SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Mørke mænd har store…..

Jeg har faktisk aldrig tænkt, at jeg var tiltrukket af mørke mænd før. Ikke fordi at jeg har noget imod andre kulturer eller hudfarver. Jeg har bare altid tilfældigvis, mere eller mindre, kun været sammen med danske mænd. Men jeg må da klart indrømme, at jeg mange gange har leget lidt med tanken omkring det at være sammen med en høj, flot og mørk mand. Både fordi at de skiller sig lidt ud fra det jeg har været vant til, og så selvfølgelig også fordi jeg ved, hvad man siger omkring mørke mænd og deres, du ved nok. Og så skete det. Jeg fik for ca. 2 år siden endelig mulighed for at udleve min frække fantasi – og jeg skal da lige love jer for, at det man siger om mørke mænd holder stik.

Det hele startede med at jeg var i byen i Århus med en veninde en aften. I løbet af natten endte min veninde med at kysse med en høj, flot afroamerikaner, som spillede basket på det danske landshold. Hun var helt væk i ham og de blev derfor ved med at se hinanden efterfølgende, og efter noget tid ville skæbnen, at hende og jeg blev inviteret ind for at se nogle af kampene. Trofast som jeg er, fulgte jeg selvfølgelig med. Efter at have set et par af kampene, ringede hun pludseligt til mig en aften. En af de andre basketspillere havde set mig nede fra banen under kampen og ville meget gerne i kontakt med mig. Og ivrig som jeg var, sagde jeg, at hun bare kunne give ham mit nummer med det samme. Jeg fik straks hans navn og efternavn, hvorefter jeg hurtigt fik ham fundet frem på facebook, og hold nu op. Aldrig i mit liv havde jeg set så flot en mand. Lad os kalde ham Mr. Big (for det var han). Mr. Big var over 2 meter høj og en muskuløs afroamerikaner med tatoveringer over hele kroppen. Flotte brune øjne, et sødt smil og ikke for at prale for meget, men selvfølgelig også en kendt basketballstjerne importeret direkte fra USA og til det danske landshold. Som du nok kan regne ud, så var jeg solgt til stanglakrids på stedet. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at Mr. Big skrev til mig senere samme aften og vi blev hurtigt enige om at mødes hjemme i hans lejlighed dagen efter.

Jeg tror aldrig i mit liv, jeg har været så nervøs, som da jeg stod foran hans dør dagen efter. Han var en af de lækreste mænd jeg havde set, og jeg var panisk for at jeg ikke ville kunne leve op til hans standard, når han så mig. En mand som ham kunne få hvem som helst, så hvorfor skulle han lige vælge mig? Dette var selvfølgelig bare noget der skete inde i mit hoved, for i det sekund han åbnede døren til hans lejlighed og gav mig en kæmpe krammer, så fik han mig til at falde til ro med det samme. Vi havde en helt fantastisk aften, drak en masse rødvin og romantikken fløj omkring os i rummet.

Som aftenen gik, blev vi mere og mere intime. Mr. Big vidste lige hvad der skulle til for at få en pige som mig helt op at ringe, og jeg overgav mig fuldstændigt til ham. Han trak alt mit tøj af, mens hans kyssede og bed mig op af halsen. Det var en anderledes følelse end hvad jeg tidligere havde været vant til. Han var så ny og SÅ spændende. Jeg var dybt fascineret af hans mørke glød. Han lagde mig ned i sengen og vi begyndte at røre ved hinanden. Jeg stak hånden ned i hans underbukser og tog fat omkring hans pik, hvorefter jeg stivnede fuldstændigt. Hold da op, hvor var den gigantisk! Som jeg lå der, skræmt over det monster jeg lige havde pakket ud, udbrød jeg, at det ville blive fysisk umuligt at få den op, og spurgte ham derefter, om det ikke var bedst at vi bare stoppede, men intimiderende som han var, fortsatte han bare som om han ikke havde hørt mig – og jeg lod ham gøre det. Han overmandede mig fuldstændigt, pressede hans pik op og var fuldstændig ligeglad med om det gjorde ondt på mig, og underligt nok, så var jeg det samme. Han tog mig super hårdt og fik mig til at stønne højlydt. Han var en kæmpe mørk mand, med kæmpe muskuløse arme og han smed mig rundt i sengen, som om jeg var det rene luft. SERIØST! Han knaldede mig så hårdt, at jeg ikke kunne trække vejret og jeg elskede det.

Efter denne aften fandt vi hurtigt ud af, at vi gerne ville se mere til hinanden. Tiden gik, og jeg fløj rundt på en lyserød sky hele sommeren. Jeg var med til alle hans basketkampe og boltrede mig i god og grænseoverskridende sex igen og igen, stjernestøv og masser af forkælelse. Desværre blev tiden med Mr. Big bare til en sommer flirt. Alligevel er jeg vildt glad for at jeg sprang ud i det og åbnede op for den mere eksotiske verden, når det kommer til mænd. Jeg vil bestemt ikke sige mig fri for at gøre det igen. Nu ved jeg, at det man siger om mørke mænd, ikke bare er en myte.

// Miss Lara

Se Også