Desperationen og ensomheden tager over

udgivet:

Min første sexskade

Miss Teaser: Min første sexskade

Miss Teaser er gæsteblogger på Sexskolen by Miss Grey, da hun har en helt særlig vinkel på sex. Miss Teaser er i et forhold med bæstet, som hun elsker, til trods for navnet. Miss Teaser elsker ikke sex i sig selv, men fantasien om sex og selve forspillet. Pik ud og ind er ikke noget for Miss Teaser. Læs med i hendes blogindlæg, hvor hun fortæller om sine fantasier, følsomhed, kontrol og når hun leger med bæstet, som hun driver rundt i manegen.

Hvordan får man en sexskade?

Jeg har et i stykke tid gået og tænkt på, hvad mit blogindlæg skulle handle om. Jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg vil dele min første og nuværende eneste sexskade med jer. I dette indlæg, vil bæstet være nævnt som T, da det passer bedre i den her sammenhæng. Here goes…

Det var en dejlig sommerdag, jeg havde taget en dyne med ud på trampolinen og lå og hørte musik og nød solen varme min halvnøgne krop. Jeg kunne høre at T kørte ind i indkørslen. Tidligere havde jeg skrevet til ham, at jeg lå ude i haven på trampolinen let påklædt, så han havde noget at se frem til når han kom hjem.

T kom ud til mig og lagde sig tæt ind til mig og begyndte at kysse mig. Vi lå længe i solens varme og kyssede og rørte hinanden uden på tøjet. Mine tanker kørte rundt: ”Kan vi gøre det her så åbent? Hvad med naboerne?”. T begyndte at tage på mine bryster imens han kyssede mig. Jeg blev mere og mere tændt og lod T røre ved min våde fisse. T gav mig finger imens han snavede mig. Jeg stønnede og lod ham tage mine trusser af og ligge dynen over mig, så jeg ikke lå helt blottet. I mellemtiden havde jeg trukket hans bukser af og lå og gav ham handjob, da jeg var godt våd trængte han op i min våde fisse og kneppede mig.

Det gik helt fint til at starte med. Men ja, jeg ved ikke, rytmen med trampolinens bevægelser og vores, svingede ikke så godt sammen. Så på et tidspunkt ramte han MEGET forkert. Jeg stoppede det hele og lagde mig først om på siden og lå og prøvede at komme til mig selv, men da det ikke lykkedes, løb jeg grædende ud på badeværelset. Jeg kan huske at jeg faktisk nærmest skreg, fordi jeg gik i chok over, at jeg åbenbart begyndte at bløde så meget ud af fissen. T kom hen til badeværelsesdøren og ville selvfølgelig gerne ind og trøste mig.”

Stof til eftertanke:

Hvis jeg nogensinde skal dyrke sex på en trampolin igen, skal det gøres forsigtigt og begge parter skal være opmærksomme på de forskellige rytmer.

Over and Out,

Miss teaser

Se Også