Miss Singlelicious

udgivet:

Miss Singlelicious: Skolestart og nye fyre

Er det bare mig eller er der noget spændende over skolestart?

Nye fyre, nye piger, studiestartsfester og alkohol – whats not to like for en singlepige som mig?

Skolestart og nye fyre: Velkommen til første semester

Jeg elsker at starte nye steder, så jeg kan lure på de nye hankønsvæsner, jeg skal have min daglige gang med i det kommende semester.

Ikke nødvendigvis for at udpege mig et bytte. Men simpelthen bare fordi det er lækkert at have noget øjen-guf, når timerne går hen og bliver lige lidt for lange og kedelige. Så kan man jo dagdrømme sig lidt væk 😉

Walk-by flirt…:P

Det behøver faktisk slet ikke at være en fra samme hold, det kan også være en fyr, jeg går forbi ude på gangen igen og igen, og altid lige får de der berømte “to-sekunders for lang øjenkontakt” med. Eller en fyr jeg møder dagligt i kantinen, og som hver dag lige stikker mig det sødeste smil – en uskyldig walk-by flirt har aldrig gjort dagen kedelig. Og hvem vil ikke gerne gå rundt med et smil på læben, og mærke et sus syd for navlen, hver gang man passerer en lækker gut?

Introdag og kolde øl

En ny uddannelse starter selvfølgelig med en introdag, som altid ender ud i socialt druk for at lære hinanden at kende. Og det har da heller aldrig været nogen dum idé.

Det er her hele udvalget af fyrene fra holdet vises frem, og lad mig sige det sådan – i år var jeg da super fan.

Jeg fandt et par stykker i løbet af aftenen, jeg godt kunne bruge forelæsningerne på at studere 😉

Eksplosion på app’en

Efter introdagen forleden må jeg også erkende at mine swipe-apps, der bliver påvirket af radius så som tinder og happn gik amok da jeg var på universitetet, med alle de nye fyre jeg pludselig var i nærheden af. Og så kunne jeg jo passende bruge togturen dagen efter på at sortere rundt i alle de nye muligheder. Og måske være heldig at få et par match eller flere.

Og hvem ved… måske sådan et match giver muligheder til den kommende studiestartsfest ;P

Jeg glæder mig i hvert fald – studiestart… here I come!

Frække sensommerhilsner

Miss Singlelicious

Se Også