Bruge tungen

udgivet:

Når han kan bruge tungen

Kære piger

Hvis der er noget der er godt, så er det når en fyr kan sit kram. Det jeg mener er, når han kan bruge tungen som den lige præcis skal bruges. Jeg håber i er med på hvad jeg mener, mon ikke! Jeg har prøvet lidt forskelligt, men jeg tror faktisk jeg har været så heldig at jeg aldrig at prøvet at en fyr har været dårlig til at slikke missen. Heldigvis da, for jeg har virkelig hørt skræk historier. Men hold nu kæft det er godt når han bare kan finde ud af slikke missen og få en i den syvende himmel, nu skal det lige siges at det altså er min kæreste jeg taler om her. De andre fyrer har været fine nok, men bare ikke så god som min kæreste, og det kan jeg jo kun prise mig lykkelig over. Det er fantastisk at få slikket missen, og det er endnu bedre når det bliver kombineret med fingrende, så kører det altså bare derud af. Så go for it, prøv det hele! jeg er i hvert fald slet ikke færdig med at prøve nye ting.
Hvis du gerne vil have ham til at gøre det du tænker, så sig det endelig til ham, det gør hele oplevelsen både for dig og ham meget bedre. Det kan jo varierer fra gang til gang, så det er ikke altid det samme der virker. Man kan evt. tilføje lidt legetøj, det kan pifte det hele lidt mere op.
//MissEvelyn

Se Også