Tinder

udgivet:

Missgrey spørger: Hvorfor bruger du Tinder?

Kære Læsere!

Denne søndags “Tinder Moments” kommer til at omhandle hvorfor du kære læser bruger Tinder (hvis du altså gør). Jeg har nemlig på det seneste undret mig en hel del over hvorfor så mange af mine venner og veninder egentligt er på Tinder? Hvad er det specielle ved lige præcis denne dating app. Og bliver den oprigtigt brugt til at finde en person man kan date?

Så her på Missgrey spørger vi nu: Hvorfor bruger du Tinder?

Mange af mine venner og veninder giver nemlig ofte det samme svar. De vil finde et engangsknald. Men hvordan blev en dating app egentligt til en knalde app? Efter min mening, så synes jeg det er en bedre beskrivelse af brugen af den. Derfor er min nysgerrighed ret stor, skal vi omdøbe Tinder til en knalde app i stedet?

Nedenunder kan du vælge en valgmulighed og hjælpe os på Missgrey (som ikke er på Tinder) med at finde ud af hvorfor folk egenligt bruger denne dating app. Hvis du har et helt andet svar på spørgsmålet må du meget gerne skrive det i en kommentar nedenunder.

(Det er helt anonymt at svare)

[yop_poll id=”-2″ tr_id=”[yop_poll id=”2″]”]

Hvis du har en sjov, sød eller måske lidt klam Tinder historie ville jeg elske at høre om den! Send din historie ind på mv@missgrey.dk eller smid den i en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også