Sexhistorie

udgivet:

Læserhistorie: Det startede med et blowjob

Det startede med et blowjob… og regn udenfor

Havde chattet on off med den her unge fyr på 25 (jeg var selv 33) i over et år. Aldrig mødt ham, der kom altid noget i vejen. Men så en dag lykkedes det sgu!

Vi havde aftalt at skulle ses, efter jeg fik fri fra arbejde kl. 22. Jeg pjækkede og kørte lidt tidligere.
Havde aftalt at det “bare” skulle være et blowjob på en rasteplads. Men det regnede i lårfede stråler, så det var umuligt at gennemføre et udendørsmøde. Han blev heldigvis enig med sig selv om, at jeg gerne måtte køre hjem til ham i stedet for. Som sagt så gjort, og han stod og tog imod mig i døren da jeg kom.

Vi sagde hej, kyssede lidt, og jeg tog min hånd ned mellem hans ben. Han hev mig hurtigt med op af trappen, og ind i soveværelset, hvor vi tog vores tøj af. Vi kyssede lidt mere. Rodede lidt rundt. Så begyndte han at lege med mig og gav mig finger. Han fik mig til at komme i løbet af ingen tid. I min orgasmes efterdønninger begyndte han at lege med mine bryster. Han klemte dem, bed i dem, nussede og kyssede dem. Det var vildt intenst, og jeg fik den største lyst til at gengælde den følelse. Derfor kravlede jeg ned mellem hans ben, spillede hans pik hård, og lod så min tunge lege omkring pikhovedet. Der gik et helt jag igennem knægten, og pikken blev endnu hårdere. Jeg lod den glide ind mellem mine læber, og suttede og slikkede ham hårdt og grådigt. Det rykkede vildt i pikken, og bedst som jeg troede, at nu kom han, ja så blev han bare endnu hårdere!
Jeg kunne mærke på ham, at han havde brug for en pause, så jeg stoppede. I stedet satte jeg mig over ham, lænede mig ind over ham og så kyssede vi. Imens legede han med mine bryster, og bed i mine brystvorter. Han havde opdaget at det var et hit fra tidligere.

Intens orgasme og en krop, som skælver

Men jeg havde brug for at mærke ham oppe i mig, så jeg satte mig til rette, og lod mig glide ned over hans super hårde og stive pik. Idet han er helt oppe i mig, så rammer hans pik mig bare helt rigtigt, og efter meget kort tid, så kommer jeg i så intens en orgasme. Det føles som hele min krop eksploderer. Jeg ryster ukontrolleret, og kan slet ikke samle mig igen. Jeg ruller af og om på ryggen, og får efterhånden kontrol over mig selv igen. Han ligger og nusser mig blidt imens.
Da jeg er helt klar igen, kravler jeg igen ned mellem hans ben, og begynder at slikke hans pik grådigt. Efter et par minutter, så begynder han at trække vejret hurtigt, næsten som om han hyperventilerer. Jeg gør mig ekstra umage, sutter og slikker som besat, og pludseligt skubber han mig væk. Han ligger og ryster i hele kroppen. Han småmumler lidt i vildelse, og da jeg spørger om han er okay, så kigger han på mig og siger; “Fuck helvede! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Der flyder en kæmpe orgasme rundt i kroppen på mig!”. Jeg smiler og sætter mig ved siden af ham. Nusser ham på maven. Kysser ham blidt på brystet. Knægten er stadigvæk helt væk, og registrerer ikke rigtigt noget. Hans krop skælver, og han smiler fjernt.

Alt dette skete uden at han kom, så ingen sperm til mig. Hvilket jeg normalt ville have været skuffet over. Men i det her tilfælde, så kunne jeg godt se imellem fingrene med det.

Da han var nogenlunde frisk igen, tog jeg mit tøj på, kyssede ham farvel, og kørte hjem. Listede ind i seng til min mand, som mumlede søvnigt, at jeg da kom sent hjem fra arbejde. Jeg hviskede, at der var problemer, så jeg måtte blive lidt længere. Og så faldt jeg i søvn.

– En sexhistorie fra en Læser

Se Også