Må jeg byde på en omgang kaffe med gummi

udgivet:

Må jeg byde på en omgang kaffe med gummi?

Hos Missgrey PLUS kan du læse reportager fra Danskernes sexliv. Mange af vores reportager er historier, som vi selv støver op, mails til Redaktionen eller anonyme indsendelser fra vores Facebookgruppe: “Danskerne Under Dynen”. Bliv selv medlem af vores Facebookgruppe HER.

Denne historie er indsendt af en anonym, 35-årig kvinde.

Som ledig bliver man tilbudt CV og ansøgningskurser. På et sådan møde, var jeg så heldig at møde en vinterfyret håndværker, som kunne lune den kolde vinter og få foråret til at stå i flor.

2 uger med et kursus indenfor CV og ansøgningsskrivning med mødepligt (dybt kedeligt). Men det skulle være godt at netværke med de øvrige deltagere på holdet. Da man aldrig ved hvem man kan møde på sådan et kursus, valgte jeg at tage en tætsiddende bodystocking på, en højtaljet nederdel, strømpebukser og lange støvler.

Da jeg sad og skimtede ud over de andre borde, og så alle de andre, som også følte sig lidt håbløse, var der en herre ved det bord skråt overfor mig, som bestemt fik alle mine sanser til at ringe.

Vi skulle selvfølgelig alle sammen rejse os op, og fortælle, hvad vi hed og hvad vi tidligere havde beskæftiget os med, så mine øre var ekstra på vagt, da han rejste sig op i sin 1,85 meters højde.

Minsandten om ikke han var murer, som blot var vinterfyret og havde job igen, når det blev forår. Jeg gjorde mit bedste for at fange hans opmærksomhed i alle 3 timer. Kørte min kuglepind rundt på mine læber med fast øjenkontakt, rejste mig midt i lokalet og hentede kaffe, mens mine hofter vuggede fra side til side. Sendte såmænd også et gavtyv blink, som gerne skulle signalere, at han var en frækkert og jeg ville have ham.

I dag var heldigvis kort, og da jeg var påklædt til lir, gik jeg over til ham og helt roligt spurgte jeg:

”Må jeg byde på en omgang kaffe med gummi?”

Vores øjne mødtes, han smilede og hviskede i mit øre: ”Jeg har fået nok kaffe, skal vi gå direkte til gummiet?”. Jeg rømmede og mine kinder blussede. Pludselig forsvandt hele min selvsikkerhed og jeg forvandlede mig til en skolepige, som skulle til at have sit første kindkys.

Jeg sendte ham adressen over sms, og han ville komme, så snart han havde købt gummi.

Heldigvis bor jeg på et landsted, så døren kunne jeg lade stå på klem og begynde at onanere, blive varm i kroppen til han kom og hjalp mig med resten.

Der gik ikke længe før jeg hørte en bil i indkørslen, og skridt som nærmede sig døren. En strøgtanke slog mig; bare det ikke er pakkeposten, for ellers får han eller hun sig da en på opleveren.

Men det var min murer, som stille trådte ind af døren, låste den op, og stillede sig henkastet op ad dørkarmen. Jeg kiggede på ham og fortsatte med at onanere og småstønne, hvortil han sagde: ”Kæft hvor er du fræk”.

Han gik over til mig med en voksende bule i buksen. Jeg spurgte ham om det er rigtigt, hvad man siger om håndværkere? Han spurgte om, hvad det er man siger, hvortil jeg svarer; at de er gode til at arbejde med deres hænder. Han svarede at de var endnu bedre til at bruge tungen.

Han lagde sig på knæ og slikkede mig stille og siden helt sultent. Hans grove murerhænder gik på opdagelse over hele min krop, og jeg var ved at blive sindssyg over, hvor pirrende det var uden han trængte ind i mig.

Han tog kondomet på og hviskede: ”Du var vildt lækker med din flirten under kurset”. Hvad kan jeg sige? Når jeg ser noget jeg gerne vil have, så tager jeg det gerne, svarede jeg. “Så tag denne,” var hans respons og med et blidt stød fyldte han mig ud. En stor og stærk håndværker, tager mig sidelæns og kan dirty talk – jeg havde vist lige skudt papegøjen! Inden længe satte jeg mig på ham og kom hårdt med hans meget faste greb om min røv. Han tog mig hårdt bagfra og faldt sammen over mig.

Vi lå og nussede og kom til hægterne, så gik han på knæ igen. Kan du igen, spurgte jeg vidst lidt for målløs. Hans respons var, at det kan du dælme tro min tøs. Og inden længe lå jeg henlagt i en fornyet omgang nydelse og orgasmer omend en god præstærende håndværker med hænder så store som muresten, som blev ved med at berøre mig.

Efter 3 timer med masser af sjov og nydelse, kørte han hjem.

Næste dag, var han ikke at finde på kurset, da han var blevet fritaget fra kurset, da han om 2 uger skulle starte i job. Jeg skrev ikke til ham, men tænkte, hvis de 3 timer var det vi fik, så er det de bedste 3 timer, jeg har haft på en grå og kedelig mandag længe.

Skæbnen ville det dog anerledes, for min håndværker, skulle gå på et byggeprojekt i 2 måneder ved min nabo. Da jeg en morgen skulle ud og handle, helt uvasket og med håret i en kedelig knold, stod han lige på den anden side af hegnet og jeg tabte ører, næse og mund.

Hilste pænt på naboen, som var ved at instruere dem i projektet. Hviskende spurgte jeg om han ville have kaffe til frokost? Han lænede sig frem med et skævt smil og spurgte om vi ikke skulle springe kaffen over og gå til gummiet? Igen rømmede jeg vildt.

Ved frokosttid stod døren på klem og jeg iførte mig en gennemsigtig morgenkåbe.

Han kom ind og holdt om mig længe og snakkede helt roligt om, at hans kone er i overgangsalderen og har et ret stressende job, så der går måneder imellem sex, så hvis vi blot kan holde dette til ren sex, så er jeg med. Men følelser skal vi ikke have med. Jeg nikkede, og måtte indrømme, at jeg selv var i et åbent forhold, men havde ingen intentioner om at forlade mand og børn.

Alt i alt blev det til et forår med en masse sex, dog ikke hver dag, for projektet havde også en deadline og med kun 30 min frokost, er det begrænset, hvor meget forspil vi kunne nå. Men ingen dage var ens, når vi kastede os grådigt over hinanden, og jeg tror ikke han har oplevet en kvinde tage så meget initiativ, legetøj, rekvisitter eller rollespil så meget i brug som jeg gjorde.

Jeg fik en håndværker med store hænder og lemmer som virkelig forstår sig på en kvinde.

Et CV og ansøgningskursus på et jobcenter, kan altså være inspirerende på så mange andre punkter.

Se Også