Studenterugen - Sexnovelle

udgivet:

Miss Lara: Frække historier fra studenterugen

Det er sommer, og studenterne blomstrer op på alle byens hjørner og kanter. Og gør sig klar til at kaste sig videre ud i livet, målrettede mod deres fremtid og store drømme. Men der er lige én ting, de skal have overstået, som det allerførste. Nemlig den berømte og berygtede studenteruge.

Jeg ved ikke med dig, men for mit vedkommende er en studenteruge direkte forbundet med druk plus udfordringer. Og ikke mindst en helvedes masse sex. Og mon ikke jeg har en lille fræk historie eller to til dig gemt i ærmet fra min egen studenteruge? Selvfølgelig har jeg det.

Huen på, bølger og bar røv

Du har sikkert allerede gættet dig til, at dette omhandler, hvordan jeg fik bølgen klippet ind i huen. Det er faktisk en sindssyg pinlig historie. Jeg var til studentergilde ved en af mine gamle kammerater. Og i løbet af aftenen lød det blandt pigerne, som en god idé, at vi alle skulle gå i samlet flok ned på stranden uden drengene og smide alt vores tøj selvfølgelig. Og så ellers bare springe ud i bølgen blå. Og som sagt, som gjort.

Frie fugle og totalt hæmningsløse, plaskede vi, som små badenymfer nøgne rundt i vandet i vores fede brandert. Og hvad sker der så?

Op over klitterne træder ca. 30 unge mænd fra festen, som marcherede meget målrettet ned mod os. Der lå vi så, 5 nøgne unge kvinder, kl. 4 om natten, pisse stive. Og svømmede rundt ude i det kolde vand, uden anelse om, hvordan vi nu skulle få fat i vores tøj, som lå oppe i strandkanten. Som du nok kan tænke dig til, var mulighederne ikke mange. Der var ingen vej uden om !LØB!

Vi dækkede os så meget til, som vi overhovedet kunne med hænderne. Og løb op mod stranden. Der var ikke meget der kunne skjules, så vi måtte finde os i at der ikke var noget overladt til tilfældighederne, da vi løb op imod de ca. 30 unge mænd, som stod og klappede, råbte og piftede af os, mens vi febrilsk fandt frem til vores tøj og koncentrerede os om at komme i det, i en helvedes fart.

Lyn i studenterhuen

Mellem dig og mig, kommer det nok ikke, som nogen overraskelse, at jeg også denne aften var rigtig godt tildugget i alkohol. Hvem er ikke det i studenterugen? Jeg var på det tidspunkt single. Hvilket ikke kunne passe bedre i den givende situation. Jeg havde festet i byen sammen med alle mine dejlige gymnasiekammerater det meste af natten igennem.

Og festen lakkede efterhånden stille og roligt mod sin slutning. Lige som jeg troede, at jeg skulle hjem alene, dukkede en gammel kending op, som jeg på et tidspunkt, havde været sammen med et par gange i byen.

EN RIGTIG FUCKBOY

En fyr, som jeg for længst havde afskrevet i mit hoved. Men som da han stod der, og så pisse lækker ud, var tanken om at jeg skulle hjem alene, pludselig ikke lige så spændende, som hvis han nu lige tog med engang. Og som den Fuckboy han var, skulle der heller ikke meget overtalelse til på den front. Da vi kom hjem kastede vi os straks over hinanden. Der var ingen tid at spilde.

Han flåede tøjet af mig, og nedlagte mig straks midt på mit stuegulv. Og så gik vi ellers bare igang. Som jeg lå der beruset af alle hans frække tricks. Kom jeg til at se op på mit stuebord, hvor jeg i farten havde henkastet min studenterhue.

Hvad gør man så? Jeg kunne ikke lade muligheden for at få lavet mit lyn i huen, gå min næse forbi. Nu var jeg jo nøgen, og han var der jo alligevel. WHY NOT. Jeg valgte til hans store overraskelse at afbryde ham midt i akten, og spurgte ham: “Hvad siger du til at jeg lige tager min studenterhue på, nu vi ligger her og knalder alligevel”.

Han stoppede op, og så på mig. Hvorefter han trak på skuldrene. Han rakte ud efter min hue. Og gav mig den på. Og ja, så fortsatte vi ellers. Jeg fik mit lyn, han fik et knald. Og sådan gik det ellers til. Lidt sjovt at tænke tilbage på den dag i dag. VILD UNGDOM!

Smid gerne en kommentar lige under indlægget, eller skriv en privat besked til mig på: ml@missgrey.dk, hvis du har noget på hjertet. Miss Lara ønsker dig tillykke med huen <3

Se Også