mærkelige

udgivet:

Min(e) sjoveste sex fuckups

Kære Læsere!

Velkommen til endnu en smækkerlækker temasøndag, med et tema der uden tvivl giver dig mavekramper af gentagende grineflip. Denne søndag får du nemlig vores sjoveste fuckups, når det kommer til sex!

Jeg har dog igennem tiden lavet en del uheldige ting, derfor har jeg samlet de sjoveste til dig. Jeg har allerede skrevet en del af mine sjoveste fuckups på woman.dk men har selvfølgelig gemt nogle til jer! Hvis du alligevel gerne vil læse dem på woman så klik her: Womans sexblog

Trekant med Mr. Bræk

Sex når du er fuld kan være en virkelig sjov oplevelse og en rigtig god måde at slippe dine hæmninger. Dog vil jeg råde dig til kun at holde dig til et alkoholindtag, som er moderat. Jeg derimod valgte at drikke mig skide fuld, få slæbt min kæreste med ind på et værelse – begynder at ride ham og kommer til at tømme al min indtagne alkohol ud over ham. Ikke noget han fandt specielt sexet. Han får skubbet mig ned og jeg falder i søvn med det samme. Vågner op til en ret muggen, dog kærlig, kæreste dagen efter.

Strip for familien

Huset er vores, det er nytår og jeg er lige blevet kærester med Mr. Teddy. Hanky panky er derfor det eneste der centrerer i vores hoveder. Vi løber nærmest hjem til huset efter den nytårsfest vi deltog i for at smide al tøjet i gangen og bolle midt på gulvet. Højt stønnende og med svingende patter rider jeg Mr. Teddy, da jeg åbner øjenene og må sige hej til familiens yngste medlem. Vi fik hurtigt stoppet den scene. Et par uger efter står jeg på Mr. Teddys værelse for at skifte tøj og idet jeg smider bh’en for at tage en anden på, dukker selv samme familiemedlem op – overvejede kort at betale for en psykolog til den stakkels pige.

Akavet sammenstød

Denne oplevelse er egentlig mest pinligt den dag idag at tænke tilbage på. Dengang jeg oplevede det var det egentlig ikke så slemt. Som I nok ved har jeg haft to forhold i mit liv, og begge disse filejser kommer fra samme årgang som jeg gik på efterskole. På efterskolen var jeg derfor sammen med min eks og vi havde ofte let skjult men alligevel afslørende knirkende sex i hans seng. Under en af disse omgange træder Mr. Teddy ind og tager os i akten. Nu er jeg efterfølgende jo kærester med Mr. Teddy, men hver gang jeg tænker tilbage på at han har set mig have sex med min ekskæreste, må jeg indrømme, at jeg krummer mine tæer en smule.

Derfor skal du skifte tøj efter sex

Faktisk har både Mr. Teddy og jeg oplevet fuckups, når det kommer til tøj efter sex. Ofte smider han nemlig ikke sine underbukser under sex, men trækker dem bare til siden, og dette resulterer i en ret stor snasket hvid plet foran, som når den tørrer er ret synlig. Dette glemmer han nogle gange og når han så går ud i resten af huset kun iført dem og en T-shirt – ja så er han afsløret foran resten af familien. Min oplevelse var dog med min ekskæreste. Efter jeg en mandag morgen skulle sige farvel til ham valgte jeg at give ham et lille afskeds handjob med på vejen, hvilket resulterede i at han kom i min hånd. Jeg smutter i skole, hvor jeg her møder en grinene flok venner der spørger til de hvide pletter foran på min jakke og på mit ærme. Ærligt, man kunne også godt lugte hvad det var…

Igen, hvis du efter at læse disse fuckups og hungrer efter mere så smut ind på: Womans sexblog og læs med!

Much Love

Miss Vanilla

Husk at du altid kan skrive til os bloggere på vores personlige mail, min er mv@missgrey.dk

Se Også