Lad din mand kigge efter andre kvinder

0
1925

Du har sikkert oplevet det mere end én gang. Du går rundt nede i byen med din kæreste, der, ifølge ham selv, meget diskret vender blikket mod en anden kvinde på den anden side af vejen. Du begynder straks at tvivle på ham, flyver op og bider fra dig. Slap nu af! Jeg kan om nogen forstå mig på jalousi, men bare ikke over de ting, som hører sig til småtingsafdelingen som denne.

Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor mange kvinder bliver enten sure eller fornærmede, når de ser deres kæreste tjekke en anden kvinde ud på gaden, mens de selv går ved siden af. Denne såkaldte problemstilling har aldrig været noget, som har kunne sætte mit pis i kog. Ja, der er andre kvinder i denne verden, og ja, der er sikkert også en der ser bedre ud end dig selv, men det ved du jo godt i forvejen. Så du er nødt til at stoppe med at gå i panik. Tænk på at det er dig, som din mand har ved sin side, og som han holder i hånden, når I går på gaden. Hvis han ikke ville være sammen med dig, var han sgu nok skredet for lang tid siden. Der er nok fisk i havet at tage af, men han har valgt dig og ikke andre.

Sådan lærer du at tackle det, når din mand kigger efter andre kvinder

Jeg synes at du som kvinde bør slappe lidt af, og få noget sjovt ud af det, fremfor at banke din kæreste i hovedet med det hver gang. Så find det sjove i det, det gør jeg, og det bliver det så meget bedre af. Når jeg går på gaden sammen med en kæreste/flirt, og ser en anden kvinde med gode attributter, kan jeg godt finde på at pege diskret på hende og evt. konkludere: ”Hun har da en meget god røv hende der”, hvortil min fyr enten giver mig ret eller slet ikke. Hvis du gør det, så er jeg helt sikker på, at du kun bliver mere cool i din kærestes øjne. Det viser god selvtillid og god humor.

Udover dette, så synes jeg på samme tid, at din mand (til jer mænd, som læser med) bør være lidt mere åben omkring det overfor dig, og stå ved, at han måske godt kan finde på lige at kigge hurtigt efter en flot pige på gaden, fremfor at gøre det i smug, og benægte det når du opdager ham. De fleste mænd kigger, og det ved du som kvinde. Tillid er det vigtigste i et forhold, og stoler du ikke på den du er sammen med, så er det måske ikke den rigtige i længden.

Nu skal jeg selvfølgelig ikke sidde her, og redde alle kvinder over en kam, for jeg ved godt, at der også er dig derude, der (som jeg selv) ikke giver en fuck for, om kæresten skulle smugkigge lidt i ny og næ. Dette indlæg er skrevet til dig, som oftest går i panik over det. Der er ikke noget at være bekymret for. Så længe at han kun ser, men ikke rører, så skal du slappe helt af og betragte din mand som helt normal. Så tag en dyb indånding, og stop med at bekymre dig så meget. Jeg er sikker på, at du også selv på et tidspunkt har set en anden vej end din kærestes, ellers har, lige som din kæreste, mulighed for at gøre det nu. Få appetit ude, spis hjemme.

Rigtig god weekend de damer. Husk at skrive hvis I har spørgsmål: ml@missgrey.dk

Miss Lara

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here