Miss Robinson - sexblogger

udgivet:

Miss Robinson: “Sætter alderen sine spor”?

Kære læsere

Sætter alderen sine spor? Når jeg tænker tilbage, ved jeg faktisk ikke, om det var noget jeg tænkte så meget på, da jeg var i 20’erne og 30’erne. Alligevel forestiller jeg mig, at I måske tænker lidt over det. Eller hvad? Måske går I, i en panisk frygt for strækmærker, blodsprængninger, løs hud og åreknuder?

Jeg oplever dejlige og smukke unge kvinder, der fylder sig med botox, silikone og restylane.

Der er aldrig tilfredshed, og der skal ændres og justeres hele tiden. Ofte forsvinder den naturlige skønhed, og ansigt og krop bliver deform. Jeg vil ikke bedømme, om man skal gøre det eller ej, det må man for min skyld helt selv om. MEN jeg undrer mig over, hvorfor? Specielt når den naturlige skønhed er tydelig, uden rynker, løs hud og livets spor ikke har sat sig endnu? Tro mig, det skal nok komme. Når det kommer, så kan der sættes ind. Jeg tror det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, om det overhovedet er nødvendigt. Passer man på sig selv? Spiser man sundt? Dyrker man motion?

Men mest af alt, spor efter graviditet, der har en stor faktor for os kvinder. Det er de færreste der går fri, efter sådan en omgang! Så jo, alderen sætter sine spor! Men mange af sporene er små milepæle. Skal vi ”slette” dem?

I bund og grund handler det om selvtillid og selvværd, det ved jeg godt.

Det forstår jeg udmærket følelsen af. Selvom jeg er i den modne alder, søger jeg stadig det perfekte. Men bliver vi på noget tidspunkt tilfredse? Vil der ikke altid komme noget nyt på programmet, for hver ændring der foretages?

Skal vi bruge hele vores liv, på at ændre, rette og korrigerer? Det bliver bare et langt og dyrt liv, hvis ændringerne allerede begynder i 20’erne. Mr. Handy siger altid, ”Skat, jeg elsker dig som du er. Du er dejlig, smuk og min lækre kone.” Visse vasse, tænker jeg, når jeg kigger i spejlet og ser poser under øjnene, løs hud, strækmærker på både maven og baller og det krater af strækmærker, der viser sig i trussekanten ved venusbjerget.

Piger, det er strækmærker i en bredde af 2 cm! Jeg er jo nærmest deform.

Mr. Handy siger så; jamen skat, det er jo smukke spor efter vores børn, skabt og født af vores kærlighed. Ja ja, bevares manden har jo ret. Men alligevel. Han skal jo ikke kæmpe med skraberen, når der skal ordnes i ujævnhederne dernede, og det tager en evighed, for at ”den unge dame” ikke skal komme til at ligne et pindsvin!

Hvad så med hængebrysterne?

En E-skål, der hænger i seriøse køjer, hvad er sexet ved det? Når de slippes løs, hænger de jo halvt nede på maven. Om sommeren er det varmt og huden bliver irriteret under brysterne. Mr. Handy er altid klar med en positiv kommentar! Jamen skat, de er store. Mange mænd elsker dejlige store bryster. Jeg elsker dine dejlige store bryster, som i øvrigt har været fyldt med mælk tre gange, og givet vores børn mad. Pis os… godt ord igen, hvordan kan man argumenterer over sådan en kommentar?

Jeg har en rigtig god ven, der for ikke så lang tid siden sagde til mig: ”Den smukkeste makeup en kvinde kan tage på, er et frækt smil. Så er jeg solgt!”

Den tænkte jeg meget over, og blev helt glad inden i. Vi kvinder går og forestiller os, hvad vores mænd vil have. Hvordan de vil have vi skal se ud. Vi pynter os, sminker os og skaber en illusion, vi tror de vil have. Men har vi spurgt vores mand, hvad han egentlig vil have, hvis han skulle vælge? Joey Mo synger det også i en af hans sange: ”Smukkest på en søndag, i min T-shirt”. I kan godt fornemme hvor jeg vil hen, tror jeg. Et lille redskab I kan benytte jer af, uanset alder. Mænd elsker os også, når vi har gjort os frække, lækre og sprøde, men de elsker os også morgengrimme i pludderbukser og uden makeup. Længere er den ikke piger ?

Mr. Handy har delt seng med mig i 19 år, så han har set alle mine ansigter, fejl og skavanker og mindre heldige udfald, der er kommet med alderen. Han elsker mig stadig lige højt, og som han siger, ”Hvis ikke jeg kan elsker dig for den du er, så er jeg et fjols!” Vi kan bruge hele livet på, at jage det perfekte, men piger jeg er ked af at må sige det til jer, det kommer nok ikke til at ske. Brug tiden på noget fornuftigt i stedet. Lev livet!

YOLO – Lumre knus fra

Miss Robinson

HUSK: Du kan følge med hos vores allerskønneste Miss Robinson på siden: “Det Lumre Hjørne” ved at klikke lige her. 

Se Også