Missgrey Miss Lara

udgivet:

Min første gang med sex

Når man er en ung pige, lige som jeg var, betyder den første gang, man skal have sex, bare rigtig meget. Det gjorde det i hvert fald for mig.  Jeg kan huske, at jeg havde den her helt perfekte forestilling om det her meget romantiske og intense kærligheds-samleje og var fast besluttet på at min mødom ikke skulle gives væk til hvem som helst. Det var en rigtig stor ting for mig, som betød meget og jeg var fast besluttet på, at det aldrig var noget jeg ville komme til at glemme eller fortryde nogensinde igen.

Jeg var lige startet i 8 klasse på en helt ny skole. Det var en meget større skole end den jeg var kommet fra – og med mange flere flotte drenge, hvilket man er meget opmærksom på i en alder af 14 år. Jeg kan huske, at jeg var vildt imponeret over de lidt ældre fyre fra 10. klasse af, som jo selvfølgelig havde deres dengang meget imponerende scootere og var rigtig seje. Ung som jeg var, faldt jeg selvfølgelig hurtigt for en af dem, nemlig Nr. One. Han var en ganske almindelig, sød og rar fyr, som også bare var vildt forelsket i mig og som behandlede mig rigtig godt. Så der var ingen tvivl om, at vi skulle være kærester og blev det selvfølgelig lige med det samme.

Det kunne ikke gøres bedre…

Nr. One og jeg havde på det tidspunkt været sammen i et halv år, og havde efterhånden udforsket hinanden på forskellige måder rent seksuelt. Vi havde talt meget om det, og var enige om, at vi snart skulle tage skridtet videre. Vi aftalte derfor en aften hjemme ved mig, hvor jeg vidste at mine forældre ikke var hjemme. Nr. One mødte trofast op på sin scooter. Det hele virkede meget naturligt, og jeg kan huske, at jeg følte mig helt klar og var sikker på, at det skulle være ham der fik lov til at løbe med min mødom. Jeg tror at grunden til at jeg var så afslappet omkring det var nok at han for det første var verdens sødeste fyr, og så var det også hans første gang så vi var nye sammen, kunne prøve os frem og have det sjovt med det.

Vi slukkede lyset inde på mit værelse og tændte en masse stearinlys så det blev rigtig romantisk. Vi lagde os ned i sengen og startede med at holde om hinanden, imens vi så dybt ind i hinandens øjne. Som vi lå der nøgne og kærtegnende, spurgte han mig om vi ikke skulle prøve at gå i krig, hvortil jeg med det samme svarede JA. Han kravlede op oven på mig og startede med at kysse mig over det hele. Jeg var rolig og afslappet, så da han spurgte om han måtte prøve, var jeg også selv helt klar på det der skulle ske og lod ham kort efter trænge stille op i mig. Jeg havde hørt en masse skræk historier om at det både ville gøre rigtig ondt og bløde ud over det hele (det var ikke helt nemt for Miss Vanilla)… Men kan huske at jeg faktisk tænkte: “Var det bare det”. Vi lå der længe, imens vi afprøvede forskellige måder at gøre det på og kommunikerede omkring, hvad der var godt og hvad der ikke var. Jeg havde regnet med at sex ville give den her fantastiske følelse, som ville få mig til at skrige som pigerne i pornofilmene gjorde det. Men faktisk føltes det meget neutralt – hverken godt eller dårligt – og det var først efterfølgende, da vi havde prøvet det et par gange, at jeg virkelig kunne mærke hvor dejligt og fantastisk sex var og begyndte at nyde det helt rigtigt.

Vælg den helt rigtige

Nr. One var en fantastisk fyr og jeg vil aldrig fortryde, at det var ham jeg gav det til. Jeg er så taknemmelig over, at han var med til at gøre min første gang med sex til noget rigtig smukt og uforglemmeligt. Jeg mødte ham mange år efter i byen, hvor han faktisk kom over til mig og sagde at han var rigtig stolt over at det lige netop var mig han var sammen med første gang imens vi gav hinanden en kæmpe krammer. Selvom at vi den dag i dag er hver vores sted i livet, bliver jeg stadig rigtig glad, hvis jeg hurtigt møder ham da han er et menneske, der betyder meget for mig. Jeg glemmer aldrig min første gang.

Hvis jeg skal give et godt råd til de unge piger derude, som står overfor at skulle have sex for første gang, så vælg den fyr I vil gøre det med meget nøje. Lad det ikke bare blive noget der skal overstås, men gå op i det og find den helt rigtige. For I kommer til at huske jeres første gang resten af jeres liv.

Miss Lara

Se Også