Kære læsere!

Jeg håber inderligt, at I derude ikke har haft en ligeså lang og turbulent weekend som jeg: Fyldt med vasketøj, arbejde og sure pligter samt ømme fødder. Så lørdagens indlæg nåede desværre ikke op på Missgrey. Men jeg lover dig derfor et super interessant indlæg denne tirsdag!

På denne lettere grå morgen, tager jeg et lille tabu op fra mandeskuffen. Nemlig en ting de, fleste mænd foretrækker ikke at snakke om. Og hvis kortene endeligt kommer på bordet, er det kun fordi de stoler utroligt meget på dig. (Der er selvfølgelig også mange mænd, der er ligeglade – og hvor er de seje!). Men det kan være svært at være ligeglad, og vi som mennesker, har bare en tendens til at tænke lidt for meget over, hvad andre mennesker tænker (og siger) om os.

LÆS OGSÅ: Mænd og analsex – hvorfor ikke?

Han vil bolles i røven med en strap-on?

Mjah.. Overskriften taler vel ret meget for sig selv. For det var dette fænomen, jeg blev præsenteret for midt i en elskovsakt. Man kan roligt sige, jeg tabte kæben. Eller at min fjappe nærmede sig en “Ørkenlignende” tilstand. Ikke fordi, nu hvor jeg tænker over det, at det er så utiltalende. Men det var tabet på min kæreste Mr. Teddys mandighed, der forskrækkede mig. Med ét blev han pludseligt lidt mindre mand i mine øjne – og sikke noget sludder at tænke!

Jeg blev faktisk pænt mopset på mig selv over denne tankegang. Jeg som ellers påstår at være så seksuelt frisindet. Men jeg tænker, at mange af os har prøvet det med at fortryde sin første tankegang. Og at ofte så er det slet ikke sådan, man har det!

Så ja… Hvis Mr. Teddy vil bolles i røven med en strap-on, og dette er hans fantasi, er jeg villig til at imødekomme dette. Jeg kan dog stadig ikke finde ud af, om jeg synes det er tiltalende eller ej. Men jeg ved, hvor svært det var for ham at fortælle mig om dette, og at han faktisk var lidt pinligt berørt. Skal man nu være pinligt berørte over for sine seksuelle fantasier? Og så overfor ens egen kæreste?

Tænder jeg stadig på ham?

Man kan sige, at noget af det jeg tænder allermest på, er når en mand udviser dominans og mandighed. Og af en mystisk årsag, så hænger det bare ikke sammen med den udvalgte seance. Hvorfor er det, at vi putter vores mænd, eller for den sags skyld os selv, ned i nogle seksuelle kasser? Og hvis vi afviger fra dette, er der pludseligt noget, der ikke stemmer overens?

Jeg kæmper stadig lidt med at vænne mig til tanken om at kneppe Mr. Teddy med en strap-on. De seksuelle tabuer og roller sidder bare for dybt i mig. Manden knepper – og kvinden modtager. (Ja okay, skåret ned i pap – det er selvfølgelig ikke sådan det helt skal ses). Men i bund og grund, er man vant til, at det er manden, der ligger pustende og stønnende oven på en mens han pumper derudaf.

Jeg ved da udemærket, hvor svært det kan være at ride en cowgirl. Pludseligt er det dig der er i fokus. Det er dig, der skal præstere og skabe nydelse og præstationsangsten træder ind. Kære mænd. Jeg forstår lidt af, hvordan det må være for jer – og følelsen af at I skal gøre det godt i sengen.

Så hvornår er en mand “mandig” og hvornår er han “umandig”? Skriv gerne en kommentar nedenunder om, hvornår du finder DIN mand allermest mandig! Eller smid en mail på: mv@missgrey.dk

Håber I alle har en dejlig tirsdag derude, og at jeg fik sat lidt tanker igang.

Much Love

Miss Vanilla

DEL
Tidligere artikelHer kommer der en update fra Miss Felicity
Næste artikelMiss Fox: “Sådan kommer jeg videre efter en forbudt eks”
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR