans øjne og sensuelle ømhed. Fantaserer lidt om, hvad jeg gerne ville gøre ved ham og hans krop. Der går ikke længe før orgasmen er på vej, og med god bevægelse i min dildo, arbejder jeg en vidunderlig orgasme frem i hele kroppen. Jeg lader min dildo snurrer lidt, efter jeg er kommet, lige for at få de sidste krampesammentrækninger med. Langsomt forlader den søde kilden kroppen og efterlader en stille ro. Den lille singletur gør mig træt. Det er dejligt at falde i søvn på, det er ikke helt forkert.

Jeg lukker mine øjne, falder i dyb søvn og drømmer om min løbefyr hele natten.

]Kapitel 2

Det er lørdag, og jeg vågner tidligt. Jeg er stadigvæk lidt øm i mine knæ, så jeg kravler forsigtigt ud af sengen. Der er kommet et tyndt sår på knæet, men det svier stadigvæk lidt. Hænderne er lidt røde, men gør ikke ondt. Jeg smiler frækt af min tankegang. Sår på knæene, men af den forkerte årsag.

Frække tøs, jeg trænger vist til et ordentligt knald. Gad vide, om der er fest nogen steder i dag?

Måske skulle jeg høre Lene, om hun vil med i byen i aften. Det er så lang tid siden vi har været ude og få nogle drinks og danset lidt. Jeg griber mobilen og skynder mig at skrive til hende, jeg forventer ikke svar med det samme, for hun elsker at sove længe om lørdagen. Maven rumler efter en kedelig aftensmad dagen forinden, så jeg finder lidt at spise i køleskabet, ser lidt morgen TV og hopper i tøjet. Jeg skal en tur i sportsforretningen i dag, ned til lækkermåsen og købe nyt løbetøj og sko. Must have, kan ikke leve uden og slet ikke nu, hvor jeg har ødelagt det jeg havde.

Det bliver sikkert en dyr omgang, men mon ikke der falder lidt rabat.

Butikken åbner kl. 10, så jeg hopper op på cyklen og kører stille derned. Det gør lidt ondt i knæene og håndfladerne, men pyt, det er til at holde ud. Der går ikke længe, før jeg lander foran den nye flotte sportsbutik.

Facaden lyser hele gaden op med store åbningsskilte, der er virkelig gjort noget ud af det.

Der er et par kunder i butikken, da jeg kommer derind. Han ser mig med det samme, da jeg træder ind i butikken og smiler over hele hovedet. Jeg går helt i stå, da jeg ser ham. Jeg må sige, at i almindeligt tøj, er han bestemt heller ikke værst. Normalt når vi hilser på hinanden på løbeturen, er han pakket ind i løbetøj, hue og hele gearet. Svedig og rødspættet i ansigtet af frisk luft og løbetur. Men i et par stramme jeans og en smart Adidas T-shirt, er han bestemt også lige til at spise. Han fører en kort samtale med sin makker, der overtager ekspeditionen han er i gang med. Han kommer hen til mig, med et kæmpe scoresmil i ansigtet.

”Velkommen, hvad kan jeg hjælpe den unge dame med?”

Han griner lidt fjoget. Hans smil går fra det ene øre til det andet og hans dejlige øjne lyser hele lokalet op. Nå, tænker jeg, du har vist ventet mig hr. grågrønne-øjne-jeg-har-lyst-til-at-spise. Jeg sender ham et lækkert smil.

”Hej.”

”Hvordan har knæet og hænderne det i dag? Det var nogle værre sår du fik dig i går.”

Han går tættere på mig, tager mine hænder og kigger på dem.

”Dine håndflader ser ud til at være ok.”

Der løber et sus gennem hele min krop, da han tager mine hænder i sine. Han kører sin tommelfinger over min håndflade og kærtegner dem blidt. Det svier lidt, så jeg trækker hænderne til mig.

”Mit knæ har et grimt sår, og jeg er lidt øm, altså på knæet, men ellers er jeg ok.”

Jeg kigger ham direkte ind i øjnene. Det lød frækt. Vi går begge i stå, står bare og stirrer intenst ind i øjnene på hinanden. Alt støj forsvinder omkring os. Det er som om, vi er de eneste i butikken. Grågrønne med et stænk af grå, de er sindssyg frække de øjne. En god røv og et par frække øjne, så er jeg solgt. Han siger ikke noget, står bare og kigger på mig. Gad vide hvad han tænker? Et smugkig i hans tanker, vil ikke være af vejen. Jeg bryder tavsheden.

”Nye løbesko, løbebukser og en vindtæt tynd løbejakke.”

Han vågner af sine tanker, der sikkert er løbet helt af med ham, ryster på hovedet og griner.

”Øh, nå ja selvfølgelig, det er jo derfor du er kommet. Nyt løbeudstyr. Den klarer jeg.”

Han viser mig hen til hylderne med sko, og vi taler lidt frem og tilbage om modeller, farver, størrelse og finder til sidst et flot par Nike størrelse 38, i skrigende pink. Dem prøver jeg og til min overraskelse sidder de perfekt. De føles virkelig som om, de er støbt til mine fødder.

”De er perfekte til din fod. Dem bliver du super glad for. Det ender nok med, at du løber fra mig.”

Vi har en god flirt kørende, så jeg fortsætter i samme flirtende tone.

”Jamen, de passer fint til hele mig, men hvorfor løbe fra dig og ikke med dig? Vil du ikke have selskab?”

Jeg blinker flirtende til ham. Han smiler stort og griner frækt.

”Jeg træner til maraton, tror du at du kan følge med?”

”Jamen for at kunne løbe med dig, skal jeg jo også bruge et par nye løbebukser. Der gik jo hul på de gamle, ikke sandt?”

Jeg sender ham de frækkeste øjne, der er virkelig skruet op for charmen og han griber bolden.

”Jamen, så må vi jo finde et par bukser til dig også.”

Han går over til hylderne med løbebukser, og kigger op og ned ad mig, overbevisende tager han et par i størrelse Medium ned af hylden.

”De her passer vist fint, til den yderst velskruede popo du render rundt med.”

Han rækker mig bukserne.

”Du kan lige prøve dem derovre i prøverummet.”

Han peger over i hjørnet, hvor der ligger to prøverum ved siden af hinanden. Jeg tager bukserne og svæver hen til prøverummet. Det er et dejligt stort prøverum, så der er god plads. Da jeg står i trusser og skal til at tage bukserne på, kan jeg høre noget rumsterer uden for prøverummet.

”Jeg har et andet par du også skal prøve, er du anstændig?”

Jeg smiler lummert til mig selv i spejlet, ja gu er jeg anstændig… næsten.

”Ja ja, kom bare med dem.”

Han skubber forsigtigt forhænget lidt til siden, og opdager at jeg står i trusser, han bliver sjovt nok ikke overrasket. Han blinker provokerende til mig og giver mig bukserne.

”Jeg sagde det jo, velskruet popo!”

Jeg ler fjantet og han trækker forhænget for igen. Jeg skal give ham velskruet popo. Mine tanker flyver, mens jeg hopper i det ene par bukser. De sidder lidt stramt. Sex i et omklædningsrum, det har jeg ikke prøvet før tænker jeg. Det kunne være frækt, og især med hr. grågrønne øjne. Jeg hopper i det andet par bukser der sidder lidt bedre, og trækker forhænget fra.

”De sidder jo perfekt.”

Jeg drejer rundt foran spejlet, og kører mine hænder langsomt hen over min røv, ned ad mine lår og ind ved inderlårene. Han skal få show skal han. Gejles lidt op til lir.

”Det lader til, at den unge dame er tilfreds.”

Hans stemme er blevet lidt mørkere. Bang! Der fik jeg ham. Det kan han li´.

”Den unge dame hedder Pernille og ja hun er yderst tilfreds med den unge mands valg af udstyr. Men med den udsøgte betjening der er her i biksen, så kan man vel ikke være andet.”

Jeg mærker, hvor tight bukserne sidder henover røven, og sender ham et par erotiske øjne.

”Henrik, som denne unge mand hedder, er altid til tjeneste her i butikken, for han ejer den. Kunderne er i høj fokus, men specielle kunder får særbehandling og udsøgt service.”

”Udsøgt service, hvad går det så ud på? Er vi nået til det endnu?”

Jeg kører med klatten og er uartig og småflabet, men vi har i den grad noget kørende her, jeg er en ørn til at flirte, og har altid en hurtig bemærkning klar. Men det lader det til, at han også har talegaverne i orden, for der går ikke mange sekunder, før hans næste bemærkning lander.

”Hvis Pernille har lyst til mere udsøgt service, kan hun jo komme til housewarming i aften. Jeg bor oven på butikken, og holder housewarming kl. 19!”

Okay, den havde jeg ikke lige set komme, det var hurtigt, men selvfølgelig vil jeg have mere udsøgt service. Jeg er jo alligevel i festhumør i dag, så hvorfor ikke hos Henrik.

”Jeg er frisk, men må jeg tage min veninde Rikke med?”

Rikke skal med, uden tvivl. Også selvom jeg ikke har hørt fra hende endnu. Jeg regner da med, at hun er frisk på lidt sjov i gaden. Det skal hun.

”Det vil være hyggeligt, gør du bare det.”

Henrik smiler muntert, også med øjnene. Han har et helt specielt glimt i øjet. Jeg tror han blev lidt overrasket over, at jeg sagde ja.

”Super! Så er det en aftale.”

Jeg sender ham et blændende smil tilbage, og trisser ind i omklædningsrummet for at skifte tøj. Det her er for godt til at være sandt. Jeg skal næsten nive mig i armen, for at være sikker på, at det virkelig sker. Men jo, den er god nok. Jeg skal til housewarming hos Henrik – hr. grågrønne øjne med et stænk af blå og total lækker røv.

Vi flirter videre og finder også en løbejakke til mig. Henrik fortæller, at han er flyttet til byen for 2 måneder siden, da han havde besluttet sig for at åbne sportsbutikken. Ejendommen stod tom med lejlighed på 1. salen og butikken lige neden under. En mulighed han ikke kunne lade gå forbi.

Indtil videre har han en enkelt ansat på deltid, men passer ellers butikken selv. Vi taler længe sammen, og inden jeg ser mig om, er der gået to timer. Tiden går hurtigt i dejligt selskab, og vi svinger super sammen. Jeg betaler for mine sko, 2 par løbebukser og løbejakke med reflekser, der er god åbningsrabat, så jeg glæder mig over, at min konto ikke er voldsomt overtrukket.

Da jeg er på vej ud af døren, står vi lidt kejtet og vil tage afsked, alligevel overvinder vi genertheden og giver hinanden et farvelknus. Jeg flyver ud af butikken, med mine nye indkøb og en date i aften.

”Vi ses i aften!”

Råber jeg, på vej ud af butikken og han vinker og råber tilbage inden han lukker døren bag mig.

”Det glæder jeg mig til!”

Kapitel 3

Kort tid efter jeg er landet derhjemme, bipper der en besked ind fra Lene.

Hej P, er lige vågnet. Hvad finder vi på i aften. Jeg er frisk. Knus.”

Jeg skriver hurtigt tilbage.

Godmorgen sovefis. Den står på housewarming hos Henrik (OMG en lækker røv) over sportsbutikken i aften kl. 19.”

Der går ikke mange sekunder, så ringer telefonen. Det er Lene.

”Sig mig lige engang, vi har ikke talt sammen i halvandet døgn, og du har gang i en Henrik fra sportsforretningen. Hvad sker der?”

Lene stiller sig ikke tilfreds med korte versioner, så jeg sætter mig med en kop kaffe i sofaen. Hun får hele historien om løbeturen, uheldet og de ødelagte bukser og sko, om min shoppeoplevelse de sidste timers tid og invitationen til housewarming.

”Du spilder ikke tiden, hva? Men klart vi skal til housewarming hos Maratonmanden – lækkerrøv – Henrik i aften. Tror du han har en lækker ven?”

Hun griner og vi bliver enige om, at mødes kl. 16 og gøre os klar til festen sammen. Vi aftaler også, at jeg lige finder en fin gave til Henrik, det er jo trods alt housewarming vi skal til. Vi kan ikke komme uden gave. Sådan er det bare, så jeg hopper på cyklen og racer mod byen igen.

Jeg går ind i isenkræmmeren og kigger mig lidt omkring. Det er svært at finde på noget, til en mand man ikke rigtigt kender. Hvad smag har han? Hvad er han vild med? En neutral genstand går man aldrig galt i byen med, så derfor finder jeg en flot designerlysestage. Hvad jeg lige kunne se i vinduerne over butikken, da jeg kørte, så var der lidt tomt i vinduerne, så lysestager var ikke han havde mest af.

Jeg beslutter mig for lysestagen.

Jeg skynder mig hjem, så jeg lige kan nå at få en lur, inden Lene kommer. Jeg skal være frisk til i aften. Klar til Henrik og fest. Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg skal ikke gå død før 24.00, så en lur er påkrævet.

Lene er der som aftalt kl. 16. Vi tager bad på skift, lægger makeup, finder det frække tøj frem, drikker lidt rosé, og hun skal selvfølgelig have historien endnu engang og med alle detaljer.

”Han flår da den kjole af dig skatter. Du ser jo knald hamrende appetitlig ud, og den fremhæver også din velskruede popo og dit flotte plaster på knæet.”

Vi flækker af grin. Det plaster er top-sexet. Det bliver aftenens samtaleemne. Vi er pænt opstemte, da der efterhånden er røget en flaske rosé ned, og vi har kun indtaget peanuts, ingen fast føde overhovedet.

”Vi må håbe, at der er lidt spiseligt til festen. Ellers må vi ned og have en kebab.”

Jeg er helt enig, men lur mig, om ikke der er lidt tapas eller sandwich. Nok mest sandwich, det er typisk mandemad. Lene småfniser, mens hun tager sko og jakke på. Det bliver en festlig aften. Vi er klar til at komme afsted, heldigvis er der ikke så langt, så vi går stille og roligt mod Hovedgaden.

Henrik åbner døren med et kæmpe smil, og hans duft rammer mig med storm og går lige i mit allerhelligste.

”Velkommen unge damer!”

Han ser meget delikat ud. Lige til at spise. Henrik træder til siden, så vi kan komme ind.

”Dejligt at se jer begge, I ser jo knald godt ud. Specielt dig unge dame, med plaster på knæet.”

Lene og jeg er ved at flække af grin. Det var præcist det vi talt om derhjemme. Det skide plaster.

”Det her er min veninde Lene. Lene det her er Henrik.”

Lene og Henrik giver hinanden hånden, og hilser pænt.

”Hyggeligt at møde dig.”

Henrik viser os ind i entréen og lukker døren bag sig.

”Vi mangler stadigvæk et par stykker, men kom ind i stuen. I kan hænge jeres jakker her på knagen.”

Han hjælper mig galant af med jakken og hænger den op på knagen.

”Vi har købt en lille ting til din vindueskarm.”

Jeg rækker ham gaven og kigger lidt forlegent på ham. Han pakker den ud med det samme og bliver vildt glad for lysestagen. Jeg hiver 3 stearinlys op af tasken, og han smiler sødt.

”I kvinder tænker da også på det hele. I går aldrig ned på pyntegenstande, men hellere løbe i slidte løbesko.”

Han rynker panden og smiler frækt til mig. Så fik jeg den.

”Tak for den flotte lysestage, den vil pynte fint i min vindueskarm, men det havde I altså ikke behøvet. Din tilstedeværelse er en gave i sig selv.”

Han læner sig frem og kysser mig lidenskabeligt på kinden.

”Uuuhhhh, his on fire.”

Syngende maser Lene sig forbi os, og går grinende ind i stuen.

Lene er frisk og i den grad på, hun falder med det samme i snak med flere af gæsterne, og morer sig gevaldigt. Henrik viser mig ind i stuen, og præsenterer mig for de gæster, der er allerede er ankommet. Flere af dem står og smiler lummert, de har vist også fået historien om løbeturen, mit styrt og besøget i butikken.

”Flot plaster!”

Er der en ung fyr der hvisker til mig. Der var den igen. Det kommer jeg til at høre på hele aftenen.

Vi er omkring 15 stykker, så det skal nok blive en super hyggelig aften. Der er buffet med lækker tapas og masser af øl, vin og drinks. Stemningen er høj, og alle morer sig. Maden smager dejligt, og vinen er perfekt. Alle taler sammen, griner og har det så sjovt. Det er en vellykket fest. Vi sidder rundt om et kæmpe spisebord i stuen. En meget stor stue, med super flotte designermøbler. Han har god smag i møbler, det er virkelig en flot indretning. Lysestagen passer perfekt til resten af indretningen. Henrik har allerede sat den i vindueskarmen og tændt lysene. Vi sidder ved siden af hinanden, og han ser, at jeg sidder og beundrer lysestagen.

”Jeg er rigtig glad for den. Den passer perfekt i min stue. Ligesom dig.”

Han lægger sin hånd på mit lår, mens han kigger og afventer min bekræftelse, om det er ok. Jeg smiler og siger intet, mine øjne fortæller vist alt. Alle muskler i min krop reagerer og spænder, han kan mærke det og giver mig et lille stille klem med hånden. Vi sidder bare og kigger hinanden i øjnene. Læser hinanden, uden at sige noget. Han blinker og smiler dejligt til mig.

”Jeg tænkte nok, at jeg havde den virkning på dig, jeg skulle bare være sikker.”

Han klemmer mit lår blidt igen. Min puls stiger hurtigt og han kan sikkert se det på mine pupiller.

Sensuelt slikker han sig om munden.

”Godt du ikke har pulsur på lige nu, hva?”

Han er sgu lidt for flabet nu, tænker jeg og hvisker tilbage.

”Den går vist begge veje fister, jeg kan mærke din puls i din håndflade, og den står ikke stille lige nu. Det rykker vist lidt i banditten hos hr. kæk-flabet-sports-butiksejer, syntes jeg at kunne se.”

Jeg kigger ned på hans bukser der buler på mystisk vis, og jeg kan se hans rejsning tydeligt i de løse lærredsbukser. Henrik rømmer sig forlegent og rykker lidt på sig.

”Det er vist tid til at danse!”

Han rejser sig op og går hen til anlægget, og skruer op for musikken. Bagefter kommer han over til mig, og bukker galant.

”Må jeg bede om denne dans, unge dame?”

”Med glæde den herrer!”

Jeg rejser mig op, tager ham i hånden og følger med ud på gulvet. ”Julia” med L.I.G.A. blæser ud af højttalerne, og folk rejser sig og begynder at danse med. Lene hopper rundt med en af Henriks kammerater. Det lader til, at de to har fundet hinanden over et glas vin og tapas. De har talt sammen hele aftenen og skålet og grinet i stor stil. Det er dejligt at se hende glad, for det er ikke mere end 5 måneder siden hun gemte sig med kærestesorger, druknede sig i forbudt mad og slik i lange baner.

Hun er på igen.

Kort efter fylder John Legend med ”All of Me” stuen, og det lugter af sjæler. Henrik kigger mig ind i øjnene, og smiler forførende.

”Tør du tage en sjæler?”

Han rækker ud efter min hånd. Jeg tager den uden tøven, og lægger mine arme om halsen på ham, mens han trækker mig tæt ind til sig. Han dufter skønt og forførende. Jeg suger hans maskuline duft til mig, og den går lige til nederste etage på mig igen. Hele kroppen kilder skønt. ”Mmmmmm” brummer han og tager en dyb indånding. Han hvisker svagt i mit øre.

”Endelig er du i mine arme, og jeg giver ikke slip.”

Jeg skal ingen, steder tænker jeg. Jo, det skulle lige være en tur i prøverummet igen Vi står tæt omslynget og vugger stille til musikken. Det summer i hele kroppen. Alkohol kombineret med adrenalin, giver mig mere mod. Jeg kysser ham blidt på halsen, slikker ham omkring øret, lader min tunge følge hans kæbe, og ender ved hans mund. Han snapper efter vejret, men fanger min tunge med sin, og så står vi og kysser hinanden. John Legend synger stadigvæk, og vores tunger leger erotisk med hinanden.

”Uuuuuhhhh, ismand, find dog et værelse!”

Kommer det fra Lene, men jeg reagerer ikke, hører hende kun i det fjerne. Musikken slår over i Christopher og ”Told you so”, men vi står bare og vugger og råsnaver.

”Hvis du fortsætter med det her, så flår jeg tøjet af dig her på gulvet.”

Forpustet og halvstønnende hvisker Henrik pludselig, da vi et sekund holder kyssepause. Jeg kan ikke være mere enig, for jeg er også fyr og flamme. Der er godt tændt op i lysthuset, for det eneste jeg kan tænke på, er at flå tøjet af ham.

Begæret har taget over, vi vil begge mere. Jeg tager mod til mig.

”Skal vi snige os væk?”

”Tror du nogen lægger mærke til det, hvis vi smutter?”

Jeg ryster på hovedet.

”Nej, ikke hvis vi laver en langsom sniger,” hvisker jeg tilbage i hans øre.

”Hvor skal vi snige os hen, din frække tøs?”

Jeg kan ikke lade være, den ligger lige til højrebenet. Prøverummet selvfølgelig.

”Hvad med ned i butikken?”

Han smiler frækt og har fanget min idé.

”Jeg ved godt hvad du tænker på, det har jeg også altid haft lyst til at prøve!”

”Prøverummet,” hvisker vi i kor.

Vi kigger lidt lusket rundt, alle er i gang med noget. Lene og Klaus står og gnaver godt i hinanden, så hun ser intet. Hurtigt tager Henrik mig i hånden, og vi lusker ud i køkkenet og ned ad bagtrappen til butikken

Kapitel 4

Henrik slår alarmen fra og låser døren op. Der dufter af sportstøj, kondisko og butik. Han låser døren, og vi falder om halsen på hinanden. Han løfter mig op og sætter mig på disken og stiller sig mellem mine ben. Jeg kan mærke hans pik ligger hård og klar og venter bag hans lynlås. Han lyner langsomt min kjole ned i ryggen og trækker den ned over mine arme, så jeg sidder i BH.

Et øjeblik træder han lidt tilbage og kigger på mine bryster.

”Hold kæft nogle sexede og dejlige store bryster du har kvinde!”

Han vipper dem ud af skålene og kærtegner dem, tager fat om begge brystvorter og klemmer dem blidt, mens han kysser mig. Det er vildt ophidsende og jeg stønner og klynker, mens vi kysser hinanden. Mine sexknapper, de elsker opmærksomhed. Jeg trækker hans polo-trøje over hovedet på ham, kæler for hans brystkasse og niver i hans brystvorter. Han har en pragtfuld overkrop. Ikke overdrevet trænet, men markeret. Brystet er glat og hårfrit.

Han nyder tydeligvis mine små niv, for han stønner også vildt. Jeg hopper ned fra disken, og begynder at åbne hans bukser. En vidunderlig og meget hård pik, ligger og hviler på kanten af hans underbukser. Han er glatbarberet og dufter skønt. Før jeg ved af det, ligger jeg på knæ med hans dejlige erigerede pik i munden.

”Nej, pas nu på dine knæ.”

Han pruster mens han forsøger at tale til mig. Selv når han er liderlig, er han hensynsfuld. Jeg er ligeglad, nu ligger jeg her, så bliver jeg her. Jeg mæsker mig i hans dejlige pik, leger med spidsen, lader tungen glide drillende op og ned. Slikker hans nosser, mens jeg trækker forhuden frem og tilbage. En lille dråbe præ-sæd kigger frem på spidsen, og jeg snupper den erotisk med tungespidsen. Jeg har fuldstændigt styr på den her leg, jeg har ham i min hule hånd, bogstaveligt talt. Han holder godt fast i disken, og med dirrende stemme stønner han højt.

”Du godeste, du slikke en god pik kvinde!”

Da jeg tager ham til roden i en mundfuld, lyder der et tungt gisp, og han trækker mig op fra gulvet.

Min kjole falder ned om anklerne på mig, så jeg står i undertøj. Jeg træder ud af kjolen og Henrik sparker sine sko af og trækker bukserne helt af. Hans pik står appetitlig ud i luften, og jeg står i trusser med brysterne vippet ud af skålene. Min BH ryger hurtigt af og han løfter mig op på sine hofter og bærer mig over til prøverummet, jeg var i tidligere i dag.

”Hold kæft, hvor havde jeg lyst til at kneppe dig i formiddags, da du stod i trusser her i prøverummet, din flabede tøs,” hvæser han ophidset, da han sætter mig ned på gulvet i prøverummet.

”Du var simpelthen så provokerende sexet, at jeg fik stådreng på, her midt i butikken.”

Jeg smiler sjofelt, bider mig i læben og svarer ham sjofelt.

”Mon ikke det var med vilje? Det kunne ligne mig.”

Jeg giver mine trusser et skub ned over numsen, så de falder til gulvet. I prøverummet står en lille skammel. Jeg løfter mit ben op på den.

”Men det kan du få lov til nu hr. grågrønne øjne, Maratonlækkerrøv, som jeg har haft lyst til at kneppe siden i går!”

Han står forstenet og kigger glødende på mig.

”Skal du stå og nyde synet af en velskruede popo i en evighed, eller skal du kneppe mig?”

”Helt klart kneppe!”

Hans dybe maskuline stemme hvæser og han griber så hårdt fat om mine bryster, at jeg nærmest vælter op ad spejlet på væggen. Grådigt sluger han dem nærmest i en mundfuld. Hans tunge leger med mine brystvorter. Pirrer dem, slikker dem, suger dem og pludselig falder han på knæ mellem mine ben. Han kigger op på mig, og smiler forgudende.

Med hånden spreder han mine våde skamlæber og i et ryk fortærer han min klitoris med begge læber. Hans tunge ruller rundt og presser lige hvor den skal, samtidig med at han fører 3 fingre op i min ekstremt våde skede. Jeg griber om mine bryster og begynder at slikke brystvorterne intenst, jeg fanger hans øjne mellem mine ben. De spiles helt op, da han opdager, at jeg slikker mine bryster.

Bang! Der fik jeg dig igen makker! Tænker jeg triumferende.

Kombinationen af mig selv med mine bryster på tungen, og hans tunge mellem mine ben, ruller fornemmelsen af den velkendte klitorisorgasme inde i mig. Musklerne spændes mere og mere, og den dejlige kraftige rus bygger sig op. Den kommer hurtigt, og jeg kramper sammen i benene og hele kroppen. Det er svært at holde sig oprejst, så pragtfuldt er det.

I et elegant spring, står han op, griber mig, mens han masserer min klitoris videre med fingrene, for lige at få det sidste ud af mig. Han griber sin pik med hånden og trænger ind i min varme og fugtige skede. Jeg står stadigvæk med mit ene ben på skamlen og det andet har Henrik nu hængende i sin arm. Stående med spejlet i ryggen og foden på skamlen, knalder han mig vildt i prøverummet. Han løfter forsigtigt mit knæ højere, og kigger ængsteligt på mig, om jeg er ok, så han bedre kan komme til. Med rytmiske stød, får jeg så hatten passer. Han kommer så dejligt i bund hver gang, og der går ikke længe, før endnu en orgasme begynder at tage form og ruller ud i kroppen på mig.

Spejlet dugger voldsomt og temperaturen er nærmest eksotisk i det lille prøverum. Vi står i halogenspottens lys og knepper hinanden sønder og sammen. Ikke et øjeblik tænker jeg på, at man kan stå ude på gaden og kigge lige ind i butikken og prøverummet. Det er ellers lidt af et show, hvis nogen skulle komme forbi. Henrik er tæt på, men alligevel trækker han sig ud, slipper mit knæ og gør tegn til, at jeg skal vende mig om. Jeg står med ryggen til ham, bukket forover med hænderne på skamlen. Han griber om mine bryster, mens vi begge kigger ind i spejlet. Vores øjne fanger hinanden, mine brystvorter får et klem, hvorefter han slipper dem igen. Hengivent lægger han sine hænder på mine baller, og stryger amourøst hen over dem. Han er vist en numsemand.

”Nu skal jeg nyde synet af din velskruede lille popo, mens jeg knepper dig bagfra.”

Hans stemmer er stadig hvæsende. Stønnende trænger han ind i mig igen. Åh, det er dejligt. Hans nosser banker løs på mit kød, mens han støder hårdt til bagfra. Han giver mig et ordentligt klask i røven. Først den ene balle og lige efter nusser han stedet. Åh, det var sgu skønt. Han støder løs og klasker mig så hårdt på den anden balle. Det svier kort på begge baller og prikker så dejligt.

”Røvfuld kan du få, din flabede tøs.”

Han knurrer med sammenbidte tænder og der går ikke længe før vi mødes i en gevaldig orgasme.

Stødene bliver langsommere og han arbejder sig stille ned i tempo, indtil vi stopper.

Henrik sætter sig på skamlen og hiver mig ned på skødet. Vi er helt udmattet og jeg sidder med hovedet liggende på hans skulder. Vores vejrtrækning falder langsomt til normalt, og han kysser mig på panden.

”1000 gange bedre end mine fantasier.”

Han er stadig lidt forpustet og hvisker stille.

”Du er pisse fræk, når du slikker på dine bryster, det har jeg aldrig set en kvinde gøre før.”

Min indre Afrodite gløder triumferende, den slår ikke fejl på noget tidspunkt.

”Tro mig, det var lige så godt for mig, som det var for dig!”

Vi sidder et stykke tid. Sidder bare og nusser, kærtegner og kysser hinanden. Jeg har bare lyst til at sidde her hele natten. Lokalet er dejligt varmt, og duften af nyt tøj blandet med hed sex er beroligende.

Henrik bryder tavsheden.

”Nå, vi må vist hellere se at komme op til de andre igen! Det er jo trods alt min housewarming.”

Jeg kan høre på ham, at han også mest har lyst til at blive siddende.

”Ja, det må vi hellere. Tror du de har opdaget, at vi har været væk?”

”Det må vi jo finde ud af. Lad os få tøj på og feste videre ovenpå.”

Henrik hjælper mig på benene, ved at løfte mig lidt. Det spænder lidt i såret på knæet, men der er ikke gået hul eller noget, efter den snørklede stilling vi kastede os ud i, i prøverummet. Vi tager vores tøj på og går oven på igen.

Kapitel 5

Da vi kommer ind i stuen, er der ikke så mange tilbage. Lene og Klaus sidder i sofaen og kysser og fniser. Nogen danser og andre sidder ved spisebordet og spiller et eller andet drikkespil. Musikken fylder rummet og stemningen er super.

”Nååå, hvor har I to så været henne?”

Lene råber uvorn gennem stuen. Hun skal bare gøre alting i højt toneleje. Heldigvis er Henrik hurtig på aftrækkeren, og svarer hende prompte.

”Vi fandt et værelse!”

Lene laver thumps up med sin tommelfinger, vender sig om og kysser videre med Klaus. Hun er godt fuld, ikke plørefuld, men lige så hun er festlig og højtrystende. Så længe hun har munden fyldt med Klaus, siger hun ikke så meget.

Henrik begynder at rydde lidt op. Fjerner tomme flasker og resterne af maden fra spisebordet. Jeg går til hånde så godt jeg kan. Jeg står i køkkenet og pakker maden sammen og sætter det i køleskabet. Henrik kommer ud, lægger sine arme omkring mig, bagfra, og kysser mig på halsen.

Kærligt hvisker ham i mit øre.

”Du er dejlig.”

”Det er du også.”

Jeg står bare og nyder hans kys på min hals og hans arme om livet på mig. Jeg får et vidunderligt sug i maven. Hver gang han kysser mig på halsen, stråler elektriciteten gennem min krop.

Vi sætter lidt chips frem i stuen og sætter os i den anden sofa. Jeg putter godt op ad Henrik, og han tager armen omkring mig. Han føles dejlig varm og jeg føler mig tryg. Vi sidder bare og kigger på de sidste gæster, lytter til deres samtaler og mærker hinanden. Klokken er ved at være 04, jeg gaber lidt. Trætheden er ved at overtage mig, det har været en lang dag. Lene har godt gang i Klaus, de skulle i den grad finde sig et værelse, ellers udvikler det sig til live pornoshow i sofaen.

”Du er træt. Skal jeg følge dig hjem?”

Henrik bemærker, at jeg næsten halvsover op ad hans skulder.

”Ja, det ville da være dejligt.”

Jeg gaber igen. Klaus og Lene rejser sig hånd i hånd. Med godt uldet hår, kigger hun over på mig.

”Jeg tager med Klaus hjem. Er det ok med dig skønne?”

”Ja, gør du bare det søde, Henrik følger mig hjem.”

Jeg smiler til hende, og vipper med øjenbrynene. Klaus klapper hende i røven og de går ud og tager tøj på. Hun sender mig et fingerkys og vinker farvel til de få gæster der er tilbage. Henrik rejser sig, og hjælper mig op af sofaen.

”Jeg følger lige Pernille hjem, passer I på bulen mens jeg er væk?”

Der sidder 4 fyre tilbage ved spisebordet og spiller spil. Rene vender sig om og vinker bekræftende med hånden.

”Ja ja, gør du bare det. Vi bliver til du kommer tilbage.”

Vi tager overtøj på og går stille og roligt ned på gaden. Det er småkoldt, så jeg fryser lidt. Henrik stopper foran butiksvinduet og kigger ind.

”Fuck, det tænkte jeg ikke over. Man kan jo stå herude og kigge lige ind i prøverummet!”

Vi kigger overrasket på hinanden. Jeg tager hånden op for munden og udbryder frækt.

”Guuuud ja. Tror du nogen har kigget med?”

Det tænder mig lidt, at nogen måske har kigget med. Tænk hvis nogen har nydt åbent liveshow i prøverummet. De har da fået noget at kigge på. Henrik trækker på skulderne.

”Det finder vi nok aldrig ud af.”

Han lægger armen om mig og vi begynder at gå hjem mod min lejlighed. Efter 10 minutter står vi foran min hoveddør. Jeg sætter nøglen i låsen og åbner døren. Jeg er træt, har hovedpine og fryser, så det kan ikke gå hurtigt nok.

”Skal jeg gå med ind og putte dig?”

Henrik smiler kært og spørgende.

”Det ville være dejligt, det er lang tid siden nogen har puttet mig.”

Jeg gaber igen. Ole Lukøje har virkelig været på besøg. Henrik går med ind og hjælper mig med at få overtøjet af. Jeg sparker skoene af i gangen. Han beholder sit tøj på. Skal han ikke putte mig? Eller når han siger putte, mener han så putte, som i når man putter børn? Jeg ryster på hovedet over mine tanker og går videre ind i stuen. Henrik følger mig ind i stuen.

”Hvor er dit badeværelse?”

”Det er lige her for enden af gangen.”

Jeg ser nok lidt forvirret ud, for han fanger min hånd og fører mig ind på badeværelset. Da vi er kommet derud, griber han fat om mine skuldre og sætter mig ned på toilettet. Jeg siger ikke en lyd, følger bare han bevægelser. Derefter tager han min makeupfjerner og en vatrondel, og langsomt fjerner han min makeup til det er helt væk.

”Sådan, naturlig og stadig smuk!”

Han smiler og beundrer mig kærligt. Kysser min næse. Så tager han min tandbørste, kommer tandpasta på og rækker mig tandbørsten. Mens jeg børster tænder fylder han et glas med vand, åbner mit medicinskab og tager 2 Panodil i hånden. Da jeg er færdig med at børste tænder og spytter ud i vasken, giver han mig glasset og de to piller.

”Til hovedpinen, og så har du det også bedre i morgen, når du vågner.”

Hold da op tænker jeg, men siger ikke noget. Sidder bare på toilettet og nyder hans omsorg. Han tager mig i hånden og følger mig ind i mit soveværelse. Ved min seng, åbner han min kjole og min BH og tager det af mig. Min chemise i hvid satin stikker ud under dynen, og den har han allerede set, for den er på vej over hovedet på mig. Han trækker min dyne til siden og gør tegn til, at jeg skal lægge mig ned. Jeg gør som der bliver sagt, og lægger mig i sengen. Dynen bliver lagt over mig, og han sætter sig på sengekanten. Vi kigger på hinanden. Han studerer mig lidt uden makeup på, kan jeg fornemme.

”Smukke, jeg kommer og henter dig i morgen kl. 15. Så løber vi en tur sammen i parken, hvis dit knæ altså kan holde til det.”

”Det tror jeg godt de kan, uden problemer.”

Den varme dyne og min bløde hovedpude, får min krop til at gå fuldstændig i sovemode. Jeg gaber højt og putter endnu mere under dynen.

”Når du vågner, drikker du et kæmpe glas juice og spiser masser af protein. Ost og æg. Så er du hurtigt på benene og klar igen.”

Han kysser mig på munden, og stryger mit hår væk fra panden.

”Kan du sove godt min engel, jeg glæder mig til vi ses senere.”

Min krop sover allerede, mine øjne er tunge. Jeg er på vej til drømmeland, og svarer nok mest i søvne men alligevel med et sagligt smil på læben.

”I lige måde, lækkermås.”

Jeg tror ikke jeg når at høre ham smække døren, før jeg er faldet i søvn

Kapitel 6

Jeg vågner kl. 11.30, og overraskende nok uden tømmermænd. Lidt tørstig, men heller ikke andet. Der står et glas vand på mit natbord. Jeg smiler, for jeg ved at det er Henrik der har sat det der, inden han gik. Min maratonmand. Jeg drak ikke så vildt meget i går, men nåede da alligevel at hælde lidt ned. Jeg ligger lidt i sengen. Kigger lidt på min telefon, om der er beskeder. Facebook opdateringer og hvad der ellers ligger af hygge på mobilen jeg skal tage stilling til, svare på eller bare snuse til. Der er en besked fra et nummer jeg ikke kender.

Godmorgen min engel, håber du har sovet godt. Husk at drikke juice og spise protein. Vi ses kl. 15. Jeg glæder mig. Knus hr. grågrønne øjne med en lækker røv.”

Hvor har den slyngel mit nummer fra? Jeg smiler velfornøjet og skriver tilbage.

Godmorgen? Nærmere middag vil jeg sige J Er lige vågnet, og ja har sovet godt. Blev jo puttet af en lækker sportsbutiksejer kl. 04.30 i morges. Skal nok spise. Vi ses om 3 timer. Jeg glæder mig også. :-* fra hende med sår og flot plaster på knæet.”

Jeg hopper ud af sengen og trisser ud på badeværelset. Et varmt bad gør underværker. Bagefter spiser og drikker jeg, som jeg har fået besked på. Jeg har det fantastisk godt, taget i betragtning af, at jeg er kommet sent i seng og med en del af alkohol i blodet. Jeg nusser rundt og hygger og tager mit nye løbetøj på. Det sidder perfekt, og med super komfort.

Klokken 15 banker det på døren. Det må være Henrik. Døren går op, og der står han hr. grågrønne øjne – Maratonmanden med lækker røv –  sportsbutiksejer, som jeg har kneppet i prøverummet. Jeg falder om halsen på ham og kysser ham ømt.

”Jamen hej til dig også, er du klar?”

”Jep, jeg er SÅ klar!”

Og det er jeg. Til det hele. Jeg har en dejlig fornemmelse i min mave. Det vidunderlige berømte sug i maven, det er ikke til at tage fejl af.

Jeg smækker døren og vi løber ud i søndagens efterårssolskin. Denne gang er det ikke alene, men sammen med ham. Ham jeg har drømt om længe.

Se Også