Lav mand og stor diller? Derfor hænger det sammen!

0
1136

Jeg ved ikke med jer? Men jeg har en teori. Og jeg har ikke kun en teori fordi jeg har fået en fiks idé. Nej, jeg mener faktisk, at jeg har en teori, som jeg har oplevet passer i virkelighedens verden. Hvis du har læst mine tidligere blogindlæg, kære læser, så ved du nok også, at jeg ikke gider knalde med en fyr, hvis han har en lille diller. Sådan er det bare. Jeg får intet ud af det og jeg gider ikke spilde min tid. Så selvom fyren er den sødeste i verden, så siger det mig langt fra noget, hvis ikke han kan fylde mig ud på den helt rigtige måde. Derfor har jeg efterhånden gjort en kunst ud af at finde ud af, hvilke mænd, som har en stor diller. Og her kommer min teori.

Lave mænd har STORE vedhæng

Efter mange forskellige afprøvelser, kan jeg idag se, at jeg har en enkelt teori, som plejer at holde stik. Lave mænd har en STOR diller. Jeg ved ikke hvorfor eller om jeg bare har ramt Jackpot med mine scoringer, men de mænd, som er lidt lavere end gennemsnittet, og som jeg har været sammen med, er rimelig godt udrustet. Og her snakker jeg ikke om små spinkle mænd. Nej, de må gerne se lidt kompakte og trænede ud. Jeg dater i øjeblikket Mr. Perfect som jeg må sige er i en liga helt for sig, når det kommer til størrelsen på hans vedhæng. Vi er to super liderlige og sexlystende personer, som bare ikke kan få nok af vild sex, fantasier og udfordringer. Faktisk er han en af de mest sexlystende mænd, jeg nogenside har mødt, hvilket virkelig passer godt til mig. Udover at han virkelig ved hvordan han skal tage mig, så har han også en kæmpe stor en og  holder virkelig længe, hvilket jo er drømmescenariet for mig. Det eneste problem der er i det, er at jeg efter et samleje med ham er helt brugt op og ødelagt forneden, og derpå nødt til at holde mindst en dags pause, før jeg er klar igen. Men et eller andet sted så er det, det hele værd. Hvem gider os at ligge med en ostereje frem for det ultimative macho bæst?

Miss Lara,

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here