Miss Lara - Missgrey

udgivet:

Miss Lara: Hvad vil du gerne have mere af?

I denne uge er mit indlæg lidt anderledes, end det plejer at være. Jeg har efterhånden været blogger for Missgrey.dk et godt stykke tid. Hvilket jeg kan love dig for, at jeg langt fra er færdig med endnu.

Jeg elsker nemlig at skrive og tage emner op, som jeg enten ikke synes er blevet omdiskuteret nok, eller at skrive om ting, som ingen andre måske tør at belyse. Og jeg har mange flere indlæg i ærmet til dig.

Jeg er helt vild med, at mange af de emner, som jeg og de andre Miss Grey piger tager op, er vigtige emner, som både formår at skabe debat, eller til tider får dig til at trække på smilebåndet. Emner der nedbryder tabuer. Og som giver dig følelsen af, at du bestemt ikke er alene. Lige meget, hvad det end måtte handle om.

Når det så er sagt, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at sætte DIG lidt mere i fokus. Hvad vil du gerne have mere af?

Jeg blogger for din skyld. Derfor mener jeg også, at du bør have en hel del, at sige i denne sag. Der er intet emne, der er for stort eller for småt til, at jeg gerne tager det op. Sidder du måske med spørgsmål, du godt kunne tænke dig, at jeg svarede på? Spørgsmål, som enten omhandler mig, og mit liv personligt, eller leder du efter at få min vinkel på noget der sker/er sket igennem dit eget liv?

Er der et emne, som du føler, at jeg mangler at sætte i fokus. Ønsker du at dele dine frække, sjove, følsomme, oplysende, geniale historie med enten mig, eller de andre læsere “SÅ ER DET NU DU SKAL SLÅ TIL´´.

Det er mig fuldstændig ligemeget om du er ung, ældre, mand eller kvinde. Så længe du har noget på hjertet.

Garanti for anonymitet

Jeg respekterer selvfølgelig fuldt ud, hvis du ønsker at være anonym. Og tager jeg et emne/spørgsmål op på dine vegne, eller videregiver en personlig historie fra dit liv, så kommer der hverken navn, eller andet med i indlægget, der kan spores tilbage til dig.

Du er, som læser, drivkraften bag, at jeg ikke kan få nok af at skrive for Missgrey.dk. Og gladelig slår et nyt indlæg op på bloggen til dig, hver eneste uge. NU ER DET DIN TUR. Tak fordi du læser med.

Dette er din unikke mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på det, som jeg blogger om. Så smid gerne en kommentar lige under dette indlæg, eller kontakt mig helt privat på: ml@missgrey.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig. De kærligste hilsner fra

Miss Lara <3

P.S: Husk, at du også altid kan kontakte de andre Miss Grey piger med gode forslag og spørgsmål, hvis du ønsker forskellige vinkler på samme sag. Find deres mails i deres indlæg eller infobokse.

Se Også