Slut fred med din krop

udgivet:

Min hyldest af de kvindelige former

Denne uges indlæg fra mig, bliver kort men godt. Jeg har længe haft en lille hyldest på sinde i forhold til den måde, skønhedsidealerne til den perfekte kvindekrop, har udviklet sig på gennem de seneste år. Så her får du den.

Jeg elsker den måde skønhedsidealerne over den seneste tid har udviklet sig på. Jeg synes det er fuldstændig fantastisk, at du, som kvinde, ikke absolut skal være tynd som en pind. Men at der bliver mere og mere plads til også at være en kvinde med både former, eller muskler.

Ikke ment på den måde, at det ikke længere er smukt også at være tynd og slank. For det er det helt bestemt. Det er bare som om, at modebranchen og vores generelle forhold til den ideelle kvindekrop favner bredere end den gjorde før i tiden. Hvilket bare er mega sejt.

Hyldest af de kvindelige former: Skønhed kommer i mange former

Jeg tror, at der er rigtig mange unge kvinder, der gennem tiden har følt, at de skulle løbe rigtig rigtig stærkt for at opnå det uopnåelige. Sådan har jeg i hvert fald selv haft det på et tidspunkt. Det har været, som om at der førhen kun har været én rigtig måde at se ud på, for at du kunne blive betegnet som den perfekte kvinde.

Men sådan er det ikke længere. Langt om længe bliver der mere og mere plads til, at du som kvinde kan udfolde dig fuldstændig i den figur, som du lyster.

Kvindekroppen er fantastisk. Og det glæder mig, at der nu er plads til de store bryster og svulmende, gyngende bagdele. Og at der er plads til de muskuløse og stærke kvinder, som efterhånden kan løfte mere end mændene nede i fitness… (beklager drenge).

Bliver vi kvinder nogensinde fuldstændig tilfredse?

Jeg tvivler. Men i og med at hele opfattelsen af, hvordan en smuk, feminin og perfekt kvindekrop skal se ud, så bliver det lettere for dig, som kvinde, at hvile i den naturlige krop, du er blevet tildelt fra naturens side. Grundet det faktum, at det hele ikke kun går ud på at være så tynd, som overhovedet muligt.

Men at du nu har mulighed for at udnytte og fremhæve det du elsker allermest ved dig selv. Og stadig være med på moden i forhold til skønhedsidealerne. For hvad end vi vil stå ved det eller ej, så spejler mange unge kvinder sig i det de ser på enten de sociale medier, i TV eller i bladene. Så væk med det – og ind med, at forskellighed er naturligt.

Jeg synes vi er på vej i den rigtige retning. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar under dette indlæg, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk.

De kærligste hilsner fra Miss Lara <3

Se Også