Missgrey Miss Lara

udgivet:

Mit forhold til sex i det fri

Sex i det fri. Det lyder nu meget idyllisk på en eller anden måde. Men for mit vedkommende har det aldrig været super romantisk, men mere noget, som jeg har gjort i en brandert. Nogle af de oplevelser, som jeg har haft med sex i det fri er endt bedre ud end andre. Jeg har både givet en spiller i et busskur, knaldet oven på en halmballe midt på en mark og givet et blowjob på kølerhjelmen af en bil. Så læn dig tilbage og lad mig give dig et par af mine små historier. Her får du de 3 bedste og mest pinlige.

1.Tornerose – ikke så fedt “in real”

Jeg havde været i byen med en masse af mine rigtig gode venner og veninder. Som altid var festen godt i gang, og jeg følte mig vild, fræk og fri. Jeg havde længe haft et rigtig god øje til en af mine drengevenner og besluttede mig derfor at rykke på den. Fuld af mod og kvindelist fik jeg min kammerat med ud i diskotekets gyde og ud i noget krat bag et gammelt skur og lod det hele begynde. Efter at have kysset og gramset lidt frem og tilbage på hinanden, sank vi længere og længere ned i krattet og fik tændt godt op under en doggy style. Jeg kunne godt mærke at det stak lidt under mine hænder og mine knæ. Men bedøvet af alkohol tænkte jeg ikke videre over det. Efter samlejet fortsatte min kammerat og jeg selvfølgelig til langt ud på natten. Jeg vågnede dagen efter hjemme ved min veninde og kunne mærke, hvordan det strammede helt vildt i mine håndflader. Da jeg så ned på mine hænder opdagede jeg, at de var fyldt op med torne og det gik nu op for mig, at jeg havde bollet i en tjørnebusk. Jeg har ingen anelse om, hvor mange torne der sad i mine hænder. Men kan fortælle dig så meget, at min veninde næsten brugte en time på at få dem trukket ud med en pincet. Turen jeg fik i krattet var faktisk rigtig god sex, men næste gang vælger jeg nok at gøre det et andet sted end lige midt i en tjørnebusk.

2. Blowjob på kølerhjelmen

Denne historie er lidt i den tunge ende og er faktisk den eneste historie, hvor jeg i situationen følte mig lidt billig. Men hvad fanden, du får den alligevel. Jeg havde været i byen (igen igen), med en masse af mine venner. I løbet af aftenen havde jeg flirtet godt og grundigt med en fyr, som jeg havde haft et godt øje til længe, og som jeg havde haft noget sammen med før. Oveni det vidste jeg også, at han havde et godt øje til mig.

Nemlig Mr. Flirt.

Vi havde ikke sluppet hinandens læber hele natten, havde lovet hinanden ting til højre og til venstre og havde derfor planlagt at jeg skulle tage med Mr. Flirt hjem og sove. Lige inden at taxaen skulle komme efter os, gik jeg ud for lige at ryge en smøg. Som jeg står der kommer der en fuldstændig overdrevet lækker fyr over til mig og siger “Hej”. Lad os kalde ham for Mr. Blow, bare så du ikke bliver forvirret.

Mr. Blow var, og er, stadig en af de lækreste fyre, jeg nogensinde har set. Jeg kendte ham ikke som sådan, men havde set ham luske rundt før i nattelivet og han havde åbenbart også lagt mærke til mig. Problemet var så bare, at jeg vidste at Mr. Blow faktisk var venner med Mr. Flirt, som jeg lige havde kysset med hele natten, og som jeg var på vej hjem og sove ved. Mr. Blow begyndte stille at nærme sig mig og inden længe begyndte vi at kysse. Det var så hedt og vildt spændende. Han var sindssygt flot, og sparkede begge ben væk under mig med det samme. Dum og fuld som jeg var, tog jeg Mr. Blow i hånden og vi stak af længere op ad gaden og lod derpå Mr. Flirt i stikken. På en lille sidevej stod en bil. Mr. Blow og jeg var helt vildt tændte og han kastede mig derfor op på kølerhjelmen af bilen, og jeg begyndte at spænde hans bukser op, hvorefter at jeg startede op på at give ham et blowjob. Det gik jo som sådan rigtig godt, men pludselig hører jeg en, som går med hastige skidt mod Mr. Blow og jeg. Før jeg kan nå at reagere ser jeg op, stadig med Mr. Blow`s diller i munden og der kommer Mr. Flirt gående lige forbi os. Han stikker Mr. Blow en hig five og går videre.

Ej, nej nej hvor var det bare flovt og hvor må det bare have været øv at være Mr. Flirt.

3. You are so busted

Jeg havde på dette tidspunkt en kæreste som jeg havde haft over en kort periode. Vi var stadig nyforelsket og fuldstændigt opslugt af hinanden, helt som ung kærlighed skal være og vi bollede alle de steder, hvor vi overhovedet kunne komme til det. En aften var vi på marked et sted i Nordjylland, og som vi sad der i ølteltet begyndte lysten at tage over. Vi valgte derfor at tage hinanden i hånden, drage ud på markedspladsen og finde et godt sted at opfylde vores lyster til hinanden.

Der gik ikke længe før vi kom til et sted, hvor der stod en lastbil og vi tænkte… kunne det blive bedre? Min daværende kæreste og jeg kastede os straks over bag den, flåede tøjet af hinanden og gik så ellers i gang. Jeg tør godt sige, at det gik vildt for sig og at det bare var helt vildt godt. Men som vi lå der og var helt opslugte af hinanden, hørte vi pludselig en stemme råbe “Ad, de Ligger og knalder ved lastbilen”. Der gik et gys igennem min krop og min kæreste og jeg stivnede fuldstændig. Da jeg kiggede op stod der en flok unge fyre ca. 5 meter fra os og pegede fingre af os. I rendyrket panik begyndte min kæreste og jeg at råber og skrige af hinanden som om at vi var mega uvenner og for at lade som om at vi bare havde ligget bag den lastbil og sloges og ikke knaldet. Det var så åndssvagt og selvfølgeligt umuligt at skjule hvad der egentligt vare sket. Det var så pinligt.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også