SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Når jeg er for stiv til at have sex

Her kommer lige en lidt sjov fortælling, bare lige til at gå på weekend på.

Kender du det med at man har en date, hvor det der først var et enkelt glas hvidvin bliver til to flasker og en helvedes masse øller og alt det, som først og fremmest skulle være sexet, bare ender med overhovedet ikke at blive det alligevel. Sådan er aften har jeg lige haft.

Som altid var jeg endnu engang på date med den såkaldte Mr. Perfekt. Og er der noget som Mr. Perfekt og jeg kan finde ud af, så er det at drikke os pisse fulde sammen, og dyrke hed, fræk og hård sex, hvilket normalt plejer at lykkedes rigtig godt for os. Det gjorde det så bare ikke helt denne gang.

Vi havde endnu engang siddet ude i Mr. Perfekt´s meget berygtede drivhus. Aftenen/natten gik hurtigt på samme tid med, at vi blev rigtigt fulde, og det blev som altid og endnu engang tid til at jeg skulle straffes på lagnerne. Mr. Perfekt førte mig op i hans soveværelse og startede med at stille mig midt på gulvet og tage tøjet af mig og med det samme jeg stod der nøgen, gav han mig bind for øjnene og proppede en Gag Ball ind i munden på mig. Når Mr. Perfekt gør dette, så ved jeg altid hvad klokken har slået. Og som jeg stod der stiv og nøgen, var jeg helt klar på at være rigtig beskidt.

Jeg kunne intet se, men kunne høre, at Mr. Perfekt bevægede sig og puslede med lidt forskelligt omkring mig. Efter et stykke tid bad han mig om at strække mine arme i vejret, hvorefter jeg kunne mærke at han spændte remme omkring mine hænder og med et stod det klart for mig, at jeg skulle spændes op i loftet.

Først så synes jeg faktisk at det lød som en meget god plan, og vi fik også startet stille ud, men efter ganske få minutter, kunne jeg mærke, hvordan mine ben vaklede under mig. Jeg blev svimmel og skulle kaste op, så Mr. Perfekt pillede mig selvfølgelig ned fra loftet af igen med det samme.

Efter jeg var kommet lidt til mig selv valgte vi at vi nok hellere skulle spænde mig fast til sengen i arme og ben, og som sagt som gjort. Nu var vi endelig klar til at give den gas. TROEDE jeg. Men nej nej, fuldskaben fortsatte. Båndene rundt omkring mine ben og arme gik i stykker en efter en hen ad vejen, Mr. Perfekt som ellers altid er en tyr i sengen med en ordentlig stivert på, flagede kun på halvt og pustede mig ind i hovedet med sin alkohol ånde, mens han svedte som et svin og på ingen måde kunne finde takten. Virkelig ikke særlig sexet, men kan kun fortælle dig, at jeg bestemt ikke var en skid bedre selv.

Trods det at jeg følte mig som en fræk misser, var jeg det ikke. Jeg væltede rundt i sengen ude af stand til at holde balancen, væltede ud af sengen og ned på gulvet flere gange, var ved at kaste op hvert 5 min fordi min Gag Ball kom for langt ned, kom til at prutte en enkelt gang da mine ben kom for langt op og jeg er helt sikker på, at han synes at jeg var lige så usexet, som jeg også fandt ham. Efter ca. en halv time blev vi enige om at det nok var bedst bare at droppe vores samleje og gå til ro. Tror heller ikke at der gik mere end 3 min. før vi begge sov som to små prinsesser.

Det var virkelig usexet og Mr. Perfekt og jeg skulle nok bare været gået i seng. Men fuck det, det kan ske for selv den bedste, så gør vi det bare bedre til en anden gang og når alt kommer til alt, så var det nu meget sjovt.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også