fræk-læserhistorie-min-første-gang-og-dirty-dancing

udgivet:

The Dark Side of Mr. Grey og swingerklub

Hmm, jeg var sgu lidt små-nervøs, da jeg skulle møde min date for første gang. Vi havde allerede nået at smådiskutere, friende, unfriende og friende hinanden igen på Facebook. Normalt ville jeg aldrig have fortalt en fyr, jeg ikke engang havde mødt, om mit ønske om at komme i swingerklub eller sende nøgenbilleder til ham. Han fik dog på magisk vis, via samtlige telefonsamtaler, skubbet mig langt ud over mine egne grænser, fordi jeg ikke ville fremstå som en tør kiks. Der var en gnist i hans stemme, han var direkte og lækker –  ihvertfald på de billeder han havde sendt. Jeg valgte derfor at trække mødet et par uger. Udelukkende, så jeg liiige kunne være ekstra sund og træne ekstremt, så jeg var lækker for HAM; min Mr. Grey!

Forført som kun på film

Han kom en sen fredag aften, gav mig et knus og kys på kinden; man er vel gentleman. Vi gik ind i min lejlighed. Så snart vi kom ind, tog han fat i mig og sagde: ”Vi har vist ikke fået sagt ordentlig hej”, hvorefter han kyssede mig. “Omme-num” – en mand, der ikke var bange for at tage initiativ og som herefter sagde: ”Hvis man ser noget, man godt kan lide, så skal man gå efter det”. ”Hihihi jaa, det kan du da have ret i” -Dette var mit ret kiksede og selvforlegne svar. Han lynede min kjole ned og smed mig på min sofa – Øøh, undskyld, hvad var det nu liiige du hed? (min ironiske indre stemme; jeg havde lige mødt manden og nu stod jeg sgu allerede dér, splitterravende). Han gik ned på mig; jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Det var svært at slå hovedet fra, når jeg knap nåede at registrere, at han var kommet med ind i min lejlighed. Nu lå jeg så der med spredte ben og stønnede, på måske knap så overbevisende en måde, som jeg havde lært fra diverse pornofilm – ”Det må vel være sådan han vil have det?”. Han kom op igen, kyssede mig og bagefter kneppede han mig hårdt, præcis som jeg kan lide det! (Jeg bliver sgu helt liderlig bare ved at genfortælle det!)

Knust hjerte; som kun Mister Grey kan

Vi delte bagefter en flaske vin; ja præcis den omvendte rækkefølge af, hvordan dates normalt foregår. Da han var gået hjem (Grey blev selvfølgelig ikke og sov), kiggede jeg mig selv i spejlet og kunne se en lalleglad kvinde stå der og være helt i chok og paf over, hvad der var sket. Men som samtidig tog sig til maven og ikke kunne forstå, hvor alle de sommerfugle pludselig kom fra <3
Vi mødtes igen en uge efter. Noget føltes dog ikke rigtigt, jeg havde en dårlig mavefornemmelse. Dette fortalte jeg ham. Han sagde, at det var der ingen grund til: ”Jeg skal nok passe på dig min skat”. Årrh, kliché, men den sætning fucking virkede! Den gjorde mig blød i knæene og sårbar nok til at åbne mit hjerte, hvilket jeg sjældent gør. Jeg begyndte jo allerede at fantasere om at flytte sammen, rejsen verden rundt sammen og alt dét, vi kvinder nu engang hurtigt kommer til at fantasere om. Ugen efter havde vi igen en aftale. Da tiden nærmede sig til at han skulle komme, ringende jeg til ham. Men han tog den ikke. Min lørdag aften endte derfor i stedet på sofaen med en alt for stor dynge slik til at dulme mine følelser. Jeg hørte aldrig fra ham igen.
Med mit hjerte slået itu glemmer jeg ham sent, og han “haunter” stadig mit hoved den dag i dag. Fejlen er min egen for at lukke ham ind; men tak Mr. Grey for at jeg blev opmærksom på røvhuller som dig og for at jeg forhåbentlig aldrig lader nogen narre mit skrøbelige hjerte igen!

En Læser

Se Også