Missgrey Miss Lara

udgivet:

Min mørkeste sexfantasi

Jeg tror at vi alle sammen har hver vores lille frække fantasi, som vi måske holder lidt i det skjulte. Nogle af vores fantasier er måske vildere end andre, og du ved ikke helt om du bør udleve den eller ej. Hvem skulle du gøre det med, hvordan får du det lige arrangeret og ville du i så fald have nosser nok til at udleve din fantasi, når det endelig kommer til stykket? Dette har jeg selv tænkt på rigtig mange gange, når jeg har ligget og fantaseret alene i min seng. Nogle af mine egne fantasier har jeg allerede udlevet, og så er der helt andre, og meget mørke fantasier, som endnu ikke har set dagens lys og som måske aldrig kommer til det.

Her er min MØRKESTE sexfantasi

Jeg fantaserer om at blive lagt op på et bord med bind for øjnene, et sted og i et rum som jeg ikke kender. Men her kan alt ske. Mens jeg ligger på bordet kommer der en mand ind, og begynder at røre ved mig på den helt rigtige måde. Jeg kan selvfølgelig intet se, og mens vi ligger der, går døren op og endnu en mand kommer ind for at tilslutte sig festen og sådan bliver det ved til der til sidst er omkring 5 store og flotte lækre mænd, som udelukkende har fokus på mig og min nydelse. Jeg kan mærke deres hænder over det hele og berøringen bevæger sig længere mod alle mine intime områder på min krop. De er rigtig frække med mig og kan mærke på mig selv, at jeg næsten ikke kan holde mig tilbage, men det bliver jeg nødt til. For de holder mig fast på bordet og jeg har ingen mulighed for at slippe fri selvom at jeg ville. De 5 mænd har godt ved mig og hjælpes ad med at placere mig i den rigtige position, imens deres hænder stadig er over hele min krop og opvarmer mig og gør mig klar til det som der skal til at ske. En af mændene tager det første initiativ til at trænge op i mig med hans store pik og kan mærke hvordan tilfredsstillelsen strømmer gennem min krop, og han tager mig hårdt mens de andre mænd hjælper til på siden. Når den første mand er færdig kommer der en ny en til, og sådan skiftes de hele vejen igennem, imens jeg bare ligger der og ikke har andet valg end bare at tage imod.

Så ja min frækkeste og mørkeste sexfantasi omhandler den helt vilde omgang “gang bang”, helt som de gør det i pornofilm. Jeg elsker at blive domineret, så hvorfor ikke blive det af 5 lækre mænd på sammen tid. Men for at være helt ærlig så ved jeg faktisk ikke om jeg ville gøre det, hvis jeg endelig fik muligheden og tror det ville være sindssygt grænseoverskridende. Men hvem ved, måske får jeg muligheden en dag og så tager jeg den der fra.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også