SEXHISTORIE:: LIDERLIGHED OG DEN STORE KÆRLIGHED

udgivet:

Liderlighed og den store kærlighed

Den sværeste kombination af alle: Liderlighed og kærlighed

Det tog lidt tid. Men nu har jeg taget modet til at skrive et læserbrev. Here goes. Jeg prøver at huske tilbage! Jeg savner ham. Mr X. Jeg savner hans duft. Jeg savner den måde, han fik mig til at føle på. Jeg var noget specielt i hans øjne. Jeg husker stadig den første aften, hvor vi mødtes i min hjemby. Jeg var ikke særlig beruset. Det var han til gengæld. Han var faktisk meget, meget fuld. Det var en af de aftener, hvor jeg bare var i mit es. Jeg havde det fantastisk med mig selv. Det var mig, der styrede det og jeg følte ikke at jeg målte og bedømte mine tanker om mig selv. Jeg tænkte ikke over, hvem der kunne lide mig, men jeg tænkte over, hvad jeg synes var spændende. Og hvem jeg ville snakke med. Signe var med mig den aften. Det var virkelig skønt. Vi er vist gode til at være ude sammen. Vi behøver ikke stå og holde hinanden i hånden ved baren eller sidde med benene over kors og vente på, at et stykke mandfolk kommer forbi. Vi gør selv. Vi handler selv.

Første møde i baren. Ikke helt så perfekt alligevel

Jeg husker at jeg stod tæt ved baren. Og pludselig så kigger en lidt lang, tynd fyr på mig. Jeg kan se i hans blik, at han er ret fuld. Det er det der glubske, men alligevel slørede blik meget fulde mænd får. Det havde han den aften. Jeg kan bare huske, at han kommer hen til mig imens jeg er ved at snakke med en anden. Han spørger mig, om jeg ikke er søster til Christian? Og han mener nok han har set mig før på nogle billeder på ‘Facen’. Noget med at sådan et smil, glemmer man ikke bare sådan (!!) Jeg synes ikke vi snakker ret meget sammen der. Jeg bevæger mig videre. Tænker ikke, at han er et catch. Jeg synes faktisk han er lettere irriterende. Da jeg står og snakker med Anders kan jeg se, at Mr X har et øje på mig. Jeg nyder det. Jeg virker uinteresseret. Det er den måde, man får byttets opmærksomhed på. En eller anden pige – hans (påstår hun) bedste veninde – kommer hen til mig og fortæller mig, om jeg godt er klar over, at Mr X savler over mig. Han synes jeg er lækker og hun opfordrer mig til at snakke med ham. Vi er for fulde begge to den aften. Men vi ender med at drikke en øl sammen, hvor han virkelig kigger mig i øjnene. Og vi spiller også pool. Det er ret kikset og mislykket. Han prøver endda at kysse mig og han kysser faktisk enormt dårligt. Min interesse falder senere og jeg går med Signe hjem igen. Ja, så mit første møde med min store kærlighed er ikke særlig fed. Vi optager dog hurtigt kontakten på ‘Facen’. Jeg får senere af vide af Signe, at Mr X har spurgt ind til mig og mit forhold til fyre og kærester. Han vil gerne vide mere om mig. Og han har også sagt, at jeg har de smukkeste øjne, han nogensinde har set.

Endelig sommerfugle…

Vi aftaler at mødes kort efter i København. Vi bor begge derovre. Midterbørnene i flokken, som er gået egne veje. Vi har en del til fælles. Da jeg ser ham på Nørreport station, kan jeg ikke kende ham. Han ligner en helt anden fyr end den, som jeg mødte 14 dage tidligere. Han er mere fattet, ordentlig og selvfølgelig ædru. Aftenen ender med at vi går på LA BAR. Det er fantastisk. Vi drikker nogle drinks og danser. Ja, tror han nyder at se mig danse. Jeg ved også godt, at jeg kan bevæge mig. Sådan virkelig bevæge mig. Jeg har sambarytmer – og jeg benytter dem gerne! Vi kysser også. Men igen, han kysser dårligt. Tænker der er noget, jeg kan lære ham der. Anden gang vi ses er også ude i byen. Vores anden date er på Gråbrødre Torv. Det er virkelig hyggeligt. Kan huske vi går med armene om hinanden som om, det er noget af det mest naturlige i hele verden. Jeg føler mig lækker. Igen! Jeg har bare den bedste periode nogensinde. Vi drikker kakao med skumfiduser og en enkelt øl. Øllen først, selvfølgelig. Vi snakker. Snakker og snakker. Vi kysser farvel ved metroen. Jeg synes stadig ikke, at han kysser godt. Omvendt skriver han en sms til mig i metroen, at jeg kysser fantastisk. Og at jeg er fantastisk. Han vil virkelig gerne ses igen. Han er PÅ. Virkelig på. Har jo aldrig prøvet nogen lignende. Jeg føler mig heldig.

Kærligheden vokser… men så går det galt

Allerede dagen efter spørger jeg ham, om han vil ud til mig og spise? Det vil han. Vi er begge vildt spændte på det. Og tiden går for langsomt. Jeg får trænet den dag, bagt pizza, sendt postkort til dem jeg holder af og gør klar. Da jeg ser ham i døren, går mit hjerte næsten i stå. Han ser godt ud med hans skjorte og strøget hår. Selvfølgelig har han vin med. Han har gode manérer. Aftenen går med at vi snakker. Jeg gør mig selvfølgelig til. Jeg kan ikke huske, hvor og hvornår vi kysser. Kan bare huske at han lige pludselig bliver meget voldsom og kaster mig ned på sengen. Jeg har ikke engang nået at forklare ham, at jeg er virkelig uerfaren og knap har haft sex tre gange før. Det bliver ret akavet. Det bliver til et ryk og hud mod hud. Nogle kys og så falder vi til ro. Men han vil ikke ligge hos mig. Han stresser rundt og ender med at køre derfra. Han skal tidligt op, mener han. Ja, det kan jeg jo ikke lave om på. Senere mener han, at han var nødt til at køre for ellers ville han gøre alt muligt med mig. Og det var jeg jo ikke klar til. Derefter går tingene i stå. Vi når ikke at se hinanden mere i København fordi jeg flytter. Han tager på skiferie og da han er hjemme igen ses vi ik. Men finalen, når vi dog. Jeg er rykket til Aalborg grundet studier. De første weekender ses vi i KBH. Først på en café og weekenden efter hos ham. Derefter begynder det at gå dårligt. Han vil mig ikke på samme måde længere. Og han besøger mig kun en enkelt gang i Aalborg. For ham er det måske jordens bedste sex – i hvert fald fungerer det. Vi drikker os fulde først. Og jeg er med på den. Jeg vil bare glemme følelserne og kneppe. Det virker med smerte, når jeg er ked af det. Han flår tøjet af mig og kaster mig på sengen. Efter han har pirret mig i virkelig lang tid, vender han mig. Jeg kan snart ikke mere. Har I prøvet det? Det er som om at få sat slikskålen på bordet, men hver gang du prøver at tage et stykke, bliver du slået over fingrene. Han placerer mig med røven i vejret og tager mig så hårdt bagfra at jeg er ved at besvime. Han brøler som en eller anden tyr. Som om det er hans sidste GREAT FUCK. Og FUCK. Det er det også. Jeg bliver kneppet virkelig hårdt. Jeg får tårer i øjnene: Jeg ved det er det sidste jeg får fra ham.

Vi har ikke set hinanden siden udover sidste jul, hvor vi begge var i hjembyen. Det er slut og ovre nu. Den forbandede kærlighed. Sommerfugle i maven, den store kærlighed og benhård sex. Det er en pirrende, forfærdelig og fantastisk oplevelse.

– En sexhistorie fra en læser

Se Også