Mange i min omgangkreds kender mig nok som kvinden der ALTID er på kur. Altså den såkaldte evighedskur. Jeg har stort set forsøgt mig med alt, hvad der kan drives frem af kål-kure, suppe-kure, NUPO, dukan-kuren. Etcetera, etcetera. Og der er intet, der har virket.

Sikkert Ikke fordi det er nogle dårlige slankekure, men fordi jeg personligt har en rygrad som en regnorm. Jeg er altid kommet rigtig godt fra start, når jeg er startet på en ny kur. Men jeg har meget hurtigt mistet motivationen igen, og har givet op. MEN DET KOMMER IKKE TIL AT SKE DENNE GANG!

Matematik-kuren

Denne kur er en kur, som i sin enkelthed går ud på, at du IKKE spiser mere end hvad du kan nå at forbrænde. Kuren er forholdsvis ny på markedet. Og er opfundet af Jakob Stoustrup, som er professor på Aalborg universitet. Det er en matematisk. Og gennemtænkt slankekur, som Professor Jakob Stoustrup har afprøvet på egen krop. OG DEN VIRKER

Der er intet hokuspokus over denne kur. Tværtimod, så ligger der en videnskabelig og matematisk forklaring bag. Hvis du følger metoden/kuren til punkt og prikke, så er der garanti for dit ønskede vægttab.

Jeg tror at grunden til at denne kur passer perfekt til mig, simpelthen er fordi, at jeg som sådan kan spise lige hvad jeg har lyst til. Det er klart, at hvis du udelukkende spiser chokolade, så virker den ikke efter hensigten. (Hvilken kur ville gøre det). Men der er plads til ganske almindeligt, sund mad. Og plads til lidt til den søde tand, hvis lysten skulle indtræffe i ny og næ.

Kuren er sådan indrettet, at du selv kan bestemme via et regneark, hvor meget du gerne vil tabe dig, og hvor hurtigt du gerne vil have det til at gå.

Det handler om at få en fornuftig tilgang til det du fylder din krop med. Og det har jeg virkelig lært ved at følge denne kur. Jeg er fundet ud af, hvor meget mad min krop i virkeligheden har behov for. Og samtidig hvor meget mad den IKKE har behov for.

Du kan læse en masse om kuren bare ved at gå ind på Google og søge på: Matematik kuren. Ellers findes der også en gruppe på Facebook ved navn: “Matematikkuren”. Her finder du god inspiration, videoer, regneark mm.

HUSK! Du er aldrig en taber før du giver op…

For mig er der ikke noget værre i verden end det at være skuffet over mig selv. Og når man som jeg har kæmpet i så mange år for at få kastet et par tunge kilo af sig, så har skuffelserne virkelig været mange. Hvis du selv har forsøgt dig med slankekure, som gang på gang er gået i vasken, så kender du helt sikkert også til denne følelse.

Du har virkelig taget dig sammen. Du er gået “All-in” på din nye vidunderkur. Og har tabt de første par kilo. Det kører bare for dig.

Og så sker det, der ikke må ske. DU FALDER I. Din krop giver efter. Og du befinder dig pludselig i et øjeblik, hvor du mæsker dig i chips og søde sager, som fik du aldrig noget at spise igen. Det føles rigtig godt de første 10 til 15 min. Men når festen så er forbi, og chipsposen er tom, så falder hammeren. Skuffelsen over dig selv indtræffer. Og du bliver ked af det.

Jeg er hverken kostvejleder eller fitnessinstruktør, men jeg tror at det handler om at finde den kur, som passer perfekt til dig. Før det for alvor kan lykkedes. Det er i hvert fald min personlige erfaring. Jeg har fundet min. Jeg har nu tabt mig 6 kg. på én måned. Og har tænkt mig at fortsætte.

For første gang holder jeg fast og tror på mig selv. Det gør mig simpelthen så glad! Derfor har jeg heller ikke kunne lade være med at dele dette med dig. For tænk engang, hvis denne kur også kunne gøre en forskel for netop dit vægttab og måske føre til en ny livsstil. For det skulle jo gerne holde på sigt, og gøre dig gladere i egen krop.

Skriv gerne en kommentar lige under dette indlæg – eller kontakt mig på: ml@missgrey.dk, hvis du har noget på hjertet. De kærligste hilsner fra Miss Lara <3

EFTERLAD ET SVAR