Missgrey Miss Lara

udgivet:

Lad manden tage styringen

Jeg synes personligt, at Doggystyle er en af de fedeste og frækkeste sexstillinger, man overhovedet kan benytte sig af i sengen.  Grunden til dette er, at en Doggystyle byder op til så mange forskellige muligheder og dette gælder især fra mandens side af. Manden har i denne stilling den fulde kontrol over hvilken vej han godt kunne tænke sig at gå med kvinden. Nu er jeg jo en person, som har meget kontrol og overblik over alt hvad jeg fortager mig i hverdagen og kan derfor af samme grund, rigtig godt lide at slippe styringen, blive domineret i sengen og at sex er hårdt frem for blidt. Lige netop dette synes jeg at en god gammel Doggy er rigtig god til.

Jeg elsker, når manden enten tager et fast greb rundt om hofterne eller om ballerne på mig og på den måde tvinger mig ned over hans pik. Jeg vil så sige, at det absolut ultimative moove du kan lave på mig i en Doogy er, hvis manden vikler mit hår rundt om hånden på ham selv og river mig helt tilbage til jeg til sidst står i en flitsbue og han støder godt til. Og så er der bestemt heller ikke noget i vejen for at han lige giver et et par klap i måsen, nu hvor han er i gang.

Selv om at jeg for det meste er til hård sex, kan en stilling som denne også benyttes fra den lidt mere romantiske side af, hvilket også kan være super lækkert. Jeg ligger mig gerne helt fladt ned på maven og lader min krop slappe helt af, mens jeg lader ham trænge stille ind i mig. Ud over det frække og intime i en stilling som Doggy, så er ikke noget bedre end at mærke en blød, varm og muskuløs mandekrop hvile helt tæt op af mig imens hans hænder maserer mig op ad ryggen, en mands kys op af halsen og hans stille bid i øreflippen. Pyha, man bliver helt varm i kroppen bare af at tænke på det, det må jeg snart have noget af.

Så som i nok kan høre, vil jeg helt sikkert anbefale doogystyle til alle. Om man så er til at få den på den ene eller anden måde.

Miss Lara

Se Også