Mødet med ham på min stambar

udgivet:

Læserhistorie: Mødet med ham på min stambar

Mit møde med ham – en ældre mand – på min stambar

Jeg var I byen med mine veninder. Vi er sådan et femkløver, som altid tager ud sammen. Denne sommer har jeg været på Rhodos og der fik jeg mere sol end hvad godt var. Men uanset hvad så har det i det mindste medført, at jeg er blevet lækker sommerbrun. Så den aften vi tog ud alle fem, der følte jeg mig virkelig lækker med mine brune stænger og ekstra lyse hår. Vi tager på vores stambar (hvor man også kan danse) og der går ikke længe, før han får øje på mig. Og han er ikke helt ung. Normalt så dater jeg ikke “ældre” mænd. Men jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve. Han kom nemlig over til mig konstant og købte faktisk drinks til os alle fem. Lige indtil min veninde, S, skubbede os let og elegant hen i et hjørne for os selv. Det gør hun altid, sådan noget med at sætte folk op.. Og han er virkelig inspirerende at snakke med. Desuden har han også store hænder, som han let lægger bag min ryg flere gange. At han er 15 år ældre end mig kan jeg på en eller anden måde godt lægge fra mig lige den aften. Det ender med at han spørger om vi ikke skal finde et mere privat sted? Mine veninder står bare og hujer og det betyder “KOM AFSTED”.

Så vi tager videre i nattelivet og ender på en anden (meget finere) bar, hvor han åbenbart kender en del. Og folk der er også ældre. Det bliver virkelig den bedste aften ever. Vi snakker hele natten og får natmad sammen i et baglokale, hvor han også ender med at kysse mig. Det hele ender dog med, at han fortæller, at han er gift (what!!?), hvorefter jeg blot tænker, at så må jeg hellere få knaldet ham inden det ender med, at han ikke kan ses igen. Så i selvsamme baglokale tager han mig hårdt bagfra imens han nuser min nakke. Vi skal ikke ses igen – men jeg kan kun sige til alle jer som læser med, at det er værd at “prøve” en ældre herre.

En Læser

Se Også