Vi kan ikke læse tanker

udgivet:

Mr Teddy: Kvinder, vi kan ikke læse jeres tanker!

Kære kvinder og mænd!

Der skal to til tango, der skal to til sex og et parforhold går begge veje. Idag har jeg, Mr. Teddy, et budskab til alle kvinder og mænd derude. Egentligt ville man tro det var simpelt, men min erfaring med kvinder er at der sjældent er noget der er simpelt. Men kvinder – vi mænd er ikke tankelæsere.

Og hvad skal det så betyde?

Lad os tage eksemplet med akten optil et samleje, hvordan lægger man op til sex? Her mener jeg at kvinder godt kan tage lidt ved lære af os mænd, for når det kommer til at lægge op til sex, er mænd en del mere direkte. Kvinder elsker at være indirekte og diskrete – det hele er en del af spillet om, at manden skal jagte kvinden. Men her fortæller jeg jer kvinder, at det nogle gange kan være ret svært for os mænd at forstå at det er sex I vil have, fordi I lige vrikker med hoften i sofaen eller diskret bukker jer ned i køkkenet efter viskestykket. Vær ikke bange for at sige tingene ligeud. Tværtimod, så er det mega frækt, når en kvinde nærmest tigger efter at få din diller!

I mit parforhold med Miss Vanilla har vi i starten oplevet en del konflikter, fordi jeg havde svært ved at forstå eller opdage det når hun forsøgte at lægge op til sex. Dette resulterede i, at hun gik rundt med en følelse af at jeg slet ikke havde lyst til hende – uden at jeg overhovedet var klar over, at hun havde lagt op til noget. Især fordi det ofte foregik på tidspunkter, som passede dårligt, når vi sad og spiste eller lige havde startet en god film.

Så kære kvinde, vær ikke bange for at sige tingene mere eller mindre direkte til din mand. Hvis det slet ikke tænder dig at sige tingene som de er, så aftal nogle fælles tegn. Ellers hop i et par frække strømper og smid dig på sengen når han kommer hjem – det tager han næppe fejl af.

Det er ligeså meget manden!

Ligesom kvinder skal forstå at vi mænd har svært ved at tolke deres diskrete signaler og skal lære at være mere direkte, så har mænd også noget at lære. Vi mænd skal nemlig være bedre til at være opmærksomme på vores kvinder. Også under fodboldkampen eller en omgang playstation, kan en fræk kommentar eller et klask bag i virkelig gøre din kvinde glad. Så føler hun nemlig, du stadig er bevidst om hende på trods af du hygger dig med noget andet.

Et parforhold går begge veje, og mit forhold til Miss Vanilla er blevet langt bedre efter vi lærte at kommunikere bedre og sige tingene ligeud. Hun er dog stadig en kvinde, så nogle ting er bare sværere for os mænd at forstå.

God søndag derude!

Mr. Teddy

Se Også