Miss Grey og de Sociale Medier

0
588
Miss Grey sociale medier

Kære Læsere

Kan I heller ikke få nok af Miss Grey? Så er der flere muligheder for at holde sig opdateret med nye indlæg, følge med, mens vi bloggere arbejder, og få et “sneak peak” ind i vores personlige hverdag som sexbloggere.

Miss Grey er både på Facebook, Instragram og Snapchat! Hvordan finder du os?

Miss Grey elsker de Sociale Medier

Facebook

Missgrey har sin helt egen facebook side, hvor vi løbende opdaterer med sneak peaks på de nye indlæg! Find os ved at søge på Missgrey og synes godt om.

Pssst.. der sker ting og sager på vores facebook side snart..

Instagram

Få et godt grin i hverdagen og følg Miss Grey på insta! Søg på Missgreydk og tryk følg så er i godt igang!

Senere vil der komme insta-takeovers fra os sexbloggere, så i vil kunne følge endnu mere med!

Snapchat

Miss Grey har også snapchat! Find os ved at søge på “Missgreydk” og tryk bliv venner! Snapchat er din vej til en hurtig opdatering på nye indlæg, og samtidig kan du følge med i når vi sexbloggere er på events sammen!

Gå ind og find os – det kan kun blive frækkere og sjovere!

Much Love

Miss Vanilla

DEL
Tidligere artikelTilfældige knald og scoringer i byen
Næste artikelSådan arrangerer du en fræk Valentinsdag
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR