Kæreste læsere! 

For nyligt har man i sladrebladene, kunne læse omkring utroskab, og hvordan utroskab i december måned er stigende.
Der er på ingen måder et facit for, hvordan man forhindrer utroskab i et forhold, og man kan heller ikke rigtigt stille garanti for, at det ikke sker. Man kan selvfølgelig forebygge, men aldrig forhindre det.

Appetit ude og spiser hjemme? 

For nogle er ordsproget “at samle appetit ude, spise hjemme” kendt, men for f.eks. mig, var det ganske ukendt indtil for et par måneder siden. Groft oversat betyder det, at man har lov at kigge på mænd ude og “samle appetit”, og at man så kan hygge med den lidenskab man har samlet, hjemme ved manden – “spiser hjemme”. 

Det er kækt og mærkværdigt, men det giver jo meget god mening. Især nu hvor vi lever i en tid, hvor et fast, langt og godt forhold, er noget man skal lede længe efter.
Det går hurtigt i dagens Danmark. Du kan skifte ud som du vil. Bliver du træt af kosten eller madrassen, kan du ved et swipe til højre, finde din nye døgn-flirt.

Mr. Grey og jeg har haft snakken om netop dette emne.
Set fra mit perspektiv af, er det svært. Jeg hører under kategorien “jalousi”, og ser gerne helst, at Mr. Grey ikke har øjne for andre, men jeg er også forstående for, at det i et forhold kan hjælpe, at frigøre ham. Lade ham kigge, men også vide, at han har en pige hjemme, som kan og vil tilfredsstille ham.

Set fra hans perspektiv af – fri som og frejdig som han er – har han det helt okay med dette. Han synes det er okay, at jeg kigger på andre, fordi han ved, at mit hjerte ligger i hans hænder. Han ved, at jeg elsker ham, og kun vil ham. Det er jo netop sådan det skal være.

2100 men-imitate-women-instagram-bros-being-basic-27__605

Saml appetit ude – men husk tilliden og grænserne

Det er okay, at samle appetit ude. Tag en snak med manden om tilliden, før dette kommer på banen.
Selvfølgelig en snak om grænserne også. Det er vigtigt, at I begge ved hvor I står, i forhold til dette.
Hvis I ikke snakker om det, og den ene opdager, at du samler appetit ude, kan manden blive usikker på, omkring hvor seriøs du er i forholdet. Så tag en snak omkring emnet. Snak om tilliden og snak om grænserne omkring det.

Jeg personligt, ser ikke noget galt i at gøre dette. På trods af det måske ikke er kommet på tale i hjemmet, gør man det jo alligevel. Når du er langs med pigerne eller når I er ude at shoppe. Det er jo aldrig forbudt, bare at kigge. Nok kigge, men ikke røre.

 

XOXO

– Miss Quinn <3

Tidligere artikelMiss Singlelicious: En personlig fortælling – “Det perfekte blowjob”
Næste artikelSavn fra Singletiden: En tur i gyden
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here